Küche geöffnet

Chico's Vuosaari

Note 2 / 5

Bewertungen (37)

Olemme usein käyneet Chicos Vuosaaressa ja eilen viimeksi. Listat olivat nyt tyystin muuttuneet ja hinnat myös. Tuoppi olutta maksoi 7e ja se oli enää 0.4l mukissa.
Yleensä muutokset ovat hyvästä, jotta pysyy kelkassa mukana, mutta nyt oli ajauduttu karikkoon. Ruokalista oli suppea ja tylsä verrattuna aiempaan. Samoin ruoan taso oli huonontunut.Paikka miltei tyhjä perjantai iltana, enkä lainkaan ihmettele. Tarjoilijat ovat todella ystävällisiä, siinä paikan voima, mutta sekään ei auta jos muu tökkii. Taisi olla meidän viimeinen käynti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 17.08.2019
Note 0

Normi Chicos ketjuruokaa mutta Vuosaaren mittakaavassa hyvää. Viihtyisä sisustus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 15.05.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Positiivinen kokemus. Käyntimme ajoittuu perjantain alkuiltaan.
Tilasimme ystävälliseltä ja ripeältä tarjoilijalta Vuosaaren Chicosin oman spesiaalin; FC viikingit -burgerin. 120g Roslundin burgerpihviä, ylikypsää kalkkunaa, Monterey Jack- juustoa jne. Täytyy sanoa, että monesti täällä (vaihtelevallakin laadulla) ruokailleena, että nyt meni nappiin! Pihvin kypsyys kysyttiin ja todella toimitettiin tilauksen mukaan, Ylikypsä kalkkuna oli mehukasta ja annoksessa oli muutenkin kaikki elementit kohdallaan.. Ranskalaisia olisi saanut olla enemmänkin :) Ruoat tulivat nopeasti ja palvelu pelasi. Toivottavasti jatkossakin näin! Erityisplussaa parannetuista lasten annoksista ja leikkinurkasta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.09.2016
Note -1

Hidasta asiakaspalvelutaidotonta palvelua. . Söin kanaburgerin jonka hinta oli laatuunsa nähden pilvissä. Samalla hinnalla saa kunnon burgerin tasokkaammasta eiketju-ravitolasta. Kanapihvi oli kuin kaupan einesosastolta ostettu... Odotin että burgerin välissä olisi ollut ihan oikea kanafilee jauhetun kana sössö pihivn sijaan.. Sama kuin söisi hesburgerissa paitsi kolme kertaa kalliimpi..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 02.02.2016
Note 1

Ilahduin,kun listalla oli vegeburger, mutta olen yliherkkä bbq-mausteelle ja sienet maistui sille. En siis voinut syödä niitä. Ainiin, odotimme ruokaamme lähes 45min ( 2 burgeria/vähän asiakkaita)Ruokalista ei kertonut mausteesta.
Pikkelöity, cruntchy, kaalisalaatti oli lähinnä entistä kurpitspikkelsiä. Guacamolea, noh ehkä lusikallinen. Voi itku, että mua harmitti. Annos oli lisäksi kylmä. Kuulin naapuripöydästä samoja kommennteja.
lopullinen syy tähän vuodatukseen oli henkilökunta. Työhönsä omistautunut asiakaspalvelija olisi "osanotolla" voinut pelastaa paljon. Niin ei nyt tapahtunut. Mieli maassa mietittiin syytä: Vähän ruokailevia asiakkaita/reilusti salihenkilökuntaa/ ruoka kestää/ja on kuitenkin kylmää?
Ehkä joskus toiste paremmin???

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 30.05.2015
Note 1

Hinnat nousevat, taso laskee. Lounassalaatti oli aikaisemmin runsas ja siihen sai hyvin vaihtelua.
Nyt vaihtoehto-ainekset ovat vähäisemmät ja kasvisvoittoiset, vaikka nimenomaan liha/kala/kana -vaihtoehtoja pitäisi olla enemmän.
Palvelu on ystävällistä, varsinkin jos sattuu miestarjoilija paikalle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.05.2015
Note 0

Chichosin annokset ovat vuosien mittaan pienentyneet ja hinnat nousseet. Ruoka on kuitenkin hyvää ja laadukasta. Palvelu on vähän hidasta. Ravintola on siisti ja viihtyisä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 30.04.2015
Note -1

Kaiholla muistelen vanhoja aikoja jolloin Chico's oli vielä JFF Kettunen. Nimenvaihdon jälkeen on menty alaspäin nimenomaan lounaan tasossa koko ajan. Ensin lähtivät pannupizzat. Sitten lähti runsas salaattipöytä, joka oli pitkään ketjun parasta antia. Nykyään tarjotaan lounasburgereita kuivilla sämpylöillä, sitkeillä einespihveillä ja mitättömän kokoisella alkusalaatilla. Ja hintoja nostetaan häikäilemättä koko ajan. Jos nyt jotakin positiivista keksisi niin se on kasvislounas.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.02.2015
Note 0

Mukavin paikka Columbuksessa istua, ikävä kyllä ruoka tuottaa pettymyksen kerta kerran jälkeen. Ihmetyttää että sitä on selvää laatu- ja tasoeroa ketjuravintolasta toiseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.01.2015
Note 1

Kävimme chicosissa perjantai-iltana perheen kesken. Itse söin valkosipulisen kanahampurilaisen bataattiranskalaisilla ja annos oli todella maukas. Olin iloisesti yllättynyt, sillä edellisellä kerralla pidemmän aikaa sitten ruoka oli ollut tyydyttävää. Yksi seurueesta söi premium juustopekoni hampurilaisen, joka oli yksi parhaita annoksia. Lähetin erikseen kokille kiitokset, sillä niin hyvät ruuat sattuivat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 22.11.2014
Note -1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Vuotie 45, 00980 Helsinki - Route
010 76 64260
http://www.chicos.fi/chicos_vuosaari.html

Options