Stängd

Toca

Betyg 4.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (40)

Palvelu oli luontevaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Kolmen ruokalajin yllätysmenun kaikki ruoat olivat herkullisia ja annokset olivat sopivia nälkäisellekin. Jälkiruoka oli erityisen ihanaa. Hyvin yhteensopivia makuja ja myös luonnonyrttejä oli käytetty taitavasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 09.05.2017
Betyg: 0

Odotukset olivat korkealla todella hyvien arvostelujen perusteella mutta valitettavasti jouduimme pettymään. 5 ruokalajin menu oli ihan ok, mutta hinta/laatu-suhde ei tällä kertaa kohdannut. Ruoat olivat ihan hyvin tehtyjä, mutta maut eivät tehneet vaikutusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 52€ Tillagt: 19.03.2017
Betyg: 0

Toca luikerteli vatsan kautta suoraan sydämeen. Viiden ruokalajin menu viinisuosituksineen oli aivan huikea kokemus. Annoksista löytyi häränhäntää, tartaria, ravioleja, ankkaa ja jännittävä jälkiruoka. Viinisuositukset sai puolikasannoksina, mikä oli ihan sopiva määrä näin pitkälle menulle. Viinit olivat poikkeuksellisia ja todella hyviä. Annoksissa paljon hyvin yhdisteltyjä makuja. Toca on nyt suosikkilistani kolmen parhaan joukossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 29.01.2017
Betyg: 0

Hieno italialainen ilta. Viiden ruokalajin menulla tutustui hyvin ravintolan antiin.

Tässä pieni otos makumaailmasta. Jokaisessa annoksessa oli ihana kastike. Ja kastikkeistaanhan kokki tunnetaan.

Alussa keittiömestarin tevehdys: minipaprika ja täytteenä ricottajuustoa - kuin lupaus jostain todella hyvästä. Varsinaisena alkuruokana oli graavilohta hentomakuisella kurkkuvariaatiolla, mukana vihreää tomaattia. Suomalaisuutta toi hirvicarpaccio ja karpalot, ripaus piparjuurta. Pari seuraavaa annosta olivat lintua: kanaa ja pääruokana ankkaa. Molemmissa ohuita siivuja juureksia. Jälkiruokana suklaakakkua kauniine ja hyvine tykötarpeineen. Maut kannattaa itse mennä kokemaan.

Palvelu oli hyvin miellyttävää ja ripeää, annokset viineineen esiteltiin huolellisesti. Tarjoiluun kuului myös leipäkori: ihanan suolaisia vaaleita leipiä, joita saattoi käyttää kastikkeiden ottamiseen lautaselta. Ei kenties sivistynyttä, mutta nykyisinhän ei enää käytetä kastikelusikkaa, jolla voisi saada myös jäljellejääneen kastikkeen suuhunsa.

Ravintolan viinisuositukset eivät ihan aina olleet makuumme. Poikkeuksena oli jälkiruoan kanssa ollut luomuvalkoviini, joka oli todella hyvä valinta.

Ravintola on tunnelmallinen: hyvin mahtui hieman äänekkäämpi ystäväkokous ja illallistavat paritkin.

Menussa ei ollut ripaustakaan pastaa - ja hyvä niin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0

Loistava kokemus. Hyvää ruokaa ja ilahduttava palvelu. Menu rakentui suositusten ja toiveiden mukaan, loistava idea. Hinnoittelu kohdillaan. Suosittelen :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 01.11.2015
Betyg: 0

Loistava ruoka, hyvä palvelu ja hinta-laatusuhde kohdallaan! Menen ehdottomasti uudelleen. Tarjolla kolmen tai viiden ruokalajin menuvaihtoehdot

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomaista ruokaa sekä kauniit ja riittävän suuret annokset. Kolmen ruokalajin menun jälkeen ei todellakaan jäänyt nälkä. Saimme paljon mielenkiintoista tietoa valituista viineistä ja tarjoilu oli muutenkin sopivan rentoa ja ystävällistä. Aivan varmasti tulemme vierailemaan uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Aivan poikkeuksellista ravintolakulttuuria näillä leveysasteilla, jonka laatu yltää keittiön ja tarjoilun huipputasosta verkkosivujen blogin tarinointiin. Helsingin, ellei koko Suomen paras italialaistyyppinen ravintola.Viiden ruokalajin menu sopivasti ruokiin sävytettyine "käsinpoimittuine" (mm. mielenkiintoisia pohjois-italialaisia, pinot biancoa ja pinot noiria) viineineen oli kertakaikkinen täysosuma, joka ylitti korkealle viritetyt ennakko-odotuksetkin. Pääruokana tarjoiltu naudanliha oli niin taidokkaasti valmistettu karpalo-katajanmarjavinegrette -kastikkeineen, että en muista maukkaampaa märehtijää kuunaan maistaneeni.Vadelman ja valkosuklaan liitto jälkiruoassa, huippucava (kädenojennus Espanjan suuntaan) alkudrinkkinä, kunnon espresso sekä sen kanssa nautittu erinomainen kirkas grappa amarone olivat niinikään makuelämyksiä, jotka pitävät huolen siitä, että kolkuttelen taatusti Unioninkatu 18 ulko-ovea tulevaisuudessakin upean aterian toivossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 12.08.2015
Betyg: 0

5/5. Ilta oli viritetty huippuunsa niin ruoan ja juoman kuin palvelun ja miljöön osalta. Kolmen ruokalajin setin aloitti lohen ja kukkakaalin kombo, jossa maut olivat enemmän kuin kohdillaan. Pääruokana oli karitsaa ja punajuurta, eikä taso laskenut tippaakaan. Menun päätti sitruuna creme brulee ja mansikat, joka vei maaliin lähelle täydellisyyden likiarvoa menneen illallisen. Kaikki annokset olivat hienoja taidonnäytteitä, jossa makumaailma ja estetiikka löivät veljellisesti yläfemmat.

Alkudrinkki ja pääruoan kanssa suositeltu sisilialainen punaviini olivat mainioita - erityisesti alkudrinkin herkkä maku jätti makurekisteriin muiston. Miljöö oli tuttu jo edellisen raflan ajoilta, mutta miellytti silmää edelleen. Palvelu oli rauhallisen sujuvaa läpi illan. Vahva suositus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Erinomaista ruokaa viiden lautasen edestä. Hyvin valmistettua ja kauniisti esillelaitettua. Ruoan puolesta vaikea keksiä kuinka parantaa, tekstuureja, toisiaan täydentäviä makuja parilla yllätyksellä höystettynä löytyi pitkin iltaa. Graavilohi alkuun oli hyvän kiinteä ja annoksena raikas, carpaccio sinapinsiemenin toimi erinomaisesti. Kaikkiaan hinta laatu oli kaupungin parasta osastoa.
Tarjoilu hillitty mutta asiantunteva ja rento. Vähän tunnelmaa latistaa illan valoisuus mutta se ei ole ravintolan vika. Tulemme uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 14.06.2015
Betyg: 1


Läge

Unioninkatu 18, 00130 Helsingfors - Route
044 - 2379922
http://www.toca.fi