Serving lunch

La Famiglia

Italian-American
Rating 1.9 / 5

Reviews (256)

Olimme suurehkolla seurueella ravintolassa. Tarjoilija oli töykeä ja palvelu oli hidasta ja huonoa. Seurueen keliaakikolle ei tarjottu leipää. Tarjoilija hermostui kun seurueen henkilöt vaihtoivat paikkoja eikä osannut vastata kysymyksiin esimerkiksi juomista. Annokset olivat pieniä eikä maku ollut hyvä. Hampurilaisen kanssa tuli 11 ranskalaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.05.2016
Rating: 0

Kyllä voi ravintola olla mennyt alas. S-Ryhmän pilaamaa? Tyhjään ravintolaan sisään pääsy kesti 10 minuuttia. Menut saatiin eteen mutta ei vettä eikä leipää nälkäisille. Reilu vartti odotettiin tarjoilijaa tilauksia ottamaan. Pahoitteluja tuli eli tietävät itsekin ettei homma toimi alkuunkaan. Ruokatilauksista jäi alkuruuat kokonaan pois ja lämpimillä mentiin. Lisää pahoitteluja. Ruoka täysin valmisruokaa, teolisuuden maku jäi suuhun. Lisää pahoitteluja. Olisiko tässä "Kuppilat kuntoon" - tarvetta tai kannattaako tällaista ravintolaa enää pitää ollenkaan?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 09.04.2016
Rating: 0

Perus S-ryhmän paikka, ei mitään yllättävää. Vaikuttaa siltä että melkein kaikki ruoka on puolivalmisteita. En menisi illallisaikaan, lounaalla varmaan ihan ok hintalaatusuhde.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 29.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hyvät pizzat ja hyvä palvelu. Lauantaisin ravintolaan mentäessä voi joutua ruokaa jonkin aikaa odottamaan mutta koska me alan ammattilaiset sen tiedämme niin emme odottaneet sitä että ruoka tulee heti. Viinit saimme heti pöytään ja hyvin aika meni jutellessa pizzoja odottaessa. Olen käynyt monta kertaa ja aina on ollut hyvää ruokaa. Tulen siis uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2016
Rating: 0

Meillä oli erittäin onnistunut ilta. Ketjuravintolassa odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta odotukset ylittyivät! Meitä palveli mukava vaalea lyhyt hiuksinen tarjoilija, ruoka oli maistuvaa ja se tuli suhteellisen nopeasti vaikka ravintola oli aika täynnä. Viinit ok, mitä voit s-ryhmiltä odottaa! Palvelu oli ystävällistä eikä liian tungettelevaa. Ainoa pieni miinus; laskun saaminen oli hieman vaikeaa ja kahvi oli laihaa. Muuten kyllä ensimmäinen positiivinen kokemus s-ryhmän paikoista!! Plussana vielä, ettei älyttömiä hintoja!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 15.01.2016
Rating: 0

Hidast, mautonta ja kylmää, sitä tosin pahoiteltiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.01.2016
Rating: -4

En suosittele kyseistä ravintolaa. Ruoka oli ihan maukasta, mutta palvelu oli huonoa. Läpi ruokailun meidät tunnuttiin olleen unohdettu tai sitten vain seurueestani ei oltu kiinnostuttu. Meitä palveli yhteensä neljä tarjoilijaa, eikä palvelu ollut ystävällistä kenenkään puolesta. Henkilökuntaan oli vaikea saada kontaktia ja odotimme jokaista tilausta (niin ruokaa, jälkiruokaa kun laskunkin) toivottoman pitkään. Ravintola ei ollut täynnä, joten ihmettelen tätä. Lisäksi jälkiruoat tuotiin eri aikaan pöytään ja yksi niistä jätettiin kokonaan tuomatta (tätä kyllä pahoiteltiin). Vettä ei tarjoiltu lisää. Kertaakaan ei käyty omatoimisesti kysymässä että onko kaikki hyvin tai maistuisiko jotain lisää. Myös viereisistä pöydistä valitettiin palvelusta ja odottamisesta. Ehkä kyseessä oli joku poikkeuspäivä?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 04.01.2016
Rating: 4

Olimme neljän hengen seurueella syömässä 18. 12.2015. Pöytiin ohjauksen jälkeen meni noin tunti ennen kuin tilausta tultiin kyselemään. Pääruoka oli kylmää ja jälkiruoka syömäkelvotonta. Alennusta luvattiin, kun valitimme - laskujen saapuessa olimme hämmästyneitä, kun hinnat olivat nousseet niin, ettei alea ollutkaan. Pyysimme uudet laskut, jotka tarjoilija anteeksipyytäen toi. Tunnelma oli sekasortoinen ja asiakkaiden ja henkilöstön välillä tuntui olevan paljon ristiriitoja. En suosittele ja petyin kovin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 30.12.2015
Rating: 0

Olimme neljän hengen seurueella syömässä 19. 12. Palvelu oli erittäin hidasta. Pöytään ohjaamisen jälkeen kesti pitkään ennen kuin meiltä tultiin kysymään tilausta. Tilasimme kolmen ruokalajin menun, jonka jokaisen ruoan saaminen kesti niin kauan, että ravintolassa vierailu kesti yhteensä yli kolme tuntia. Ruoka oli kohtuullista, mutta annokset pieniä. Henkilökunta oli pääasiassa ystävällistä, mutta tietoa viineistä ei tuntunut juuri olevan. En suosittelisi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.12.2015
Rating: 0

Pöytävaraus oli kahdelle 8. 12. Tarjoilija oli surkea. Kysyin kanta-asiakasviinistä sen laatua. Tarjoilijan vastaus oli "se on punaista". Halusin tietää tarkemmin viinin laadusta. Hän vastasi "se on australialaista". Kun tämäkään ei vielä selventänyt asiaa, hän puhisi ja sanoi tuovansa pullon näytille, kun ei osaa muuta sanoa. Pullon tulo kesti kauan. Kysyin vielä, onko se täyteläistä, hän ei osannut sanoa näytettyään pulloa. Ruoan tulo kesti melkein tunnin. Viereisessä pöydässä ehti syöjät vaihtua pariinkin kertaan. Alkuruokakeiton kanssa tuotu lusikka oli valtava tarjoilulusikka. Yritin huudella tarjoilijan perään, että toisi kunnon lusikalla. Kun en saanut hän kiinni, söin sillä isolla lusikalla. En suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (7)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Keskuskatu 3, 00100 Helsinki - Route
0107664640
http://www.lafamiglia.fi