Muinaiset

31 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (30)

Restaurant: Wino

Ruoka oli erittäin maukasta, tosin snitselissä oli liikaakin 70-lukulaista historiallista mauttomuuselämystä. Veriappelsiinijälkiruoka oli aivan loistava. Pieni toiveidemme mukainen muutos viiden ruokalajin menuseen onnistui sujuvasti. Viinit olivat erinomaisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.02.2020
Betyg: 0

Restaurant: Restaurant Nolla

Asiakkaan kannattaa huomata, että juomapaketissa on myös oluen tyyppisiä juomia, kaikki eivät ole viinejä. Tästä olisi voinut kertoa selvemmin. Myös ravintolan erinomaisesta perusfilosofiasta olisi voinut selvemmin kertoa. Ruoka oli ensiluokkaista. Erityisesti siika ja jälkiruoka olivat herkullisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.10.2019
Betyg: 0

Restaurant: Messenius restaurang

Pippuripihvi oli hyvä samoin tomaattikeitto. Muuten kokemus oli melko neutraali. Ravintola oli lämpimänä päivänä kuuma ja hiostava. Saimme kuitenkin siirtyä ulos ruokailemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 30.08.2019
Betyg: 0

Restaurant: Roster

Yllätysmenun olisi toivonut olevan positiivinen yllätys, mutta tässä tapauksessa menu oli pettymys hintaansa nähden. Ehkä valinnat listalta olisivat olleet varmempia. Pyöreä pöytä oli viihtyisä ja ”Manta” oli huippumaisema Helsingissä. Ravintolan sijainti on yksi Helsingin parhaista. Palvelu oli leppoisaa ja luontevaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 12.06.2019
Betyg: 0

Restaurant: Meiccu

Tyylikäs ja nostalginen interiööri. Ruokalista hyvin ympäristöön sopiva. Kokonaisuus kohdallaan. Paras wienerleike mitä on saatu 30 vuoteen. Jallukahvi kruunasi kokemuksen, osan oli tilattava kahvit ihan tuplana. Muikut ja muusi erinomaisia, samoin sienirisotto.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 16.04.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Pompier

Palvelu oli luonnikasta. Erityistoiveet huomioitiin hyvin. Neljän ruokalajin ateriassa alkuruokana ollut siika oli loistavaa. Muuten ateria oli ihan hyvä ja erityisesti valkoviinit sointuvat hyvin ruokalajien kanssa, pääruuan punaviini oli yllättävä ja jakoi mielipiteitä. Tarjoilija Annele oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja loi miellyttävän leppoisan tunnelman.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.02.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola NOOA

Söimme neljän ruokalajin maittavan menun. Annokset olivat runsaita. Karitsa oli erinomaista. Palvelu oli rentoa ja ruokailu eteni leppoisasti ja sopivaan tahtiin. Erityistoivomukset oli huomioitu hyvin ja menuun toinen alkuruoka vaihdettiin toiveiden mukaiseen ruokaan. Miljöö jokirannassa oli viihtyisä. Viinipaketin viinit sopivat erinomaisen hyvin ruokien pariksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 56€ Tillagt: 13.12.2018
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Alia

Alkuruoan kalalautasessa esillepano ei tehnyt annoksesta houkuttelevaa. Savumuikkuaioli oli hyvää. Raparperipiirakka oli mehevää ja maukasta. Kesäravintolassa oli kiva käydä, olikohan kuitenkin vähän kesäterässä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2018
Betyg: 0

Restaurant: Natura

Nautimme 7 ruokalajin aterian. Jälkiruoka yoghurt 2013 oli aivan loistava. Pääruoka porsaankylki oli kohtalainen pettymys. Kokonaisuus oli omaperäinen ja pääosin onnistunut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 11.04.2018
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Kylä

Jälkiruuan punajuurijäätelö oli mainio oivallus näin joulun aikaan. Plussaa, että ravintola on auki maanantainakin. Ravintolan saavutettavuus on metron myötä parantunut. Rennon asiantunteva palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2017
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites