haarukka

145 Bewertungen

Olen kotona poispilattu hyvällä ruualla, joten rima on korkealla ruuan laadun suhteen. Myöskin pitkät odotusajat koettelevat kärsivällisyyttä. Maku ratkaisee. Yksinkertaista ruokaa parhaista raaka-aineista!

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Held: Viele Informationen hochgeladen

Blog link

Bewertungen (139)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Söimme "jurmoburgerit" , tehty paikallisesta lihasta, paras burgeri mitä olen syönyt! Tarjoilu ja palvelu ylitsevuotavan ystävällistä, Paikka ei ole kummoinen, vähän elintarvikkeita ja kahvila, mutta kyllä kannatta käydä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.05.2013
Note 0

Restaurant: Twinstar Cafe

Twinstar Cafe oli vaikea löytää, sijainti on Mersu- kaupan tiloissa. Erinomainen lounas kohtuuhinnalla, lounasaikaan paikka lähes täynnä, paikallisten suosima.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 25.05.2011
Note 6

Restaurant: Bistro Sinne

Sunnuntaibrunssi, seisova salaattipöytä, pääruoka ja jälkiruoka. Salaattipöytä oli ihan ok, mutta ottamani pääruoka, paistettu lohi munakokkelin kera, oli minullekin, suolan ystävälle pahasti ylisuolattu. Seuralaiseni otti possun vatsaa, joka oli lähinnä läskiä, ei innostanut. Jälkiruokana omenapiirakan pala jossa jäätelöpallo. Ei mitenkään erikoista. Paikka oli täynnä, ihmettelen miksi, ja vielä tällaisella hinnoittelulla. Tarjoilu oli tehokasta ja erittäin kohteliasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 33€ Hinzugefügt: 07.10.2012
Note 0

Restaurant: Cafe Komsalö

Kodikas kesäkahvila jossa paljon laituripaikkoja. Lohisoppaa, voileipiä, leivonnaisia ja kahvia. Todella kiva kokemus.
OHJE: Rågholmen ja Ryssholmen välissä olevien pohjois-ja eteläreimarin itäpuolelta käänny etelään ja navigoi Komsalön kaakkoisnurkkaan. Matkalla ei ole kareja ja syvyyttä riittää ainakin moottoriveneille ja pienille purjeveneille.
Vahinko että paikka sulkee tältä kesältä jo 11.8

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.08.2012
Note 0

Restaurant: Grill It!

Kävin täällä joku vuosi sitten ja silloin sain aivan erinomaisen pihvin. Nyt oli toisin. Ulkofilepihvi oli ilmeisesti liian vähän riippunut, ja kova, maku oli kohtuullinen, mutta pihvi oli syinen, ja jouduin jättämään osan syömättä. Tarjoilu oli leipääntynyttä, kaikki tehtiin mitä asiaan kuuluu, mutta ei tippaakaan enempää. Kysymykseen maistuiko? vastasin että pihvi oli huono, johon ei tullut mitään kommenttia. En mene toiste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 07.04.2012
Note 1

Kyllä edelliset arvostelijat ovat oikeassa. Erinomaista pizzaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 03.12.2006
Note 1

Restaurant: Cafe Ursula

Virallinen nimi on vissiin lindströmin pihvi, siis jauhelihapihvi paistetulla sipulilla ja muusilla. Näin syistä ja rustoista jauhelihapihviä en ole vielä koskaan syönyt, enkä nytkään. Ensimmäisen haarukallisen jälkeen pihvi jäi lautaselle. Valitin kassalle josta luvattiin "Kertoa keittiöön" ja vielä 11 euroa tällaisesta moskasta!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 12.12.2011
Note -3

Restaurant: Kosmos

Kosmos on korkealuokkainen ravintola joka on kuin askel menneisyyteen. Ravintolasali on säilynyt samanlaisena ties kuinka kauan. Perjantai-iltana paikka oli aivan täynnä, ja negatiivisena seikkana melu oli melkoinen. Kaikki 6 hengen seurueestamme pitivät ruuistaan, tarjoilu oli asiantuntevaa ja kohteliasta.
Kosmoksen erikoisuutena on portsari jonka vaateraha 2,50 € maksetaan laskun yhteydessä. Vaikuttaa että toiset arvostelijat ovat tästä vetäneet herneen nenään, mutta mielestäni portsari kuuluu ravintolan ehkä 50-luvun? imagoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 18.02.2011
Note 2

Restaurant: Toscanini

Rapupasta valkosipulilla oli herkullista ja palvelukin toimi kohteliaasti ja nopeasti. 18 € tästä annokseta on yläkanttiin, mutta vastineeksi makua löytyi. Talon punaviini oli ihan hyvää, mutta 9€ 16cl lasillisesta on melko kova hinta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 26.07.2011
Note 0

Seinällä oli Rotissööri- kilpi , eikä se pettänyt. Maukas lounas, ystävällinen palvelu. Ravintola toimii vanhassa, vähän nukkavierussa talossa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 15.06.2009
Note 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites