Tanja

100 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (98)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Happy Garden kiinalaista

Herkullista ruokaa tuoreista raaka-aineista, siisti paikka ja ystävällinen palvelu! Monia vegaanisia vaihtoehtoja. Vihreä curry tofulla oli maukas ja ei liian tulinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Old Jerusalem lähi-idänravintola

Laadukasta Lähi-Idän ruokaa kohtuuhintaan! Rapsakan yrttiset falafelit, täyteläinen hummus ja raikas tabouleh. Ympäristönä hieman epäilyttävä lähiöostari, mutta sisältä erittäin siisti ja viihtyisä ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.02.2016
Arvosana: 2

Ravintola: Old Jerusalem lähi-idänravintola

Laadukasta Lähi-Idän ruokaa kohtuuhintaan! Rapsakan yrttiset falafelit, täyteläinen hummus ja raikas tabouleh. Ympäristönä hieman epäilyttävä lähiöostari, mutta sisältä erittäin siisti ja viihtyisä ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tuk Tuk thaimaalaista

Sympaattinen, pieni thai-ravintola. Henkilökunta tiesi heti mitä vegaaninen ruokavaliotarkoittaa ja osasi auttaa sopivan annoksen valitsemisessa. Lähes kaikki annokset saa tilattua tofulla, vegaanisena. Curreissa ei käytetä kalajauhetta. Annoksessani oli sopivasti makua ja kokoa, tofua reilusti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.07.2015
Arvosana: 4

Ravintola: Hymy Raw Food Cafe kahvila

Suolaisia ja makeita raakaleivonnaisia. Suolainen piiras oli niin mehevä ja "kermainen", ettei sitä edes olisi erottanut raakaleivokseksi. Hyvää ja varmasti terveellistä! Hinta melko kova, kuten laadukkailla raakaleivoksilla yleensä. Viihtyisä, rauhallinen sisäpiha terassi lähellä keskustaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Xin Yuan kiinalaista

Kelpo kiinalainen Pohjois-Haagassa. Useita kasvisannoksia, joista yksi tosin sisältää osterikastiketta. Söin annoksen "tofua ja vihanneksia", jossa oli reilusti tofua ja tuoreita kasviksia valkosipulikastikkeessa. Annos oli melko kevyt, mutta edulliseen hintaansa nähden koko ihan kohtuullinen. Palvelu ystävällinen, sisustus vaatimaton.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Pippuri intialaista, pizzaa

Pettymys. Intialaiset kasvisannokset herättävät kiinnostuksen, tofuakin on. Valitettavasti kaikki sisältävät kuitenkin kermaa tai voita, joten eivät sovellu vegaanille. Jäljelle jää pizza ilman juustoa tai falafelit, jotka valitsen. Pyörykät ovat huonoimmat koskaan syömäni: valmispakaste mikrossa valmistettuna, kuiva, sitkeä, mauton. Annos tulee lopulta kokonaan ilman kastikkeita (ilmeisesti kaikissa jotakin eläinperäistä), pöydästä löytyi sentään mausteita mm. hapanimeläkastiketta. Plussaa tuoreesta salaatista. Yleisvaikutelma epäsiisti, pöydät likaiset. Henkilökunta ystävällistä, muttei ymmärrä hyvin suomea. Oi voi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 26.06.2013
Arvosana: 3

Kasvistäytteissä tavanomaista enemmän mielikuvitusta: pinaatti, parsakaali, kukkakaali, vihreä papu ja peruna (! ). Pohja rapeaksi paistettu. Leppoisa lähikuppilan tunnelma, ystävällinen palvelu. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.03.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Katukeittiö Pilvi kiinalaista, take away

Perushyvää kiinalaista ruokaa edullisesti ja nopeasti. Listalla oli useita kasvisannoksia, joista valitsin tofua ja kasviksia chilikastikkeessa. Osa kasviksista tuoreita ja osa säilykkeitä, hieman liikaa kypsennetty. Tofua (silken) melko vähän, ei lainkaan tulisuutta. Kojun ulkopuolella käytävässä oli muutama pöytä, mutta otimme annokset mukaan. Jos sattuu sopivasti reitille, voisi käydä uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Hanko Sushi Turku japanilaista

Kiva pieni sushipaikka keskustassa. Kasvissushi-lajitelman sai pyytäessä myös vegaanisena. Tuoretta ja etenkin avokado täydellistä. Hinta harmillisen kova, kuten sushilla Suomessa usein on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.05.2013
Arvosana: -1


Seuraajat