Ravintolahai

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Fabrik Helsinki

Auettuaan Fabrik asetti alueen lounastarjontaan uudet standardit. Siihen ei koskaan tarvitse pettyä. Erityismaininta makoisasta lasagnesta. Lisukesalaatti on maustettu hyvin. Annoskoot juuri sopivia, ei liioitellun suuria. Ruoka tulee pöytään nopeasti myös pahimpaan ruuhka-aikaan. Kahvi tai tee kuuluu hintaan, niin kuin lounaalla kuuluukin.

Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 31.03.2018
Betyg: 0

Restaurant: Naughty BRGR

Vetinen hampurilainen, jonka jauhelihapihvi ei ole sopivan medium, vaan mössöisen raaka vailla rapeaa paistopintaa. Korkeaan hintatasoon pitäisi sisältyä edes pöytiintarjoilu.

Kilpailijoihinsa verrattuna melkoinen pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 31.03.2018
Betyg: 0

Restaurant: Kuurna finskt

Kuurnan pippuripihvi on suvereenisti Helsingin paras. Maku ja mureus omaa luokkaansa, kypsyys täydellinen. Annos on rakennettu huolella – kaikki maut täydentävät hienosti toisiaan. Toivottavasti pippuripihvi ei koskaan poistu listalta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 47€ Tillagt: 31.03.2018
Betyg: 0

Restaurant: Toca

Tavoitteena oli pääsiäisen kunniaksi kokea makuelämyksiä, jotka hymyilyttäisivät vielä pitkään. Toca lunasti nämä odotukset täysin – ja vähän ylikin. 5 ruokalajin menun jokainen annos oli tarkkaan rakennettu makukokonaisuus. Ei kikkailua eikä oikopolkuja vaan pieteetillä valmistettuja annoksia, joissa luotettiin hyvien raaka-aineiden valovoimaisuuteen. Simppelien makujen uskallettiin antaa puhua puolestaan ilman turhaa twistailua.
Suosikeiksi nousivat moderni tomaatti-mozzarellasalaatti sekä lohi wasabijäätelöllä. Erityiskiitokset myös allergioiden hienosta huomioimisesta ja erittäin hyvästä palvelusta. Harvoin asiakaspalvelu ravintoloissa on näin rentoa, henkilökohtaista, välitöntä ja tilannetajuista. Kiusallisen kaavamainen palvelu loisti luojan kiitos poissaolollaan.

Toca ylsi heittämällä Helsingin ravintolasuosikkieni kärkipaikalle. Suosittelen erityisesti kriittisille fine diningin ystäville, jotka arvostavat rentoa miljöötä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 31.03.2018
Betyg: 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites