haarukka

145 arvostelua

Olen kotona poispilattu hyvällä ruualla, joten rima on korkealla ruuan laadun suhteen. Myöskin pitkät odotusajat koettelevat kärsivällisyyttä. Maku ratkaisee. Yksinkertaista ruokaa parhaista raaka-aineista!

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Blogi

Arvostelut (139)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kauppa & Kahvila Kvarnen kahvila/ravintola

Söimme "jurmoburgerit" , tehty paikallisesta lihasta, paras burgeri mitä olen syönyt! Tarjoilu ja palvelu ylitsevuotavan ystävällistä, Paikka ei ole kummoinen, vähän elintarvikkeita ja kahvila, mutta kyllä kannatta käydä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.05.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Twinstar Cafe maukasta kotiruokaa

Twinstar Cafe oli vaikea löytää, sijainti on Mersu- kaupan tiloissa. Erinomainen lounas kohtuuhinnalla, lounasaikaan paikka lähes täynnä, paikallisten suosima.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.05.2011
Arvosana: 6

Ravintola: Bistro Sinne klassinen, pohjoismainen

Sunnuntaibrunssi, seisova salaattipöytä, pääruoka ja jälkiruoka. Salaattipöytä oli ihan ok, mutta ottamani pääruoka, paistettu lohi munakokkelin kera, oli minullekin, suolan ystävälle pahasti ylisuolattu. Seuralaiseni otti possun vatsaa, joka oli lähinnä läskiä, ei innostanut. Jälkiruokana omenapiirakan pala jossa jäätelöpallo. Ei mitenkään erikoista. Paikka oli täynnä, ihmettelen miksi, ja vielä tällaisella hinnoittelulla. Tarjoilu oli tehokasta ja erittäin kohteliasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 07.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Komsalö kesäkahvila saaristossa

Kodikas kesäkahvila jossa paljon laituripaikkoja. Lohisoppaa, voileipiä, leivonnaisia ja kahvia. Todella kiva kokemus.
OHJE: Rågholmen ja Ryssholmen välissä olevien pohjois-ja eteläreimarin itäpuolelta käänny etelään ja navigoi Komsalön kaakkoisnurkkaan. Matkalla ei ole kareja ja syvyyttä riittää ainakin moottoriveneille ja pienille purjeveneille.
Vahinko että paikka sulkee tältä kesältä jo 11.8

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Grill It! pihviravintola

Kävin täällä joku vuosi sitten ja silloin sain aivan erinomaisen pihvin. Nyt oli toisin. Ulkofilepihvi oli ilmeisesti liian vähän riippunut, ja kova, maku oli kohtuullinen, mutta pihvi oli syinen, ja jouduin jättämään osan syömättä. Tarjoilu oli leipääntynyttä, kaikki tehtiin mitä asiaan kuuluu, mutta ei tippaakaan enempää. Kysymykseen maistuiko? vastasin että pihvi oli huono, johon ei tullut mitään kommenttia. En mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 07.04.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Ristorante Pizzeria Villetta italialaista/pizza

Kyllä edelliset arvostelijat ovat oikeassa. Erinomaista pizzaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.12.2006
Arvosana: 1

Ravintola: Cafe Ursula kahvila-ravintola

Virallinen nimi on vissiin lindströmin pihvi, siis jauhelihapihvi paistetulla sipulilla ja muusilla. Näin syistä ja rustoista jauhelihapihviä en ole vielä koskaan syönyt, enkä nytkään. Ensimmäisen haarukallisen jälkeen pihvi jäi lautaselle. Valitin kassalle josta luvattiin "Kertoa keittiöön" ja vielä 11 euroa tällaisesta moskasta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 12.12.2011
Arvosana: -3

Ravintola: Kosmos suomalaista

Kosmos on korkealuokkainen ravintola joka on kuin askel menneisyyteen. Ravintolasali on säilynyt samanlaisena ties kuinka kauan. Perjantai-iltana paikka oli aivan täynnä, ja negatiivisena seikkana melu oli melkoinen. Kaikki 6 hengen seurueestamme pitivät ruuistaan, tarjoilu oli asiantuntevaa ja kohteliasta.
Kosmoksen erikoisuutena on portsari jonka vaateraha 2,50 € maksetaan laskun yhteydessä. Vaikuttaa että toiset arvostelijat ovat tästä vetäneet herneen nenään, mutta mielestäni portsari kuuluu ravintolan ehkä 50-luvun? imagoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 18.02.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Toscanini italialaista

Rapupasta valkosipulilla oli herkullista ja palvelukin toimi kohteliaasti ja nopeasti. 18 € tästä annokseta on yläkanttiin, mutta vastineeksi makua löytyi. Talon punaviini oli ihan hyvää, mutta 9€ 16cl lasillisesta on melko kova hinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 26.07.2011
Arvosana: 0

Seinällä oli Rotissööri- kilpi , eikä se pettänyt. Maukas lounas, ystävällinen palvelu. Ravintola toimii vanhassa, vähän nukkavierussa talossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 15.06.2009
Arvosana: 2


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit