Uusimmat arvostelut: Helsinki

planetroth
1 arvostelu

Tuoretta Vietnamilaista ruokaa - todella hyvä palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2017
Arvosana: 0
Safkakasa
2 arvostelua

Käyn täällä aina välillä syömässä lounaalla kun tarvitsee vähän tukevamman olon. Purilaisannokset ovat olleet joka kerta hyviä, muuta en ole sitten ottanutkaan. Ranskalaisten mukana tuleva remu dippi on loistavan maksuista. Ranskalaiset itsessään ovat myös maustettu uskoakseni chilillä ja grillimausteella (jotkut eivät kai tykkää mutta omalle kohdalle parempia kuin perus ranut). Ainoa miinus tulee salaattipöydästä jossa kasvikset suht nuhjuisen näköisiä eikä valikoimaa siinä ole hirveästi. Asiakaspalvelu on ollut hyvää joka kerta. Kyllä tästä purilaisannoksesta mielellään maksaa sen kymmenisen euroa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.11.2017
Arvosana: 0
Shrike
18 arvostelua

Erinomaista napolilaistyyppistä pitsaa, jonka paistaa italialainen pizzaiolo (seinältä löytyy virallinen sertifikaatti).
Paikkana hieman tylsä, joskin Italialaista yksityiskohtaa löytyy vaikka kuinka paljon.

Peruskänkkylän täyteen tungettuja rieskoja on täältä turha odottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0
inkai
8 arvostelua

Annokset vaikuttivat hyvältä listalla ja ulkonäöltään - juuri tämäntyyppisistä safkoista tykkään! Suerueemme söi pelkkiä tapaksia, kylmiä ja lämpimiä. Otimme niitä 4-7 per henkilö, mikä oli määränä ok. Lämpimät vain saapuivat pöytään kylmänä. Kylmiä ruokia ei esitelty. Kylmissä annoksissa makua sai todella etsiä! Se ei löytynyt edes suola- ja pippurimyllyä käyttämällä. Lisäksi tartar oli suorastaan pahaa.
Mutta pahinta oli palvelu. Tulee todella epäkunnioitettu olo kun tarjoilijoita ei saa hakemaan tilausta, kaiken tuominen kestää ikuisuuden ja lisäksi osaa annoksista ei esitelty lainkaan. Vähän jäi paha mieli ja nälkä. Leipää ei tuoda, se saattaisi pelastaa jotain.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0
TapaniV
24 arvostelua

Foodoran kautta tilattu mereneläväpitsa maistui pelkästää huomattavan voimakkaalle makealle chili-kastikkeelle (jota ei edes mainittu), Etna-pitsakaan ei ollut syöjän makuun, salami-paprika-kombo dominoi, katkaravut eivät maistuneet (voi olla makuasiakin). PItsapohjat myös paksuhkot. En usko, että kokeilen uudestaan, on enemmän "etnopitseria" kuin pitseria (jotkut ehkä pitävätkin ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2017
Arvosana: 0
Emmah
5 arvostelua

Tulimme isolla porukalla syömään ja viettämään iltaa. Paikka oli miljööltään mukava, mutta ruoka oli valitettavasti pettymys. Salamipizzan syötyäni ainakaan minulle ei auennut tämän paikan hehkutus, eikä seuralaisetkaan omia pizzojaan sen enempää kehuneet. Pizzojen omalaatuisuus ei tullut yllätyksenä, mutta jäin kaipaamaan niitä kehuttuja makuelämyksiä. Nyt jäi suuhun maistumaan ainoastaan basilikakastike. Ja rahastuksen maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2017
Arvosana: 0
Haofu
2 arvostelua

Sushi buffet selection is huge, the buffet serving table look very cool and fresh. I like the interior of the restaurant, it mixes the Japanese traditional and modern design, espcially the Tatami looks very interesting. The teppanyaki is new to me, but I really like it since there are so much sea food to choose and only costs 28 euro. I would definitely come back. Thank you for the great buffet concept.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.11.2017
Arvosana: 0
Mikko63
12 arvostelua

Olen monta vuotta syönyt Goodwinissä 2-3 kertaa vuodessa. Paikka on erittäin tuttu ja ruokalista melko tuttu. Kerran käynyt heidän Espoon paikassa jossa oli melko sama lista. Tällä kertaa päätin syödä jotain muuta kun perinteisin pihvin. Tilasin itselleni Stroganoffin ja vaimolle lohi pihvin. Yllätyin vähän että myös näihin piti valita lisukkeet mutta kun se oli tehty niin ruoka tuli melko nopeasti. Paikka oli melko täynnä jo alkuillasta joten istuimme yläkerrassa. Syötyämme päätimme illallisen Irish Coffeen joka oli hyvä päätös

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 18.11.2017
Arvosana: 0
Sonja
1 arvostelu

Olen kaikkiruokainen ja mielestäni ennakkoluuloton ravintolasyöjä, mutta tämä ravintolakokemus oli outo. Liikaa yritystä? Lämmin avokado pääruokana oli tosi erikoinen kokemus, maultaan ei kovin raikas eikä ollenkaan hyvä sekä liian pelkistetty. Muutkaan kasvisannokset kuten alkupalana kuiva kasa zuccinia ja macajauhetta ei vakuuttanut. Kasvisruuissa hinta-laatu aika pielessä. Ei jäänyt hyvä, kylläinen ja tyytyväinen olo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 0
IrreMond
5 arvostelua

Täydellinen ravintola. Sushit oli hyviä, lämmin ruoka myös. Laaja salaattipöytä. Teppanyaki oli erittäin hyvä! Todella monta eri merenelävää ja lihaa! ainoa asia mitä lisäisin, olisi kastikkeiden määrä, esim aiolia ja chilimajoneesia. Pöytiin voisi lisätä pippurisirottimet. Tulen ehdottomasti takaisin! Sashimipöydän voisi myös lisätä valikoimaan?? ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 17.11.2017
Arvosana: 1