Closed now

Tuk Tuk

Note 3.1 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Diät

Bewertungen (202)

Pieni mutta sopivasti pippurinen ja tiivis tunnelma! Eli hyvin maustettu alkukeitto, 3 pääruokalajin lounas, ei krumeluureja. Ahtaaseen tilaan syöjät joutuvat, siitä tiivis tunnelma! Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 13.02.2020
Note 0

Edullista ja maukasta thaimaalaista. Hinta-laatu-suhde erinomainen, kunhan vain mahtuu sisään ja saa paikat. Suosittelen, ja sopisi varmasti myös take awayn noutamiseen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.06.2018
Note 0

Jouduin heittämään melkein koko annokseni roskiin. Hain take awayta ja päädyin Pad Thaihin jättikatkaravuilla. Katkaravut olivat vanhoja ja kovia - en pystynyt syömään niitä. Annoksessa oli myös enemmäin kuin yksi hiuksi. Ajatus annoksesta saa vieläkin voimaan pahoin. Harmittaa kovasti koska haen harvoin ruokaa kotiin ja tämä maksoi 16,50 euroa. En mene toiste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 03.06.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Moo!

Phad krapao. On siinä jonkin verran potkua, muttei kyllä ehkä kolmen chilinkuvan verran kuitenkaan. Possua ei annoksessa ihan liiaksi ollut, ja maultaan se on aika perus, ei säväytä.

Olutvalikoima ei käsitä ainuttakaan voimaeläimen kuvalla varustettua thai-lageria, tästä miinusta..

Paikkahan on pieni kuin kalliolaisyksiön kylppäri, mutta musiikki sentää ihan ehtaa thaikkupoppia.Tästä plussaa..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 27.11.2016
Note 0

Nam, maistuvaa thaikkuruokaa! Itse en ole kertaakaan mahtunut sisälle istumaan, mutta take away on toiminut sujuvasti ja hintakin on kohdillaan. Asiakaspalvelussa voisi olla parantamisen varaa, mutta ruoka on kyllä tosi hyvää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.11.2016
Note 0

Todella hyvää ruokaa. Olin toista kertaa syömässä tässä paikassa, Molemmilla kerroilla aivan älyttömän hyvää thaikkua. Paikka on pieni ja jatkuvien noutoasiakkaiden käynti voisi häiritä syömistä, mutta maut on niin kohdillaan, että häiriöt unohtuu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 12.11.2016
Note 0

Loistava löytö, vaikka tilaa onkin niukasti. Ravintolassa on vain muutamia pöytiä, mutta onneksemme tilaa löytyi. Lista on kohtuullisen lyhyt, mikä on erinomaista kun yleensä aasialaisissa saa kahlata läpi kymmenen sivun verran pääruokia. Otin tofua "thaikastikkeessa", joka osoittautui mukavan suolaiseksi, peruskastikkeeksi, jossa soijaa ja jotain muita öljyjä/kastikkeita. Ruoassa oli tuoreita kasviksia ja todella runsaasti tofua, annos oli muutenkin iso. Riisi tuli kauniisti erillisellä lautasella pienen salaatin kera, mikä oli hauska lisä. Ruoka oli erinomaisen makuista ja sai haluamaan kokeilla listan eri pääruokia.

Palvelu oli ihan hyvää perustasoa, eli riittävää tällaiseen paikkaan. Hintatasoltaan mielestäni erittäin kohtuuhintainen, varsinkin tofuruoat (11 €) ovat todella halpoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 19.07.2016
Note 0

Soitin klo 21. 20 tilatakseni kaksi annosta mukaan. Minulle kerrottiin, että keittiö on kiinni. Kysyin eikö ravintola olekaan auki kymmeneen? Kyllä kuulemma on ja keittiö menee puolelta kiinni. Kun kerroin, että kello ei ole vielä lähelläkään puolta, niin sain vastaukseksi vihaista mutinaa ja luurin korvaan. Kannattaa välttää!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 15.01.2016
Note -5

Laajentakaa bisnestä Punavuoreen, täältä päin ei saa mistään kunnollista thairuokaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 01.01.2016
Note -4

Pieni ravintola joka lähes aina täynnä. Ruoka on hyvää, tulista ja lähellä orginaalia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.12.2015
Note 4


Standort

Vaasankatu 19, 00500 Helsinki - Route
050-4657655

Options