Elielel

43 Recensionen

Kokemuksen arvoinen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (43)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Rosso Kouvola

Lounas pikaisesti ja helposti. Hyvä sijainti matkaajalle vain korttelin päässä asemalta. Salaattipöytä oli runsas ja tapasmainen. Ainoa jota ei lautaselle päätynyt oli kylmä ja öljyinen pastasalaatti. Pääruokana oli kasvissyöjillekin onnekkaasti kelpaava falafel, lisukkeena villiriisi ja tomaattinen - yllättäen tulinen - kastike. Falafel oli täyttävä ja salaattia kelpaa santsata. Hinta ravintolalle sopiva.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.01.2018
Betyg: 0

Restaurant: Linnoitusravintola Kamu! europeisk restaurang

Odotimme, odotimme ja odotimme. Saavuimme isolla porukalla keskellä viikkoa tähän paljon suitsutttuun historialliseen miljöösen. Osdotukset korkealla meidät ohjattiin pirteästi varauksemme joka oli viimeisin pöytä tyhjässä ravintolassa- erikoista. Katettu pöytä antoi kuitenkin odottaa suuria sillä palvelua saimme odottaa: Ensin juomia ikuisuuden, toinen alkupaloja ja kolmannen kerran itse annoksia. Maksua ei kuitenkaan tarvinnut odottaa sillä kassa oli ovensuussa ja marssimme itse hiukan mielenosoituksellisesti. Asiallien palvelu kuitenkin vaikka kaunsi hymy korvasi selvästi kokemuksen tällä kertaa.

Ruoka oli paikalista ja selvästi mietittyä. Ryytimaan Wehreys alkusalaattina oli hyvä calinta sillä leipäkorin leipä ja öljy-vinegar oli mitäänsanomaton. Pettymyksenä listan laineiden tuore kala ja kaswisfalafel olivat pois valinnoista. Kasvissyöjien oli päädyttävä siis kasvisburgeriin. Ei sävähdyttävää mutta sentään vegaanisia.
Lohiannos oli kahdella syöjällä lisukkeinneen erilainen,mikä herätti ihmetystä. Kuitenkin kana kysnilaukalla ja vallihaudan liha-annos olivat omintakeisia ja maistuvia. Hiukan olisi saanut olla tähän hintaan kyllä enemmän muutakin kuin peruna-soosi linjaa. Viinilista oli ok. Vain ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 37€ Tillagt: 28.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Liu,s

Treffipaikaksi vikavlinta. Paikka humisi torstai-iltana tyhjyyttään, tunnelmaa ei parantanut ainakaan tiskin takana kännykkää räpläävä nuorukainen ja kaiuttimissa raikaava peruspoppi. Miljöö oli alakerrassa tunnelmallinen ja keittiön toiminaa olisi ollut mukava katsoa. Kuitenkin arjoilija ohjasi meidät ikkunaan, missä tunsi olevansa paikallispizzeriassa- vain paperliina-automaatti puuttui. Syömäpuikkoja sai pyytää erikseen, ei näköjään ole suosiossa?
Ruoka oli moitteetonta, kiinalaiset maistuivat susheja paremmin. Alkupalana 10xsushilajitelma, kanaa ja kasviksia sekä kanaa ja vihreää currya. Ei sykähdyttänyt mutta nälän vei. Isot annoksrt mutta riisi loppui kesken (vain yksi kuppi?).

Ps. Kiivi-sushi vitsinä? Traumaattista

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 04.09.2017
Betyg: 0

Restaurant: Angela

Pieteetillä tehtyä aitoa ruokaa.
Viihtyisä ja menun mukaan lupaava paikka. vaikka lämmin broilerinrintasalaatti kuulosti listalla melko mitäänsanomattomalta, oli itse kana oli suussasulavaa. Täydellinen mauste, mehukas ja riittoisa annos. Ohuena grillattu mutta ei päässyt kuivumaan.
Pöytäseurueen muut valinnat olivat edullinen kasvis Midjan ja tyyris karitsan paistetut sisäfileet. Kasvisannos oli runsas, hummus erinomaista ja arinaleipää tuhdisti. Kerrankin kasvisruoka oli hyvin maustettua ja täyttävää!
Lammas oli hintansa arvoinen ja ehdottomasti paikan bravuuria. Ainoa miinus oli odotusaika ja eri tahdissa saapuvat annokset.
Salaattipöytä kuuluu annoksiin ja antoi pureksittavaa nälkäiselle seurueelle. Myös viinilista on kattava, jopa talon oma punkku oli positiivinen, erityisesti kanalle ja lampaalle sopiva yllätys. Muuten viinejä saa rajoitetusti laseittain eli pullo on melkein pakollinen ostos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Lamykin's Cookhouse

Tällä keitolla mennään pitkälle. Torin kupeesta löytyvä rafla hoitaa hommansa asiallisesti. Viikonpäivien vakio keitot ja aina runsas salaattipöytä vievät nälän varmasti. Keittiöstä kantautuva grillin sihinä ja tuoksu kyllä onnistuvat usein haalimaan annoksen, erityisesti broilerinfilee oli maukas mutta hivenen kuivahko. ja saa niitä yrttejä ehkä itselleenkin napsia...
Kuitenkin miinuksena työväen huolettomuus ja aina saa jotain etsiä ennen kuin löytää. Myös keittokuppi on suorastaan säälittävän pieni. Onneksi saa santsata. Terde on houkutteleva lisä, mutta varokaa puluja ja lokkeja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 08.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Regatta

Tätä lähemmäs merta ei pääse. Pieni hengähdys kaupungin kiireeltä, joskin ei ihmisiltä. Paikka täynnä varsinkin kesäisin mutta miljöö kannustaakin ihmistarkkailuun ja uimalaiturin uintisuorittajien ihmettelyyn. Katsele, hörppää kahvi ja kaverina runsas puusti jossa kanelia ei säästelty.
Hitaasti etenevät jonot vain miinusta, erityisesti kun kaveri odottaa pöydänvaraajana. Tällöin toivoo osaavansa viittomakieltä. Käteistä mukaan! Koirille kiitollisesti laitettu tarjolle vettä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 20.04.2017
Betyg: 0

Yläluokkalainen brunch - tulipahan koettua sekin. Hintaan nähden valikoima suppea, perusleipä,-salaatti, -piirakka, levitteet, kahvi ei sävähdyttänyt. Kuplivan kanssa olisi ehkä mennyt jo juhlan puolelle mutta 25euroa on jo karvas hinta. Suosittelen muita brunch mestoja, tänne kelpaa tulla vain kahville ja santsikupille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 23€ Tillagt: 20.04.2017
Betyg: 0

Restaurant: Kivitorppa

Surullinen esitys. Palvelu suorastaan ala-arvoista: Tarjoilija pysytteli joko keittiössä tai juttelemassa tiskin asiakkaille. Ensimmäisen pyynnön kohautti sanomalla "kohta kohta", saimme odotella taas unohtuneina pitkän tpvin. Melkein lähdimme ulos tuohtuneina. Lopulta palvelu oli apaattista ja töykeää, esimerkiksi ranskalaisten muuttaminen kasviksiksi sai vain nyökkäysen ja tokaisun "katsotaan".

Ainoa hyvä asia olivat alkoholittomat oluet kylminä ja kerrankin ilman hidasteita saapuvina. Kalahampurilainen oli maukas ja erilainen, mutta saapuneet kasvikset rasvaisia ja raaoiksi jääneitä. Hintaan nähden ok annos mutta palvelun taso suorastaan järkytti. Missä on hyvät tavat?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 18.04.2017
Betyg: 0

Restaurant: Café Tin Tin Tango

Breakfast for dinner. Pienempään nälkään sopi seurueellemme aamiaissetti croissantilla ja marmeladilla, tuorepuristetulla mehulla (tosin vain appelsiini), kahvilla ja pikkusalaatilla. Vaihtelee ilmeisesti paljon sillä saimme käytännössä itse sanella haluamamme ja katsoa meneekö läpi. Munakasta, puroa tai sämylää ei saatavilla tuolloin, tämä kyllä ihmetytti.

Tunelma sekava ja meluisa. Rohkeimmat ulkoili terassilla mutta tyydyimme omaan ahtaan nurkkaamme ja pikkulasten itkuun. Keskinkertainen kokemus.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 05.01.2016
Betyg: 2

Restaurant: restaurent himnadi

Ei tarvitse keskustaan etsiytyä hyvän perässä. Autenttista jopa ruokalistan kielioppivirheitä myöten. Veg korma vei jopa ampaasta voiton mausteisilla pyöryköillä, salaattipöytä vain kaipaisi vaihtelevuutta. Helppo, nopea eikä ole pettänyt.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.01.2017
Betyg: 0


Bilder


Followers

Following (1)