nat

32 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (32)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Harolds

Käynti sijoittuu arkeen, lounasaikaan.
Etsin ummikkona Tammisaaressa lounaspaikkaa ja paikka tuli päätettyä seuratessani duunareiden virtaa kohti Haroldsia.
Tarjolla oli alkusalaattipöytä, lämmin ruoka ja kahvi. Alkusalaattipöydässä hyvänä lisänä porkkanaraasteille ym. perusjutuille oli kunnon suolakurkkusiivut ja vesimeloni. Leipä oli selvästi itseleivottua. Lämmin ruoka oli sinä päivänä lihapata pekonilla höystettynä, lisukkeeksi riisi, keitetyt ja paistetut perunat. Erittäin maukas lihapata ja paistinperunat Ehkä hiukka liika suolaiset, vaikken suolaa karsastakaan. Pitäisin silti asiakkaalla mahdollisuuden itse tarvittaessa lisätä suolaa. Kahvi oli hyvää perussuodatinkahvia ja palvelu ystävällistä. Alle kouluikäinen lapsi söi hintaan 4€ ja aikuisen lounasbuffa 8,50€. Hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä! Tulen toistekin jos Tammisaaren suuntaan eksyn.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 27.07.2017
Note 0

Restaurant: Meri Pizzeria Kahvila

Upealla paikalla, edullinen pizzeria. Palvelu ystävällistä.
Pizza maukas; pohja rapea. Täytteitä sopivasti. Hinta-laatusuhde mahtava.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 07.05.2017
Note 0

Restaurant: Grilli Toro

Jos haluat hyvän ja suht edullisen pihvin niin tämä on paikkasi.
Tässä ravintolassa on tullut vierailtua 80-luvusta lähtien. Samalla kaavalla vedetään vieläkin. Perinteisesti annokseen kuuluu myös aimo kasa ranskalaisia (vaihtoehtoja toki muitakin) ja kiinankaali-kurkku-ananas-salaatti

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 08.08.2011
Note -2

Restaurant: Makalu

Lähiön helmi. Tämä ravintola ei ole sijainniltaan varmaankaan parhaalla paikalla, mutta ruoka puhuu puolestaan. Annokset tuotiin nopeasti vaikka ravintola oli lähes ääriään myöten täynnä. Ruoka oli hyvätasoista, tuoreen ja raikkaan ja autenttisen makuista. Kiitos :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note -1

Restaurant: Chico's Vuosaari

Positiivinen kokemus. Käyntimme ajoittuu perjantain alkuiltaan.
Tilasimme ystävälliseltä ja ripeältä tarjoilijalta Vuosaaren Chicosin oman spesiaalin; FC viikingit -burgerin. 120g Roslundin burgerpihviä, ylikypsää kalkkunaa, Monterey Jack- juustoa jne. Täytyy sanoa, että monesti täällä (vaihtelevallakin laadulla) ruokailleena, että nyt meni nappiin! Pihvin kypsyys kysyttiin ja todella toimitettiin tilauksen mukaan, Ylikypsä kalkkuna oli mehukasta ja annoksessa oli muutenkin kaikki elementit kohdallaan.. Ranskalaisia olisi saanut olla enemmänkin :) Ruoat tulivat nopeasti ja palvelu pelasi. Toivottavasti jatkossakin näin! Erityisplussaa parannetuista lasten annoksista ja leikkinurkasta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note -1

Restaurant: India House

Lounaan hinta on kohtuullistettu ja nyt buffet on 11€ arkisin (klo 10. 30-16). Viikonloppubuffa hintaan 15€ (klo 12-17).
Tämä on toistaiseksi ylivoimaisesti paras intialainen ravintola Helsingissä tai ehkä koko Suomessa? Ala carte ei ole halvinta mahdollista, mutta ruuan hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Ei jää lasku harmittamaan vaan jättää mielellään juomarahatkin. Ruuan laatu on hyvää, kana maistuu grillatulle ja on sitä todella. Kasvikset laadukkaita. Korianteri tuoretta. Riisi hyvää, irtonaista. Lounaspöydässä uusia makuja perinteisiin intia-nepalbuffiin verrattuna.
Lisäbonus erittäin hyvästä suodatinkahvista :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 13.02.2016
Note 0

Restaurant: Royal Pokhara

Meren rannalla, hyvä nepalilainen ravintola. Kokemusta on sekä lounaasta että a la cartesta. Ruokailuni sijoittui tällä kertaa lounasaikaan. Soitin klo 11.33 ja kerroin noutavani annokset Chicken tikka masala (tandooribroilerinfileitä, sipuli-tomaattikastike) sekä Mashu korma (lammasta tomaatticurrykermakastikkeessa).
Hintaa 8,70 per annos. Ruuat olivat jo valmiit saapuessani paikalle klo 11.43. Nopeaa! Annoksiin kuului lisäksi riisi. naanleipä (hyvää!) sekä minttujugurttikastike ja lisukesalaatti. Annokset olivat vielä höyryävän kuumia kotona. Erittäin maukkaat lihaisat kastikkeet. Ainoa mikä puuttui, oli ns. tuoreuden kärki. Ehkä maustemassat tehdään isommissa erissä valmiiksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin maukasta. Riisi hyvää ja irtonaista. Naanleipä herkullista, paikanpäällä tehtyä. Suosittelen. muoks! On myös lapsiystävällinen paikka. Joskus olen tilannut yhden annoksen ja olen lapselle pyytänyt pienen lautasen ruuan jakamista varten. Hän on aina saanut oman lautasen, jossa on valmiina riisiä ja salaattia. (sal.kastike melko väkevää, kannattaa pyytää ilman tai erikseen)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.02.2016
Note 0

Restaurant: McDonald's Ruoholahti

Big mac rocks!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 10.04.2009
Note -5

Restaurant: RT-Kebab

Legendaarinen kebabpaikka, ollut samalla paikalla 80-luvusta lähtien.
Makuelämyksenä aivan omanlaisensa, täällä pitää säännöllisesti käydä nauttimassa pitakebab. Talon kebabkastike on erittäin hyvää. Pitassa ainakin käytetään jääsalaatin sijasta kiinankaalta, ja sekin antaa oman makunsa satsiinsa.
Pita nautitaan paperitaskusta minikertishaarukalla ja huuhdotaan alas kevytmaidolla :) Pieni uudistus asiakastilassa ei tosin olisi pahitteeksi..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 08.08.2011
Note 0

Yksi keskustan parhaista lounaista, hinta-laatusuhteeltaan. Noutopöytä. Salaatteja ja raasteita n. 8:aa eri vaihtoehtoa. Juomaksi saa vichy Novellea hanasta.
Tuoretta leipää, sekä tummaa että vaaleaa tarjolla. Lämpimiä ruokia löytyy aina 3-4 vaihtoehtoa, selkeästi myös karppaajia ja kasvisyöjiä on ajateltu. Lisäksi tarjolla keittoa.
Lounaan krunaa hintaan kuuluva kahvi, sekä jälkiruoka, jota on tarjolla lähes joka päivä. Paikka on aivan tukossa puolilta päivin, siis suosittelen menemään heti 10.30 tai klo13:n jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 14.09.2012
Note 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites