Ruokajussi

362 Recensionen

Ravintolasta poistuessa ei saa olla nälkä. Määrä ei missään nimessä korvaa laatua. Kun nämä ovat balanssissa, alkaa pisteitä herua. Maantieteellinen painopiste arvosteluissani on siirtynyt pääkaupunkiseudulta Pohjanmaan suunnalle.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Hero: Updated vast amounts of information

Recensioner (362)

Restaurant: Talriikki

Lounaalla valittavana salaattipöytä ja keitto tai lämmin annos. Olin etukäteen ajatellut ottavani lämpimän annoksen, mutta kun näin salaattipöydän, tulin toisiin ajatuksiin. Todella hyvä salaattipöytä jolla pärjäisi helposti yksinäänkin, mutta kun päälle otti vielä ihan ok hyvän kermaisen kanakeiton, niin ähkyhän siinä meinasi tulla.. Palvelu suomalaisen eleetöntä, mutta toimivaa. Ihan varmasti menen uudestaankin lounaalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ullan pakari

Paljon parkkitilaa, tilava ravintola. Ruokalistalla näytti olevan pitsoja, joten sellaiset sitten. Hiukan yllätyimme kun tajusimme että pitsat on tehty leivän päälle, siis vähän kuin isoja lämpimiä voileipiä. Ihan hyvää, en nyt aivan mykistynyt ihastuksesta mutta ehkä se oli sitten terveellistä. Mutta joo, hyvää kuitenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Mamma Rosa

Erittäin miellyttävä ilta hyvässä seurassa, päätimme lopultakin mennä Mamma Rosaan josta olen paljon hyvää kuullut. Paikka oli erittäin suosittu mutta pääsimme kuitenkin istumaan. Pitsat olivat erinomaisia ja palvelu ystävällistä. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ristorante Il Siciliano italjeniskt

Mukavaa välitöntä palvelua, ei tosiaankaan mitään pönöttämistä. Paikka oli silti melko tunnelmallinen ja hinnat kohtuulliset. Pitsat olivat hyviä, valikoima minulle mieluinen hyvän näköisine täytteineen. Omani oli vähän turhan palanut pohjasta, mutta menetteli. Ei mitään ihmeellistä, sellainen peruspaikka jossa voisi viihtyä aina silloin tällöin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.10.2017
Betyg: 0

Scanburger yllätti maukkaudellaan. Parhaita purilaisia mitä olen pitkään aikaan syönyt. Muuten ihan perus huoltamomeininkiä, ihan ok palvelu mutta viihtyisyydestä en nyt lähtisi palkitsemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.08.2017
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aika köyhä lounaspöytä. Ruuassa ei mitään vikaa erityisesti, mutta jotenkin se oli sottaisesti esillä eikä paikka muutenkaan ollut kovin kiva. Moni muu huoltoasema pesee tämän helposti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.03.2011
Betyg: 0

Restaurant: Burger King

Lentokentällä riittää menoa ja meininkiä. . ruuhkainen, meluinen ja sottainen Burger King sammutti lopulta ison seurueemme nälän, mutta en kyllä lähtisi tänne jos ei ole pakko, rauhallisempiakin paikkoja varmaan löytyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.08.2017
Betyg: 0

Mukava viihtyisä paikka. Ystävällinen palvelu, kaikki toimii niin kuin pitääkin. Ruoassakaan ei paljon valittamista, itse tehtyä ja laadukkaan oloista, mutta pihvissä saisi kyllä olla vähän enemmän makua. Saatan poiketa toistekin jos tänne asti taas joskus eksyn.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.08.2017
Betyg: 0

Restaurant: Lakeus Matador

Erinomainen lounas. Savuporokeitto maistui itse tehdyltä, uunilohi oli kiinteää ja oikein hyvä makuista (barbeque pinnalla ehkä hieman liian hallitseva) ja naudanrinta pippurikastikkeella mureaa ja maistuvaa. Salaatit niukahkot mutta todella hyvän makuiset. Jälkkäri porkkanakakku kinuskikastikkeella erittäin hyvä. Yllätyin positiivisesti kun lounas olikin buffet-tyyppinen. Varmaan Seinäjoen kallein lounas, mutta oli hintansa väärti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 22.06.2017
Betyg: 0

Ei pärjää muille "syö ja juo niin paljon kuin haluat" -ratkaisuille. Pitsat ihan ok, vähän jauhoisia, mutta muu ruoka aika heikkoa ainakin valikoimaltaan. Muusia, lohkoperunaa ja pekoninakkeja. Kyllä mahansa saa täyteen, mutta jos on varaa valita, tiedän mitä teen ensi kerralla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 20.06.2017
Betyg: 0


Bilder


Followers