Unbekannt

Cargo

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Diät

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Heinäkuussa tuli käytyä ravintolassa. Odotimme vegaanista trendin mukaista ruokaa ja saimme sitä. Silloin löytyi myös villiyrttejä salaatista joka oli iso plussa.
Mielestäni yksi kaupungin paremmista vegaani ruokaa tarjoavista ravintoloista.

Julkaisu blogissani muutaman kuukauden takaa:

http://aitoaarkiruokaa.fi/cargo-rentoa-kasvisruokaa/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 09.11.2016
Note 0

Haen usein Cargosta ruokaa mukaan. Take away tuotteita löytyy valmiina kylmähyllystä ja tietysti annoksia saa myös tilattua à la carte-listalta mukaan. Annokset ovat mietittyjä ja maistuvat hyvältä - siitä plussat! Cargon ongelma on kuitenkin tasalaatuisuuden puute. Nuudelisalaattien annoskoot vaihtelevat lähes joka kerta ja 11 euroa puolilleen täytetystä take away rasiasta on aika paljon. Leivissä sama ongelma. Munakoisoleipä on välillä herkullinen, suussa sulava ja täytettä on reilusti. Välillä taas kuiva ja täytteissä on pihistelty. Cargon pitäisi ottaa mallia esimerkiksi Sis Delistä, jonka joka ikinen take away annos on aina täysin samanlainen. Tietysti tämä selittyy sillä, että Sis Deli näkee tärkeäksi myös ilmottaa annosten ravintosisällön joka muuten olisi myös loistava juttu Cargossa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 08.11.2016
Note 1
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 02.08.2016
Note 0

Cargo on kasattu karun harmaista merikonteista ja nimetty teeman mukaan. Tonttivalinta on erikoinen, sillä Cargo tulee vastaan ihan yllättäen keskellä katukivetystä. Sekin tavallaan kuvastanee kyseisten elementtien siirrettävyyttä ja väliaikaista pysyvyyttä.

Visiitti tähän ennalta mielenkiintoiseen rakennelmaan tarjoutui eräällä ohikulkumatkalla. Valitettavasti ulkokuori ja sisältö eivät vastaa toisiaan, joten rahtarit ja ahtaajat, älkää vaivautuko. Kyseessä nimittäin on vegeravintola, ja vitriinissä on tarjolla muun muassa smoothieita ja luomujääteetä. Olen yleensä ennakkoluuloton kokeilemaan kaikenlaista piperrystä, mutta tällä kertaa en vain voinut pettymykselleni mitään. Missä kaikki teemaan kuuluva rouheus? Takaseinällä oli sentään Jallupullo.

Tuntui kuin kontti-idean ja alkuinnostuksen jälkeen ravintolan toteutus olisi kulkenut aivan toiseen suuntaan. Onko näin ristiriitainen paikka löytänyt kävijäkuntansa? Ehkä jolle kulle tämä on "mielenkiintoinen kontrasti". Cargon katolla on kyllä varmasti mukavaa siemailla kuohuvaa pienen Baana-lenkin jälkeen. Palvelu vaikutti olevan ok.

Mielikuvitus-Cargoni olisi sellainen, jossa tehtäisiin vaikkapa sillivoileivästä ja perinteisestä rahtariruoasta salonkikelpoisempia versioita. Juomapuolella panostettaisiin luomuvegeviinien sijaan olutvalikoimaan. Tai sitten ihan vaan vaihdettaisiin ravintolan harhaanjohtava nimi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.08.2016
Note -6

Maukasta ruokaa modernilla ja ekologisella otteella. Hieman yllättävään paikkaan meren läheisyyteen rakennettu Cargo oli positiivinen kokonaisuus. Avara ja valoisa tila, sekä kattoterassi innostaa viipymään pidempäänkin.

Tilasimme villiyrttisen pasta-annoksen sekä vegaaniburgerin. Pastassa oli melko perinteinen pesto, johon oli saatu lisää vivahteita villiyrteistä. Pasta itsessään oli selvästi laadukasta. Pääruokana tilatun annoksen koko olisi saanut olla aavistuksen suurempi hintaansa nähden.

Burgeri kikherne-pihvillä oli myös maukas. Lisäkkeen virkaa täytti mainiot tempura-kasvikset. Kastikkeena oli miedohko ja hieman suolainen chilikastike. Maistuva kokonaisuus.

Viinilistakin tuntui olevan mainio, ekologisiakin oli tarjolla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 13.06.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.05.2016
Note 0

Community

Fans (2)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Ruoholahdenranta 8, 00180 Helsinki - Route
http://www.cargohelsinki.fi/

Options