Uusimmat arvostelut: Kuopio

turhautunut
1 arvostelu

olisi syytä asettaa konkurssiin. ruoka on hyvää mutta ei ole koskaan auki. aina saa jännittää että mikä lappu on ovessa. jos ovessa lukee että suljetaan 18.00, niin on varmasti kiinni jo tuntia ennen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.09.2018
Arvosana: 0
HotKiss
3 arvostelua

Jos pidät kiinalaittain valmistetusta rasvaisesta ja mauttomasta karjalanpaistista, niin tämä buffetti on sinulle. Jos taas rakastat kiinalaista ruokaa, niin ei kannata vaivautua ainakaan tänne.
Annokset listalta hieman parempia, mutta eivät hintansa veroisia missään tapauksessa.
Olen ruokaillut ehkä noin 30:ssä kiinalaisessa ravintolassa pelkästään Suomessa. Tämän voi ihan huoletta rankata kymmenen huonoimman joukkoon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 21.08.2018
Arvosana: 0
Uusivakioasiakas
1 arvostelu

Ensimmäistä kertaa menin paikkaan ja olen kyllä käynyt kaikki Kuopion kiinalaiset useaan kertaan läpi. Kiinalainen parempaa kuin yhdessäkään keskustan kiinalaisessa raflassa, hintakin melkein puolet keskustan hinnoista. Omistaja oli todella mukava ja ystävällinen oli jopa laittanut pussiin ilmaisen juoman ja ylimääräisiä frittikanoja :) Harvoin arvostelen ruokapaikkoja, mutta nyt oli pakko koska haluan kyseiselle paikalle arvoisensa arvon ja että ihmiset kävisivät paikassa useammin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.06.2018
Arvosana: 0
Mymmeli
12 arvostelua

Vappulounaalla todella ahdasta, pöytiä oli sullottu maksimimäärä ja vähän ylikin mitä mahtuu, ei pystynyt hakemaan ruokaa ellei viereisen pöydän asiakkaat nousseet pois. Tämä oli kiusallista ja pilasi vähän tunnelmaa, ruoka muuten ihan ok, ehkä hieman ylihinnoiteltua laatuun nähden. Jälkiruokapöydästä oli jo melkein kaikki loppu, vaikka lounasaikaa oli vielä tunti jäljellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 29€ Lisätty: 23.05.2018
Arvosana: 0
Brekom
1 arvostelu

kk.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 24.04.2018
Arvosana: 0