TJukola

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Restaurant: Tuk Tuk

Pieni mutta sopivasti pippurinen ja tiivis tunnelma! Eli hyvin maustettu alkukeitto, 3 pääruokalajin lounas, ei krumeluureja. Ahtaaseen tilaan syöjät joutuvat, siitä tiivis tunnelma! Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.02.2020
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Theron Eat & Work Porkkalankatu 3 lunch restaurant

Kursailematonta suomalaista lounasruokaa. Kiitettävän usein lihaa/kalaa/kanaa ilman paksuja kuorrutuksia ja upottavia kastikkeita. Reilun salaatin kera lähes joka kerta saa koottua terveellisen äijälounaan ilman 'jauhoja'. (Jälkiruoat tosin pahana houkuttimena pilata se ;).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.05.2016
Rating: 0

Tämä on täyden kympin mesta, jos nimittäin pitää rekkamiesannoksista: Lihaa, lisää lihaa ja vielä lisää lihaa. Tämän kun perjantaina vetää, niin vasta maanantaina tarvitsee tankata seuraavan kerran! Ykköslounasmesta Pasila-Vallila akselilla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.05.2016
Rating: 0

Restaurant: MuuMaa

Pikkupoikien kanssa retkellä Mustikkamaalla. Törmättiin sattumalta paikalle kesällä 2015. Haluttiin normiburgerit, mutta saatiinkin yllätykseksemme jotain ihan muuta; possuburgerit ja kierreperuna ja normibrändeistä poikkeavat limut. Taustalla soi reggae. Aivan loistava kesäpäivän kohokohta! Evästauon jälkeen riippumatosta katselin kun pojat kisailivat MuuMaa;n pehmustetuilla peitsillä...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Presto Trattoria

Täysin random-valinta synttäriseurueelle - eat. fi arvosteluiden perusteella - osoittautui erittäin onnistuneeksi: Alkupalat Antipasto All Italia ja suussa sulava pizza Rucola. Jälkkäriksi tuore Tiramisu ja Limoncello kyytipojaksi. Hyvä että varasin pöydän 4:lle, sillä tupa oli tänään täysi klo 20. Siistit tilat ja loistava sijainti merinäkymällä, aivan Mustikkamaahan johtavan uuden kävelysillan päässä. Tsemppiä mukaville yrittäjäveljeksille, tulemme kesällä uudestaan - koko perheen voimin Mustikkamaaretkelle ja sitten tänne syömään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 15.05.2016
Rating: 0


Followers