Okänd

Ravintola Pompier

Betyg 4.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan

Recensioner (41)

Albertinkadun ravintola tarjoaa Suomen parhaan lounaan, olen suositellut kaikille Helsingissä asuville ja siellä vieraileville!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0

Yksi ehdoton suosikki. Mukava palvelu ja todella hyvää ruokaa! Aina hyvät salaatit ja suosittelen myös testaamaan kun tarjolla on burgeria!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 07.09.2017
Betyg: 0

Aggressiivinen ja kovaääninen rock häiritsi ruokailukokemusta Espan Pompierissa. Sisään tullessani minut ohjattiin mukavasti sopivaan pöytään ja kerrottiin hyvin, miten systeemi toimii.

Salaattibuffet oli melko monipuolinen ja maistuva. Keitto oli maukas ja melko voimakkaasti maustettu. Siinä tosin oli lievää palaneen makua, joka oli mahdollisesti peräisin savupaprikasta. Kaiken kaikkiaan olin kuitenkin ruokaan tyytyväinen.

Ruokailukokemusta häiritsi vahvasti se, että kaiuttimista soi kovaäänisesti aggressiivinen rock, joka ei sopinut lainkaan ruokailutilanteeseen. Muutenkin paikka oli vähän rauhattoman oloinen. Jos musiikin saisi kokonaan pois tai vaihdetuksi paljon rauhallisempaan, voisin tulla uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 30.06.2017
Betyg: 0

Pompier ei petä koskaan, ja ruoka on erinomaisen herkullista. Raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, ja ruoka on maustettu hyvin ja välillä erikoisempiakin – mutta toimivia – yhdistelmiä käyttäen. Huomaa, että keittiössä on aiempaa kokemusta fine dining -ravintoloista. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 24.08.2016
Betyg: 0

Poikkesimme ravintolaan (Espalla) hieman lounasajan päättymisen jälkeen, mutta se ei haitannut vaan saimme tilata lounaslistalta. Alkuun erinomainen tuore leipä + levite ja salaattipöytä, ruoaksi valitsimme halstrattua kirjolohta sitruunakermaviilillä, punajuurella ja vuohenjuusto-perunapyreellä. Annos oli erittäin laadukas, olisi kelvannut mainiosti illalliseksikin. Hinta laatuun nähden käsittämättömän edullinen ja palvelu superystävällistä, joten ei voi kuin suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.07.2016
Betyg: 0

Etenkin Esplanadin Pomierissa on aivan huikeat eväät. Varmaan Helsingin paras lounas. Albertinkadulla myös oiva ja tunnelmallinen buffet, vanhassa VPKn tilassa. Esplanadilla erityisesti huikeat ruuat - hieman ehkä normilounasta kalliimpi, mutta helposti hintansa arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 15.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ravintolan lounaalla on mielestäni kaupungin paras hinta/laatusuhde. Ruoka on lounaalla tasaisen erinomaista ja paikka onkin useimmiten lounasaikaan täynnä. Kannattaa tulla yhdentoista maissa tai puoli yhden jälkeen, jos haluu saada jonottamatta istumapaikan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 15.10.2015
Betyg: 0

Poikkesimme ravintolaan arki-iltana nauttimaan pääruoat ja jälkkärin. Ravintola oli kaikin puolin miellyttävä kokemus. Ruoka oli äärimmäisen maistuvaa. Hieman kokoeroa annoksillamme oli, kala-annos oli seuralaiseni pasta-annosta huomattavasti pienempi. Pasta-annos olikin sitten varsin runsas. Myös jälkkäriksi nautittu tarte tatin oli erinomainen. Ravintolassa oli myös mukavan rauhallinen tunnelma. Mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0

Albertinkadun Pompierin lounas oli tänään pieni pettymys. Salaattipöydän tarjonta oli melko suppea. Mielestäni Espalla se on ollut laadukkaampi ja mieluisampi. Leipä tosin on yhtä hyvää, rasvaista ja suolaista molemmissa. Miljöö on ihan miellyttävä ja ravintola on tilava.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.09.2015
Betyg: 0

Olemme käyneet Pompierissa useamman kerran. Tämäkään kerta ei ollut pettymys. Tuntuu, että kokemus on kerta kerralta entistä miellyttävempi kokonaisuus. Maukkaan ruoan lisäksi henkilökunta on hyvin ammattitaitoinen. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 21.09.2015
Betyg: 0


Läge

Albertinkatu 29, 00180 Helsingfors - Route
+3589663301
http://www.pompier.fi