Uusimmat arvostelut: Helsinki

1 arvostelu

Odotimme ruokaamme 1h15min. Kun oli kulunut 50min kävin kysymässä oliko tilauksemme suhteen kaikki kunnossa. Minulle vastattiin että meidän tilaus olisi seuraavana vuorossa. Näin kuitenkin pöydästämme, että he tarjoilivat keittiöstä yli 10 hampurilaisannosta ennen kuin vuoromme lopulta koitti. Kasvishampurilainen oli huonoin mitä olen koskaan syönyt ja perunat kuivia. Hinta ei vastaa laatua. Asiakkaille olisi hyvä kertoa tilausvaiheessa, että on ruuhkaa ja antaa jokin arvio odotusajasta. En myöskään arvosta sitä, että kun olin jo kerran käynyt kysymässä ruokani perään ja kertonut odottaneeni 50min, jouduin odottamaan sen jälkeen vielä 25min vaikka minä olin henkilökunnan mukaan seuraavana vuorossa. Joku oli selvästi mennyt pieleen, sillä meidän jälkeen tulee asiakkaat saivat tilaamansa ruoat ennen meitä. Ravintola vaikuttaa muuten oikein kivalta paikalta, mutta palvelu on ollut alusta asti hidasta. Tiesin jo kokemuksesta, että ruokaa saisi odotella jonkun aikaa, mutta tällä kertaa odotusaika oli aivan liian pitkä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 16.06.2019
Arvosana: 0
5 arvostelua

Opiskelijaravintoloiden parempaa osastoa. Mainio salaattipöytä, pääruoka keskiverto, välillä ruoan laadussa hieman heittoa. Ruuhka-aikaan (11-12 välillä) voi joutua jonottamaan pitkään, mutta tuon ajan ulkopuolella on hiljaista. Kannattaa käydä jos opiskelijakortti löytyy taskusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 15.06.2019
Arvosana: 0
28 arvostelua
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.06.2019
Arvosana: 0
28 arvostelua
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 15.06.2019
Arvosana: 0
28 arvostelua
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 15.06.2019
Arvosana: 0
23 arvostelua

Yllätysmenun olisi toivonut olevan positiivinen yllätys, mutta tässä tapauksessa menu oli pettymys hintaansa nähden. Ehkä valinnat listalta olisivat olleet varmempia. Pyöreä pöytä oli viihtyisä ja ”Manta” oli huippumaisema Helsingissä. Ravintolan sijainti on yksi Helsingin parhaista. Palvelu oli leppoisaa ja luontevaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 12.06.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Harmi tosiaan, ettei näin upealle paikalle ole edelleenkään löytynyt kelvollista ravintolayrittäjää. Aikoinaan kävimme täällä paljonkin, mutta viime vuodet olleet pettymyksiä täynnä (omista vaihtunut moneen otteeseen). Tällä kertaa kokeilussa kala-annokset, joista lapsen lohisetti ranskalaisilla näytti - ja kuulemma maistuikin - ihan kelvolliselta. Vanhempien kuha-annokset sen sijaan lähes ala-arvoisia. Grillattu kala ja kukkakaali ok, mutta kaikki hautautui merkilliseen maidonmakuiseen nesteeseen, joka lienee tullut haudutetusta pinaatista (jota tosin ei oltu haudutettu) mikä laitettu kalan päälle. Lisäksi lautasella melkoinen määrä vihersalaattia ilman kastiketta ja keko herneenversoja. Annos tosi levottoman näköinen, mausta puhumattakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Ruoka oli ihan hyvää mutta palvelu täysin asiatonta joten lähdimme porukalla toiseen paikkaan. Omistaja kommentoi epäasiallisesti kiinalaisia työkavereitani. Hän myös vaati perusteluita sille miksi naiset haluavat juoda olutta, sekä käyttäytyi yleisesti todella töykeästi isoa osaa osallistujia kohtaan - etenkin naisia ja ulkomaalaisia kohtaan. Harmittaa että tuli tilattua firman laskuun ruuat ja juomat täältä, sillä ei ole kiva kuulla asiattomia kommentteja kun on juhlistamassa porukalla. :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.06.2019
Arvosana: 0
61 arvostelua

Kuuden ruokalajin yllätysmenu oli hyvätasoinen mutta ihan fine diningin huipulle ravintola ei yllä. Hyvä kokemus kuitenkin. Yllätysmenun ylivoimaisesti paras annos oli vaahtomainen perunakeitto, jonka kanssa tarjoiltiin kolmenlaista itsetehtyä leipää.

Ravintolassa on tarjolla siis vain yllätysmenuita - joko kolme tai kuusi ruokalajia. Etukäteen et siis tiedä mitä keittiöstä tarjoillaan. Allergiat ja muut rajoitteet toki kysytään ennen tilausta. Plussaa siitä, että viinipaketin saa myös puolikkaana ja viinit sopivat hyvin ruokiin. Monet alkuruuat kuten viinitkin olivat kuitenkin maultaan melko hentoja - olin toivonut hieman voimakkaampia makuja joihinkin alkupään ruokiin sekä viineihin.

Ravintola itse on tyylikäs ja näkymä Tuomiokirkolle on upea. Tarjoilu oli hyvää ja ystävällistä mutta esim. viiniesittelyt hieman ulkoa opetellun tuntuisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 68€ Lisätty: 08.06.2019
Arvosana: 0
1 arvostelu

Otin NYC burgerin, perusranet ja Sprite-pullon.
En ole lähellekään burgeriasiantuntija, enkä myöskään medium-pihviasiantuntija, joten en rohkene ottaa kantaa raaka-aineiden laatuun, tai paistotaitoihin, mutta pystyn komppaamaan täällä usein esitettyä väitettä, että pihvin kypsyys epäilytti ja tosiaan oli aika löysä ja jokseenkin mauton. Sämpylä ei ollut sen maukkaampi ja tuntuu että koko burgeri oli jotenkin liian hennolla otteella maustettu, tai puuttui jotain muuta, ja epäilyttävän vetinenkin. Kooltaan pienehkö tai keskikokoinen.
Maun puutetta kompensoi maustehylly, jossa oli mittava kokoelma mitä erilaisempia Poppamiehen ym. chilikastikepulloja, joita sai ottaa pöytään.
Paikassa oli mukava, spesifi jenkkiläistyylinen tunnelma ja henkilökunta oli ystävällistä. Menuna toimi printattu tilapäinen ruokalista, (varsinaisen ruokalistan odottaessa painosta tuloa päivitettynä?) johon oli laitettu lyijärillä hauskoja kommentteja. Oli perjantai klo 21, ja paikka oli juuri sopivasti täynnä. Ruoka tuli juuri sopivan nopeasti, eli ei liukuhihna-nopeasti, eikä liian myöhään, ja hälytinkiekolla kutsuttiin hakemaan. Koko ruokailumme ajan ruokamme yllä pörräsi ärsyttävä pörriäinen. Lisäksi kumppanini repäistyä käsipaperirullasta paperin irti siitä lähti leijaamaan ylöspäin tuhansia pöly- tms. hiukkasia.
Ranskisten maussa ei valittamista. Limupullo 0,5L maksoi yli 4 €, eli oli jokseenkin ylihintainen, ja voisi sanoa että koko homma olisi voinut maksaa vähemmän siihen nähden miltä burgeri maistui ja että pöytiin tarjoilu puuttuu. Ihan syötävää, mutta burgeri jää maussaan kauas Prahan Hard Rock Caféssa maistamastani Astronomical Burgerista.
Plussat vielä vessasta löytyvistä monipuolisista hygieniatuotteista, mutta miinukset hanan jääkylmästä vedestä, ja plussat myös siitä, että vegeruokia näytti olevan listalla suhteellisen paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 07.06.2019
Arvosana: 0