haarukka

145 Recensionen

Olen kotona poispilattu hyvällä ruualla, joten rima on korkealla ruuan laadun suhteen. Myöskin pitkät odotusajat koettelevat kärsivällisyyttä. Maku ratkaisee. Yksinkertaista ruokaa parhaista raaka-aineista!

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Hero: Updated vast amounts of information

Blog link

Recensioner (139)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Söimme "jurmoburgerit" , tehty paikallisesta lihasta, paras burgeri mitä olen syönyt! Tarjoilu ja palvelu ylitsevuotavan ystävällistä, Paikka ei ole kummoinen, vähän elintarvikkeita ja kahvila, mutta kyllä kannatta käydä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.05.2013
Betyg: 0

Restaurant: Twinstar Cafe

Twinstar Cafe oli vaikea löytää, sijainti on Mersu- kaupan tiloissa. Erinomainen lounas kohtuuhinnalla, lounasaikaan paikka lähes täynnä, paikallisten suosima.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 25.05.2011
Betyg: 6

Restaurant: Bistro Sinne

Sunnuntaibrunssi, seisova salaattipöytä, pääruoka ja jälkiruoka. Salaattipöytä oli ihan ok, mutta ottamani pääruoka, paistettu lohi munakokkelin kera, oli minullekin, suolan ystävälle pahasti ylisuolattu. Seuralaiseni otti possun vatsaa, joka oli lähinnä läskiä, ei innostanut. Jälkiruokana omenapiirakan pala jossa jäätelöpallo. Ei mitenkään erikoista. Paikka oli täynnä, ihmettelen miksi, ja vielä tällaisella hinnoittelulla. Tarjoilu oli tehokasta ja erittäin kohteliasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 07.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Cafe Komsalö

Kodikas kesäkahvila jossa paljon laituripaikkoja. Lohisoppaa, voileipiä, leivonnaisia ja kahvia. Todella kiva kokemus.
OHJE: Rågholmen ja Ryssholmen välissä olevien pohjois-ja eteläreimarin itäpuolelta käänny etelään ja navigoi Komsalön kaakkoisnurkkaan. Matkalla ei ole kareja ja syvyyttä riittää ainakin moottoriveneille ja pienille purjeveneille.
Vahinko että paikka sulkee tältä kesältä jo 11.8

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.08.2012
Betyg: 0

Restaurant: Grill It!

Kävin täällä joku vuosi sitten ja silloin sain aivan erinomaisen pihvin. Nyt oli toisin. Ulkofilepihvi oli ilmeisesti liian vähän riippunut, ja kova, maku oli kohtuullinen, mutta pihvi oli syinen, ja jouduin jättämään osan syömättä. Tarjoilu oli leipääntynyttä, kaikki tehtiin mitä asiaan kuuluu, mutta ei tippaakaan enempää. Kysymykseen maistuiko? vastasin että pihvi oli huono, johon ei tullut mitään kommenttia. En mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 07.04.2012
Betyg: 1

Kyllä edelliset arvostelijat ovat oikeassa. Erinomaista pizzaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 03.12.2006
Betyg: 1

Restaurant: Cafe Ursula

Virallinen nimi on vissiin lindströmin pihvi, siis jauhelihapihvi paistetulla sipulilla ja muusilla. Näin syistä ja rustoista jauhelihapihviä en ole vielä koskaan syönyt, enkä nytkään. Ensimmäisen haarukallisen jälkeen pihvi jäi lautaselle. Valitin kassalle josta luvattiin "Kertoa keittiöön" ja vielä 11 euroa tällaisesta moskasta!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 12.12.2011
Betyg: -3

Restaurant: Kosmos finskt

Kosmos on korkealuokkainen ravintola joka on kuin askel menneisyyteen. Ravintolasali on säilynyt samanlaisena ties kuinka kauan. Perjantai-iltana paikka oli aivan täynnä, ja negatiivisena seikkana melu oli melkoinen. Kaikki 6 hengen seurueestamme pitivät ruuistaan, tarjoilu oli asiantuntevaa ja kohteliasta.
Kosmoksen erikoisuutena on portsari jonka vaateraha 2,50 € maksetaan laskun yhteydessä. Vaikuttaa että toiset arvostelijat ovat tästä vetäneet herneen nenään, mutta mielestäni portsari kuuluu ravintolan ehkä 50-luvun? imagoon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 18.02.2011
Betyg: 2

Restaurant: Toscanini italjeniskt

Rapupasta valkosipulilla oli herkullista ja palvelukin toimi kohteliaasti ja nopeasti. 18 € tästä annokseta on yläkanttiin, mutta vastineeksi makua löytyi. Talon punaviini oli ihan hyvää, mutta 9€ 16cl lasillisesta on melko kova hinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 26.07.2011
Betyg: 0

Seinällä oli Rotissööri- kilpi , eikä se pettänyt. Maukas lounas, ystävällinen palvelu. Ravintola toimii vanhassa, vähän nukkavierussa talossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 15.06.2009
Betyg: 2


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites