Sebastian09

45 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (44)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Aangan nepalese cuisine

Tandoori kananfileet oli erinomainen annos. Muutaman nepalilaisen kokeillun paras. Hinnoittelu hyvin kohtuullista kaiken kaikkiaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.01.2016
Rating: 0

Terre Nova -salissa lounaslistalta lampaankyljykset (15,80) olivat vallan maukkaat. Tarjoilijaharjoittelija ystävällinen ja sali tyylikäs, siisti ja melkein tyhjä. Vesi 2,50, espresso 2,90.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 30.01.2011
Rating: 1

Restaurant: Kosmos finnish

Vanhaa ja maineikasta paikkaa testaamassa pitkän tauon jälkeen. Ankankoipiconfit, ankka-juuresraguuta ja mustaherukka-hyytelöä 21 euroa oli lievä pettymys. Miljöönä mahtava menneen maailman tunnelma. Tarjoilijat kokeneita ja vitsikkäitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 05.03.2012
Rating: 2

Restaurant: Bistro Helsinki 15 italian bistro

Suurin odotuksin neljällä hengellä kokeilemassa. Vartin odotuksen jälkeen saatiin ruokalistat. Valikoima oli sangen suppea. Alkuruokana söin parsa/vuohenjuusto annoksen. Vuohenjuustomousse oli erinomaista, samoin parsa. Vaalea leipä oli tavattoman suolaista. Pääruokana marmorifilettä, jonka kypsyysastetta tarjoilija ei kysynyt. Oli ihan OK, mutta tällaisesta lihasta pitäisi saada parempikin syntymään. Liikaa suolaa. Lisukkeet käypäisiä. Jälkiruokana ylistetty Creme Brulee ei ihan vastannut odotuksia. Hieman koimme olevamme henkilökunnalle häiriöksi. Syömiseen ainakin iltaisin aikaa on syytä varata runsaasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 23.06.2011
Rating: -2

Restaurant: Kruo Thai thai

Viime vuonna olimme tyytyväisiä ateriaamme, joten tulimme uudestaan. Vähän huolestutti viimeisen puolen vuoden vaatimattomat arvostelut. Jaoimme seuralaiseni kanssa Tom Kha Kai kookosmaitokanakeiton ja paistetun naudan inkiväärissä sekä paistetun porsaan chili-basilikassa. Ruokien mausteisuudesta keskusteltiin tarjoilijan kanssa. Keitto ja possu olivat kolmella chilillä rankattuja, mutta sovimme että saamme kahden chilin vahvuiset annokset. Heti ensimmäinen lusikallinen keittoa sai silmät vuotamaan. Chiliä oli aivan tolkuttomasti. Seuralaiseni joi keiton kanssa kannullisen vettä. Inkiväärinauta ei keiton jälkeen maistunut miltään. En tiedä olisiko maistunut jos emme olisi syöneet keittoa, luultavasti ei. Chili-basilika possu otti taas luulot pois. Mitään muuta makua ei ollut aistittavissa hillittömän poltteen lisäksi. Aasialaiseen ruokaan kuuluu vahvat mausteet, mutta joku tolkku siinäkin pitää olla. Annokset ovat aika pieniä. Sunnuntai-iltana olimme ainoat asiakkaat. Olisin mielelläni antanut paremmat arvosanat sillä tarjoilija oli hyvin ystävällinen. Salistakaan ei heru lisäpisteitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 30.10.2011
Rating: -7

Restaurant: Kokki teaching restaurant

Mukavaa antaa viisi pistettä kaikista kohdista, varsinkin kun tekijöinä ovat koululaiset. Viisi kertaa lounasta testanneena on pakko uskoa: ruoka on aina huippuluokkaa. Tänään kuhaa Mannerheimin tapaan oli parasta kalaa mitä olen ikinä syönyt. Rapean pinnan alla juuri oikein kypsytetty kuha maukkaassa sienikastikkeessa tilliperunoiden kera. Uskomatonta mihin koululaiset pystyvät. Opettajat osaavat näköjään työnsä. Alkuruoka on toisinaan noutopöydästä, joskus taas tuodaan pöytään. Noutopöydät ovat aina vähän sotkemista. Soveltuvat parhaiten suursyömäreille. Pöytään tuodut alkupalat ovat olleet aivan huippua. Leivät ovat vielä oma lukunsa: kaupungin parhaiden joukossa.
Tarjoiluharjoittelijoiden kokemattomuus on ilmeinen, mutta tavallaan vain hauskaa. Yritys on kuitenkin vilpitön.
Miljöönä teollisuusrakennuksen ruokasali ei tietysti ole romanttisimmasta päästä.
Espresso (1,70e) tuli kuumennetussa oikeanlaisessa kupissa, mutta oli minun makuuni turhan laihaa. Kuplavesissä löytyy myös esim. San Pellegrino.
Paikan hinta/laatu-suhde on aivan omaa luokkaansa. Kaksi ruokalajia 9,80 :-D

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.04.2012
Rating: 1

Restaurant: Spis scandinavian

Uteliaana uuteen paikkaan. Puhelimessa pöytää varatessa todettiin kiireinen aikataulu, joten tilasin pääruoan jo ennakkoon. Lohta ja ruista oli todella hyvä ja erilainen annos kohtuuhintaan 21€. Vihreä väri oli tillistä peräisin. Asettelu oli nykytrendin mukaan varsin taiteellinen.
Jälkiruokana punajuuresta ja turkinpippurista kehitetty persoonallinen herkku 11€.
Ylimääräisenä alkuun pussi talon omia sipsejä ja esijälkiruoka olivat mukavia yllätyksiä. Espresson (3,50€) kanssa tuli vielä omat erikoisuudet.
Paikka on varsin pieni ja kodikas. Seinistä puuttui taiteellisuuden vuoksi osa rappauksesta. Äänentoistoonkin oli satsattu. Henkilökunta toimi motivoituneesti ja tehokkaasti ollen sopivan ystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 08.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Korea House korean

Ravintola Savanna oli tällä paikalla vuosikymmeniä. Korealaiset valloittivat tilat muutama vuosi sitten. Korealaista ruokaa olen syönyt ennen kaikkea Etelä-Koreassa. Hetki lounasajan jälkeen valitsin Á la carte -listalta porsasta ja vihanneksia, dyaeji bulgogi, 15,50€. Ei alkusalaatteja eikä erikoiskahveja. Mutta ruoka oli hyvää. Kimchi erinomaista ja lihan kastike oiva. Sika raukka vain oli kuollut ylämäkeen, sen verran sitkeää paikoitellen. Kokonaisuus hyvä näyte korealaisesta keittiöstä, mikä ainakin minua miellyttää. Miljöö mukava ja elegantti vaikka vähän tietysti ikävä Savannaa. Palvelu ystävällistä ja toimivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.05.2012
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Old Sophie

Kävin vuosia sitten muutaman kerran ja pidin ruoan tasoa varsin hyvänä. Se oli jotain muuta kuin mitä lähiön juottolassa saattoi odottaa. Nyt ei valitettavasti paistetulle lohelle paljon kehuja irtoa. Alkusalaatitkaan eivät pärjää huoltoasemien tarjonnalle laadultaan. Muut asiakkaat eivät tulleet vettä juomaan. Taisi jäädä viimeiseksi käynniksi, sääli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.05.2012
Rating: 1

Restaurant: Kiinalainen Ravintola Nanking Oy chinese

Runsaista vaihtoehdoista valitsin kiireessä turvallisen nautaa ja ananasta. Ruoka oli parempaa kuin keskimääräinen suomalaisille sopeutettu kiinalaisruoka Helsingissä. Palvelu oli nopeaa ja aivan poikkeuksellisen ystävällistä. Kanta-asiakkaiden kanssa henkilökunta jutteli ummet ja lammet. Sali on täsmälleen samantyylinen kuin muutkin kiinalaisravintolat täällä. Suosittelen tätä loppuun saakka hiottua toimintapistettä, jossa asiakas on oikeassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 20.10.2011
Rating: 2


Followers