Closed

Ravintola Aangan

nepalese cuisine
Rating 4.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (20)

Tilattiin Woltin kautta 2 annosta kotiin. Toisessa annoksessa oli 2 kasvispyörykkää ja toisessa 6 katkarapua. Lisäksi annoksiin kuului naanlevät ja riisiä. Annokset olivat todella pienet. Emme normaalisti koskaan jaksa syödä koko annoksia, mutta nyt minä ja ystäväiseni syötiin kaikki. Ei kiva, koska yleensä saan yhdestä nepsuannoksesta ainakin 2 ateriaa. Isokokoiselle miehelle olisi kyllä jäänyt nälkä tuollaisesta miniannoksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 29.09.2017
Rating: 0

Ystävällinen palvelu, ruoka korkeintaan keskinkertaista. Lammaspyörykät olivat kuivia, mahdollisesti siksi. että ne eivät olleet tuoreita. Niiden kanssa tullut kastike oli kuitenkin hyvin maustettua.

Palvelu oli Aanganissa todella ystävällistä. Kun ruoka jätti kuitenkin paljon toivomisen varaa, niin paikka ei nouse suosikkinepalilaisteni joukkoon.

À la carte -annokset hieman ylihinnoiteltuja tasoon nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 15.04.2017
Rating: 0

Ainakin lounas loistava, myös take-awayna! Ja ottaa myös kasvisruokailijat huomioon :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.01.2017
Rating: 0

Hyvää nepalilaista lounasaikaan.
Isohkot maistuvat annokset, joissa hinta kohdallaan. Raastepöytäkin sisältää hyviä elementtejä alkusalaattiin. Ystävällinen palvelu. Tätä voi edelleenkin suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.12.2016
Rating: 0

Sunnuntaikävelyllä poikkesimme sisään ja löysimme uuden lempinepalilaisen! Ulkona huomasimme päiväntarjoukset, joista valitsimme kasvis- ja lammasannokset. Kaikki mitä lautasella oli, oli upeasti valmistettu! Pääruoat olivat todella maukkaita ja liha kypsennetty tosi hyvin. Myös dal, raita, naan ja papadamit olivat normaalia huomattavasti tasokkaampia. Tulemme tänne varmasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 28.08.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2016
Rating: 0

Ei lisää kahvia.

Nepalilainen peruslounassetti. Isot annokset. Thali miksaus kahdelle, neljää pääsee ronkkimaan. Kanat tomaatikermassa jees. Tuorejuusto tomaattikermassa loistava. Pinaattisoosi kikherneasioilla keskiverto. Lammasjauheliha masala-henkisissä oikein hyvä. Oikeastaan poikkeuksellisen hyvä. Samoin raita miellyttävän makea. Parhaaseen kymmenykseen heittämällä.

Salaatit normikamaa. Kahvi aikakausia seissyttä kammottavaa myrkkyä. Jälkeisemmelle asiakkaalle ei oikein haluta enää keittää lisäkahvia. Palvelu on muutenkin hitusen nepalilaiskeskiarvon alapuolella. Joku siinä vaan on.

Annoskoko iso. Otamme loput mukaan. Koiralaatikko maksaa euron.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.06.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 10.06.2016
Rating: 0

Mahtava! En voi muuta kuin suositella. Ruoka on herkullista, ravintola on kaunis ja henkilökunta todella ystävällistä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 01.02.2016
Rating: 1

Erittäin laadukasta ja maukasta ruokaa. Keskitulisessa tandoorilampaassa mukavastit tulisuutta ja erittäin mureaa lihaa. Lisäksi järkevä hinnoittelu ja erinomainen ylenen ilmapiiri mukavan henkiökunnan luomana. Vahva suositus - Helsingin top 2 nepalilainen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.01.2016
Rating: 0


Location

Heitalahdenkatu 8, 00180 Helsinki - Route
09 428 93433
http://www.aangan.fi