funkadelicatessen

8 Recensionen

Hyvä ravintolakokemus on kuin olisi kotiinsa tullut. Palvelu on kotoisan mutkatonta. Ruoka on mielellään tulisen mausteista ja esimerkiksi soul foodia, cajun- tai kreoliruokaa, malesialaista, indonesialaista (esim. balilaista), intialaista, thaimaalaista tai hyvää nepalilaista.

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Kokki

FBstä: "Ravintola Kokin perusparannus etenee aikataulussa ja valmistunee toukokuussa 2018. Uudet asiakkaat vastaanotetaan syksyllä 2018. Sillä välin voi tutustua uuden Deli-Kahvila Kupin palveluihin. Myymäläpuoli avattiin perjantaina 18.8 ja Kahvila aukeaa elokuun lopulla. Aikataulut näkyvissä www.stadinammattiopisto.fi /tuotteet ja palvelut"

https://www.hel.fi/ammatillinen/fi/esittely/tuotteet-ja-palvelut/elintarvike-ja-ravintolapalvelut/kokki

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Dumari

http://www. vantaansanomat.fi/artikkeli/548517-tuomarinkylan-kartanoravintola-kiinni-pysyvasti-ehti-toimia-vain-vajaat-pari-vuotta

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Danphe

Paikka on vaihteeksi vaihtanut nimeä. Nykyään Royal Nepal.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Danphe

Ravintolan ovessa lukee tänään 5. 1.2015 "Ravintola suljettu remontti 5.1.-6.4.2015"

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Prankkari

Haluatko tukea ihmiskauppaa? Helsingin Kalliossa sijaitsevan ravintolan Prankkarin omistajapariskunta on tuomittu ehdollisiin vankeusrangaistuksiin ihmiskaupasta. Pariskunta värväsi sukulaismiehen Bangladeshista ravintolan kokiksi ja teetti tällä 15-tuntisia työpäiviä ilman vapaapäiviä. Mies joutui asumaan ravintolan pienessä takahuoneessa.

Pariskunta määrättiin maksamaan siskonpojalle maksamatta jääneitä palkkoja noin 54 000 euroa.

Siskonpoika värvättiin Suomeen noin vuosi sitten. Hän aloitti työt ravintola Prankkarissa marraskuussa 2014. Työpäivä alkoi aamukymmeneltä ja jatkui ravintolan sulkemisaikaan asti eli yhteen tai kahteen yöllä. Hyi saatana!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.10.2015
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites