Tanja

100 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (98)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Happy Garden

Herkullista ruokaa tuoreista raaka-aineista, siisti paikka ja ystävällinen palvelu! Monia vegaanisia vaihtoehtoja. Vihreä curry tofulla oli maukas ja ei liian tulinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 06.06.2012
Note 0

Restaurant: Old Jerusalem

Laadukasta Lähi-Idän ruokaa kohtuuhintaan! Rapsakan yrttiset falafelit, täyteläinen hummus ja raikas tabouleh. Ympäristönä hieman epäilyttävä lähiöostari, mutta sisältä erittäin siisti ja viihtyisä ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.02.2016
Note 2

Restaurant: Old Jerusalem

Laadukasta Lähi-Idän ruokaa kohtuuhintaan! Rapsakan yrttiset falafelit, täyteläinen hummus ja raikas tabouleh. Ympäristönä hieman epäilyttävä lähiöostari, mutta sisältä erittäin siisti ja viihtyisä ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.02.2016
Note 0

Restaurant: Tuk Tuk

Sympaattinen, pieni thai-ravintola. Henkilökunta tiesi heti mitä vegaaninen ruokavaliotarkoittaa ja osasi auttaa sopivan annoksen valitsemisessa. Lähes kaikki annokset saa tilattua tofulla, vegaanisena. Curreissa ei käytetä kalajauhetta. Annoksessani oli sopivasti makua ja kokoa, tofua reilusti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 06.07.2015
Note 4

Restaurant: Hymy Raw Food Cafe

Suolaisia ja makeita raakaleivonnaisia. Suolainen piiras oli niin mehevä ja "kermainen", ettei sitä edes olisi erottanut raakaleivokseksi. Hyvää ja varmasti terveellistä! Hinta melko kova, kuten laadukkailla raakaleivoksilla yleensä. Viihtyisä, rauhallinen sisäpiha terassi lähellä keskustaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.07.2015
Note 0

Restaurant: Xin Yuan

Kelpo kiinalainen Pohjois-Haagassa. Useita kasvisannoksia, joista yksi tosin sisältää osterikastiketta. Söin annoksen "tofua ja vihanneksia", jossa oli reilusti tofua ja tuoreita kasviksia valkosipulikastikkeessa. Annos oli melko kevyt, mutta edulliseen hintaansa nähden koko ihan kohtuullinen. Palvelu ystävällinen, sisustus vaatimaton.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 19.09.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Pippuri

Pettymys. Intialaiset kasvisannokset herättävät kiinnostuksen, tofuakin on. Valitettavasti kaikki sisältävät kuitenkin kermaa tai voita, joten eivät sovellu vegaanille. Jäljelle jää pizza ilman juustoa tai falafelit, jotka valitsen. Pyörykät ovat huonoimmat koskaan syömäni: valmispakaste mikrossa valmistettuna, kuiva, sitkeä, mauton. Annos tulee lopulta kokonaan ilman kastikkeita (ilmeisesti kaikissa jotakin eläinperäistä), pöydästä löytyi sentään mausteita mm. hapanimeläkastiketta. Plussaa tuoreesta salaatista. Yleisvaikutelma epäsiisti, pöydät likaiset. Henkilökunta ystävällistä, muttei ymmärrä hyvin suomea. Oi voi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 26.06.2013
Note 3

Restaurant: Ravintola Mäkikupla

Kasvistäytteissä tavanomaista enemmän mielikuvitusta: pinaatti, parsakaali, kukkakaali, vihreä papu ja peruna (! ). Pohja rapeaksi paistettu. Leppoisa lähikuppilan tunnelma, ystävällinen palvelu. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 08.03.2014
Note 2

Restaurant: Katukeittiö Pilvi

Perushyvää kiinalaista ruokaa edullisesti ja nopeasti. Listalla oli useita kasvisannoksia, joista valitsin tofua ja kasviksia chilikastikkeessa. Osa kasviksista tuoreita ja osa säilykkeitä, hieman liikaa kypsennetty. Tofua (silken) melko vähän, ei lainkaan tulisuutta. Kojun ulkopuolella käytävässä oli muutama pöytä, mutta otimme annokset mukaan. Jos sattuu sopivasti reitille, voisi käydä uudelleenkin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 13.08.2013
Note 1

Restaurant: Hanko Sushi Turku

Kiva pieni sushipaikka keskustassa. Kasvissushi-lajitelman sai pyytäessä myös vegaanisena. Tuoretta ja etenkin avokado täydellistä. Hinta harmillisen kova, kuten sushilla Suomessa usein on.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 03.05.2013
Note -1


Followers