Unbekannt

Bellevue

Note 4.4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (53)

Päivällisellä mukavassa seurassa. Päätimme testata tämänkin klassikkopaikan. Yllätyin siitä miten pieni paikka on, hiljaista ja rauhallista. Otin blinin perinteisillä täytteillä, ja olihan se hyvää niin kuin tällä rahalla pitääkin olla. Tänne olisi kiva tulla uudestaankin vähän pidemmällä kaavalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.05.2019
Note 0

Sieniruukut erinomaisen hyvät alkuruuaksi. Blinivalikoima sopiva annos maistuvien lisukkeiden kanssa. Blinit erityisen hyvin valmistettu. Malakovin uunijäätelö oli makea ja silti hyvä viileän lämmin. Kahvi maistui tuoreelta ja oikealta kahvilta. Palvelu huomaavaista. Palaamme taas. Drinkki Siperia odottaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.12.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Viikonlopun zakuskabrunssilla sai syödä niin että napa rutisi. Erinomaiset blinit, khinkalit, juliennet ja kalat. Kaipaamaan jäimme punasipulia bliniemme smetanan ja suolakurkkujen kera ;) mutta maku ja koostumus kohdallaan! Ankka olisi mysö mielestäni saanut olla pinkimpi ja lämmin. mutta yksikään ruokalajitarjonnasta ei ollut missään nimessä huonolaatuista tai epätyydyttävää. Allekirjoittaneen suosiksi jäivät khinkalit ja raikas jugurttikastike!
Brunssiksi toki kallis, mutta jos valitsee myöhemmän kattauksen ja ottaa olutta niin 50€ päivällisestä ravintolabuffetissa ei ole lainkaan paha hinta. Tarjoilu oli tehokasta ja ystävällistä. Ruoka pääsi välillä aivan hetkeksi loppumaan vaikka pöytiä täydennettiin koko ajan, eli missään vaiheessa ei jäänyt henkilökunnalta huomaamatta tämä. Jälkkäriksi teetä ja suklaamoussea, nam! Tänne uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 20.02.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 1
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.02.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Hyvä kokonaisuus pieniä yksityikohtia unohtamatta. Herkkutattirisotto joka oli tehty vetisistä pakkastateista sesonkiajan ulkopuolella. Suosittelen kuivattuja jos pakko käyttää. Siika oli loistava. Vadelman siemeniä hampaiden välissä vielä ilallakin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 29€ Hinzugefügt: 23.02.2015
Note 0

Lounas: blini matikanmädillä, poronvasaa ja suklaafondant. Erinomainen menu, ohut blini kaupungin paras, herkullisen murea, sopivasti punertava poro yhdistettynä savupalsternakkapyreeseen suli suussa. Kolmekymppiä moisesta lounaasta ei ole liikaa. Hyvää talon (oikeata) shampanjaa saa laseittain, lisää plussaa. Tarjoilu erityisen miellyttävää ja huomaavaista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 30€ Hinzugefügt: 06.02.2015
Note 0

Palvelu tympeää. Ruoka ei hintansa väärtti. Atmosfääri kulahtanut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 12.12.2014
Note 0

Alkupalaksi Vorschmack, joka jaettiin kahden henkilön kesken. Näin annos oli sopivan kokoinen alkupalaksi. Ruoaksi otimme molemmat blinit, seuralainen sienillä ja itse otin muikunmädillä. Blinit olivat sopivankokoiset ja täytteitä riitti niin, että pystyimme maistamaan niitä ristiin. Oikein hyvää. Jälkiruoaksi armenialainen suudelma ja venäläinen teetarjotin, jotka molemmat olivat oikein hyviä. Plussaa mukavasta tarjoilijasta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 17.11.2014
Note 0

Illallisen alkuun zakuskalajitelma joka oli erinomainen. Erityisesti mieleen jäi suussasulava kieli ja ihanasti marinoidut sienet. Vaikka jo alkupaloilla sai jo melko kylläisen olon, niin onneksi tilaa jäi vielä pääruoalle kuitenkin. Valitsemani paahdettu kyyhky oli nimittäin todella hyvää. Annoksessa oli lintua reilusti, myös krokettina ja pateetyyppisesti. Lisukkeena olleessa palsternakkapyreessä taisi olla vaniljaa, nam! Jälkiruokaa en oikeastaan olisi enää jaksanut, mutta maistoin kuitenkin seurueen toisen jäsenen pavlovaa, maittavaa oli sekin!

Tunnelmaltaan ravintola oli viehättävän rauhallinen. Saniteettitilat olivat jopa ylelliset, millä mielestäni viime tipassa erotellaankin jyvät akanoista ravintoloiden kohdalla, mutta Bellevue on siis tältäkin osin oikein tasokas paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.04.2014
Note -1

Lauantai-iltapäivän zakuska.

Venäjän tapaan shampanskajaa koko aterian ajan, vodka siinä vierellä, taisi niitä useampi mennä. Tuli kokeiltua aikalailla kaikkea mitä päydästä löytyi.

Kaikin puolin mainio kokemus. Etenkin juliennes, oisi voinut muutaman kotiinkin viedä, sen verran epätervettä maukkaalla tavalla.

Isommalla seurueella palvelu toimi erinomaisesti, lasi ei kerennyt tyhjetä.

Hinta parin tunnin mässäilylle aika kova, mutta hinta/laadusta silti täydet, koska en itse ollut maksajan roolissa.

Mainio kokemus kaikin puolin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.10.2013
Note 0


Standort

Rahapajankatu 3, 00160 Helsinki - Route
(09) 179 560
http://www.restaurantbellevue.com

Options