Avautuu 11:00

Rulla

kesärullia ja salaatteja
Arvosana 4.6 / 5

Rulla tuo raikkaan tuulahduksen Helsingin catering tarjontaan. Rullan listalta löytyy vietnamilaistyylisiä kesärullia, ihania raikkaita salaatteja, jälkiruokia sekä kylmäpuristettuja mehuja. Voit tilata Rullat noudolla annankatu 4:sen keittiöltä tai tilata suuremmat määrät rullia myös toimistoon, juhliin yms. toimitettuina. Teemme kaikki tuotteet käsityönä, tuoreista raaka-aineista, mahdollisimman lähellä ruokailuhetkeä. Ruuat ovat gluteenittomia, maidottomia, äärettömän maukkaita ;) ja valikoimissa on useita vegaanivaihtoehtoja. Tarvitsetko Rullia jo huomiseksi toimistollesi? Soita 040 5846588 tai laita viestiä myynti@rulla.fi


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Rulla on ihana - vanha kantalounaspaikkani. Täällä saa vatsan juuri sopivasti täyteen nautiskellen hyvää ja freesiä ruokaa. Dipit ovat ihan parhaita! Rulla + salaatti -kombo toimii todella hyvin, saa maistella vähän kaikkea.

Pienenä miinuspuolena tulee paikan kompaktius - vaikka olen pienikokoinen, istumapaikkojen tiheys hieman ahdistaa ja tuntuu, että paikkaan mahtuu juuri ja juuri istumaan. Ehkä tästä syystä lounaalla on useimmiten naisvalta...?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 27.12.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.09.2016
Arvosana: 0

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Innovatiivisia ja hyvänmakuisia rullia. Kastikkeet hyviä. Salaatti ei mikään erityinen, mutta ihan ok. Kevyttä syötävää. Ei isoon nälkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.07.2016
Arvosana: 0

Raikasta, herkullista, kevyttä, mukavassa ympäristössä. Hinta kuitenkin turhan korkea ainakin omaan arkiruokailuuni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 0

Herkullista, raikasta, kevyttä ruokaa ja mukava palvelu. Valitettavasti hinnat sellaisia, ettei kovin usein raaski käydä lounastamassa. 4 rullaa ja salaatti 14,50 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.09.2015
Arvosana: 0

Herkullisia ja tuoreita makuja. Jos vietnamilaiset kevätrullat maistuu, niin tuonne kannattaa suunnata. Kivasti kasvisvaihtoehtoja, ja lounassalaatti rullien kaverina on ollut maukas ja täyttävä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.08.2015
Arvosana: 0

Kevyttä, raikasta ja maistuvaa! Laadukkaat raaka-aineet selkeästi käytössä ja iso peukku siitä. Rullien kanssa tarjottavat kastikkeet ovat taivaallisia. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja mukavaa. Viineissäkään en ole joutunut pettymään. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 28.05.2015
Arvosana: 0

Aivan ihania tuore rullia. Tilasimme molemmat kasvisrullia ja mukana tuli kaksi vegekastiketta. Raaka-aineet olivat raikkaita ja tuoreit. Mahtava maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Kevyttä ja raikasta ruokaa. Lounaaseen sai valita haluamansa määrän "rullia" ja niiden kanssa joko salaatin tai keiton. Vitriinissä oli neljää eri kasvisvaihtoehtoa ja saman verran lihaversioita. Otin 3 kasvisrullaa ja kvinoa-salaatin. Rullat olivat ehkä vähän mauttomia, mutta raaka-aineet todella raikkaita ja tuoreita, joten sen vahvempia makuja ei ehkä olisi kaivannutkaan. Mukaan tuli kahta kastiketta, paksumpi pähkinäsoosi ja ohuempi soijakastike (pyynnöstä soija, muuten kalakastike). Niihin dippailemalla sai rulliin lisää makua. Käytin kastikkeita myös salaatissani, joka ilman niitä olisi ollut aika perus salde ilman suurempia yllätyksiä.

Suosittelen kokeilemaan jos ei kaipaa kovin raskasta ja täyttävää ateriaa. Jaksaapahan tämän jälkeen vielä jälkkärit jossain muualla. ;)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki - Reitti
040 653 1866
http://www.rulla.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita