Berberi

122 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (119)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Dragon Glory kiinalaista

Hyvän hinta-laatu -suhteen kiinalaista. Currykana maistuu aina, ei tulinen mutta löytyy kuitenkin pientä potkua!

Käyn täällä aina ohi mennessä, ruuan saa nopeasti mukaansa ja kyllähän annoksen voi paikan päälläkin vetäistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Dynasty kiinalaista

Alkupalaksi tilattu kevätkääryle oli osin jäinen sisältä. Kolme pientä ateriaa sisälsi sitkasta härkää, friteerattua kanaa ja tavallisen makuista currykanaa. Harmillisen huono kokonaisuus. Sen sijaan puolitulinen annos tofua ja kasviksia maistui paremmin. Aiemmin testattu viikonlopun 11 euron buffet oli pieni pettymys. Thaimaalaisia vaihtoehtoja oli tasan yksi, joka oli nimetty osuvasti: Thaimaalainen ruoka. Sushi oli parempaa kuin odotin, kinkkiruoat korkeintaan keskitasoa. Laarit kumisivat tyhjyyttään, täydennys ei toiminut. Ystävällinen henkilökunta, aivan kuten lähes kaikissa muissakin kaupungin kiinalaisissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 26.01.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Subway Lönnrotinkatu täytettyjä patonkeja

Kalliita leipiä, mutta taattua Subway-laatua. Tarvitseeko todella kaikkia mäkkejä, kotipitsoja ja subeja eriksee eat.fi:n merkitä? Kaikki melko samanlaisia..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.05.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Kasakka venäläistä

Olen käynyt Kasakassa useamman kerran muutaman viime vuoden aikana. Palvelu on aina ollut ystävällistä, enkä ole joutunut odottamaan ruoan saapumista kohtuuttoman kauaa. Pääsääntöisesti olen ollut myös tyytyväinen saamiini annoksiin. Ravintolan sisustus on miellyttävällä tavalla "kulahtanut". Halutessaan pääsee ruokailemaan verhon taakse pieneen "loosiin", jossa ujoimmatkin voivat nauttia venäläistä kuohuviiniä tarjoiltuna Möetin laseista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 11.07.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Pizza Express Töölö pizza

Minulle ruoka toimitettiin luvattua nopeammin ja smetanapizza vieläpä maistui yllättävän hyvältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.11.2008
Arvosana: 1

Ravintola: Korea House korealaista

Lounaaksi valittu Dak bulgogin mieto versio (paistettua kanaa, makeahko marinadi ja friteerattua kalaa+ riisiä) oli oikein maukas annos. Nuoret tarjoilijat ovat ylenpalttisen ystävällisiä ja paikassa tuntuu aina olevan ravintolan kotikonnuilta tulleita turisteja, mikä lienee hyvä merkki. Joskus summassa á la carte -listalta tilatessa olen ollut hieman pettynyt annokseeni, mutta syynä on tainnut olla tottumattomuuteni korealaiseen ruokakulttuuriin eikä puutteet keittiöhenkilökunnan taidoissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.07.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Amarillo Mikonkatu tex mex

Listan ruoka perusmättöä, eipä paljon eroa muiden s-ketjujen ruoasta. . Mikäli vaihdat burgeriannoksen ranskalaiset salaattiin, saat huikeat 2 viipaletta kurkkua ja tomaattia, sekä hieman punasipulia sen normi burgerisalaatin lisäksi. Iso III on tosiaan iso ja kylmä. Vaatimattomista ruokailukokemuksista huolimatta täällä tulee aina välillä käytyä. Ainakin tietää mitä saa kun aterioi Amarillossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.02.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Kiasma Café café-bar-bistro

Ravintolan kalustuksesta tulee todellakin mieleen koulun ruokala, salia ei voi kuvailla mitenkään erityisen viihtyisäksi. Terassin puolella on aurinkoista ja yleensä myös tilaa, suosittelenkin ruokailemaan siellä sään salliessa. Delibuffet oli mielestäni ok lounaskokemus, joskin hieman yläkanttiin hinnoiteltu (10,50 e). Jotain buffetin tarjonnasta jäi puuttumaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 09.07.2011
Arvosana: 0

Ravintola: McDonald's Kamppi pikaruokaa

Pysyväistarjouksena mäkkärillä on edullinen juustohampurilainen, joka ei valitettavasti ole myynnissä yöaikaan. Eurolla saat pienen sämpylän, jonka välissä on cheddar-juustoa, ketsuppia, sinappia, jauhettu naudanlihapihvi, 1 suolakurkkuviipale, kuivaa sipulia ja grillimaustetta. Välipalaksi "juustiksia" voi muutaman napata, mutta isompaan nälkään tarvitaan tuhdimpi annos. "Ravintola" on suosittu ja tiskille joutuu yleensä jonottamaan. Ruoan saa kuitenkin tarjottimelleen heti maksun jälkeen lähes aina. Joskus tilauksen valmistuminen kestää, ja tällöin vaarana on asiakkaan unohtaminen kokonaan. Henkilökunnan vaihtuvuus tuntuu paikassa olevan suurta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1€ Lisätty: 23.03.2010
Arvosana: 5

Ravintola: Fransmanni Kluuvikatu maalaisranskalaista

Klassikoksi mainostettu Provencen kana oli kohtuullisen hyvää. Oikeasta takkatulesta plussaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.01.2008
Arvosana: -2


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit