Uusimmat arvostelut: Helsinki

1 arvostelu

Huonot kasvisruuat. Kukkakaali ja porkkana annokset köyhiä. Pari koristetta lisäksi, ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Hidas palvelu,ruoan hinta-laatu suhde huono

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 35€ Lisätty: 28.11.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Otettiin pakastimesta ja sulatettiin mikrossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.11.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruoka oli ala-arvoista, lammas sitkeää ja mautonta. Pasta kuulemma myös mauton. Jäi rahastuksen maku, samaa mieltä oli koko seurue.
Jälkiruoka oli hyvä ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 25.11.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Lauantai iltana mieheni kanssa nälkäisinä kävimme kyseisessä ravintolassa. Tilasimme listalta jotain nopeaa eli frittiruokaa jossa oli kanaa, jalopenoa, mozzarellaa jne, jossa ei pitänyt olla kalaa. Mieheni on pahasti allerginen kalalle. Puolet ruuasta syötynä, mieheni sai allergisen kohtauksen kun kurkku turpoaa umpeen. Tarjoilija oli pahoillaan, antoi ruuasta maksetun hinnan käteisellä takaisin. Frittiruuan kanssa täytyy olla tarkkana, ei samassa öljyssä voi fritata taikka käyttää samaa taikinaa. Tai edes samaa työtasoa. Oli hengenlähtö lähellä. Äkkiä ensimmäiseen taksiin ja apteekkiin hakemaan lääkettä ettei mieheni kuole. Oli kokemus erittäin syvältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 24.11.2019
Arvosana: 0
29 arvostelua

Varovaisesti toteutettua hyvää ruokaa. 4/5 pistettä helposti kokoon. Täydellisyyttä hipovalla tavalla tavalla toteutetuja aika perinteisä ruokia. Ei Suoranaista ilotulitusta,mutta oikein nautittavaa. Alkuruokina otimme naudan kielen: mieto,perinteisesti keitetty /haudutettu, jopa laimea. Lohi oli erinomainen ja sen lisukkeiissa jo onnistunutta kokeillua havaittavissa. Tuolloin listalla oli flank steak ja sitä molemmille pääruuaksi. Erinomaisen murea liha juurio sopivan medium miinus sisältä ja sen seurana perinteiset punaviinikastike ja peruna ( oliko myös palsternakkaa?) sose. Tätä juuri tarkoitan kun puhun täydelleisesti toteutetusta perinteisestä ohjeesta! Jälkiruuaksi jaoimme kvitteni-roobois-herukka pläjäyksen: sopivan raikas ja pieni. Viineissä "mielenkiintoisia" suodattamattomia luomuviineja tarjolla. Elävästi sali-isännän/tarjoilijan kuvaamia.
Aivan loistava hinta-laatusuhde kokonaisuudella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 22.11.2019
Arvosana: 0
23 arvostelua

Perustason paikka, ruoka oli ok muttei herättänyt intohimoja; naan oli hyvää, varsinkin valkosipuliversio upposi. Paikan tunnelma oli melko ankea ja melutaso korkea. Plussaa tulee ruokien esittelystä ja palvelualttiudesta. Hintaa oli liikaa ruoan tasoon nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 20.11.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Mielestäni ylihinnoilteltu annos. 12e avokadopasta, 2e lisähintaan halloumilla. Tässä kohtaa haloum tarkoitti yhtä (puoliksi palanutta) juustopalaa, avokado oli lähinnä joku meuhuinen mauste ei siis oikeita avokadon paloja. Pastakin oli perus kaupan valmispastaa ei tuorespastaa.

Toivoisin ravintolan kehittävän avokadopastaa esim. käyttämällä tuorepastaa, lisäävän oikeaa avokadoa tai laittamalla annokseen enemmän kuin yhden kappaleen maksettua lisuketta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 18.11.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Aivan uskomattoman hyvää palvelua

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.11.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Erinomainen ruoka (5 henkilöä, alkuruoka ja pääruoka). Lista on lyhyt mutta monipuolinen. Myös palvelu erinomaista, omistaja itse palveli seuruetta. Hiukan aikainen sulkemisaika teatterin/konsertin/tms. jälkeen illastamista ajatellen, mutta meille sopi hyvin. Sopivat viinitkin löytyivät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.11.2019
Arvosana: 0