Ei tietoa

Karhu Ministeri

olutta, pizzaa
Arvosana - / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

No eipä ole tarjoilutyylitkään kovin maireat miekenkiintoista huomata että tuoppi tarjotaan "melkein sormet tuopin sisällä"eikä kukaan muu välitä touhusta kun eihän sitä voi tietää milloin baarimikko on viimeeksi pessyt kätensä ja asiakas tyrkkää suunsa samaan kohtaa...ulkomaalaisia työntekijöitä eipä ole sen parempia kuin suomalaisetkaan baarimikot!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0

Kävin pitsalla kyseisessä kaljakuppilassa, koska seuralaisellani oli paikasta positiivisia kokemuksia aiemmilta käynneiltä. Myös pitsan suhteen. No, tämä käyntikertakerta vähän sitten muutti tilannetta. Pitsaa joutui odottamaan vähän yli tunnin. Kerran tuli kyyppari kertomaan seuralaiselleni, että "pitsa on rikki" ja siksi kestää vielä 20 minuuttia. Siinä vaiheessa olimme jo puolisen tuntia odotelleet. Eipä kyllä riittänyt tuokaan lisäaika... Jossain vaiheessa epäuskon jo mielemme vallattua pitsat sitten saapuivat. Ja luonnollisesti eri aikaan - miespuoliselle seuralaiselleni toki ensin. Eipä ollut pöperö odottamisen arvoista. Kaiken kuitenkin kruunasi se, että kyyppari kertoi tilanteesta ainoastaan seuralaiselleni supattaen eli tieto ei ollut minun korvilleni tarkoitettu (olen nainen). Myöskään minkäänlaista pahoittelua ei tilanteesta minulle esitetty. Ilmeisesti tuossa paikassa nainen ei ole asiakas. Eipä kyseisessä paikassa muita naisia ollutkaan enkä voi tuota myöskään kenellekään suositella. Enpä muista koska viimeksi olisin noin luokattoman huonoa palvelua saanut missään... Kaljakuppilana paikka varmaan toimii. Ja toivottavasti huono palvelukin johtui vain yksittäisen baarimikko/kokki/tarjoilijan huonosta päivästä tai olemattomasta ammattitaidosta…

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 23.07.2014
Arvosana: 0

Uteliaisuudesta käytiin testaamassa paikan pitsatarjonta. Ainakin ilta-aikaan kaikki pitsat ovat 8€.
Ruokien saapuessa pöytään ensi silmäys oli pettymys, koska pitsan täytteet olivat todella tasaiset eli eri täytteitä piti lähes etsiä struktuurista.
Maku - no se oli jäänyt vähintään keittiöön, koska pitsat olivat todella mauttomia eikä rasvaisuuskaan pelastanut tilannetta.

Toisessa pitsassa oli ananasta, joka osoittautui pilaantuneeksi, jo pelkkä haju oli hyvin käynyt. Mainitsin asiasta tarjoilijalle, joka ihmetteli asiaa ja sitä ettei kukaan muu ollut asiasta valittanut. Selvensin asiaa, että ananaksen pilaantuessa käyminen alkaa päivässä eikä huonoa makua/hajua välttämättä ole ollut edellisenä päivänä. Henkilö haki vielä ananas-kulhon tiskille ja ihmetteli asiaa, sillä hän ei huomannut niissä mitään vikaa. Kulho haisi voimakkaasti käyneelle.

Ehdotin rahojen palautusta ko. tuotteesta, mikä ei ensin meinannut käydä vaan ehdotti uutta pitsaa tilalle. Kiireen vuoksi kieltäydyimme tarjouksesta ja saimme hyvityksenä tuotteen hinnan takaisin.

Lisäksi ravintolassa tuntui olevan melko paha homeongelma, joka ei jäänyt epäselväksi homeallergiselle. Vessojen suunnalta leijui puuliiterin laho tuoksu ja hetken oleskelun jälkeen silmiä alkoi kirvellä ja keuhkoja ahdistaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.12.2013
Arvosana: 0

Varsin pätevää pizzaa jota saa yhteen asti yöllä. Koko listan pizzat 7e, lounasaikaan 5e. Kalja halpaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.11.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 51, 00250 Helsinki - Reitti
+3589495213

Vaihtoehtoisia ravintoloita