VeKu

10 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Georgian House georgialaista

Ruoka erinomaista, täyttävää ja aromikasta. Lihanyytit ja juustoleipä erittäin hyvää, annokset niin isot että otimme myös mukaan.

Ravintola on viihtyisä. Valitettavasti uudella ravintolalla vaikuttaa olevan vielä harjoiteltavaa mm. tarjoilun sujuvuudessa. Tarjoilu oli hidasta, viereiseen meidän jälkeemme tulleeseen seurueeseen näytettiin tarjoiltavan ennen meitä, ja meidänkin ruokamme tuotiin eri aikoihin. Ruokalista oli sekava, osittain listassa vaikutti olevan samat ruuat useampaan kertaan, ja jäin myös kaipaamaan tarkempia selityksiä millaisia annokset ovat. Kahta liharuokaa ei päiväsaikaan voitu tarjoilla, koska grillin käyttäjä ei ole töissä... Loppujen lopuksi vaihtorahaa käteisestä antaa takaisin ei löytynyt.

Yleisvaikutelmana siis erinomainen ruoka, mutta asiointikokemus kokonaisuutena jätti vähän sekavan fiiliksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tre Viet vietnamilaista

Herkullinen pho-keitto, josta tulee vatsa täyteen ja tulisuutta voi itse säädellä chilikastikkeella. Ravintolaympäristö on hieman hälyinen ja vaatimaton.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Rulla kesärullia ja salaatteja

Raikasta, herkullista, kevyttä, mukavassa ympäristössä. Hinta kuitenkin turhan korkea ainakin omaan arkiruokailuuni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Waffle Bar Finland a different coffee house

Ruuassa ei mitään vikaa, mutta kokemus ja hinta vähän sinnepäin. Syntisen herkullinen vohveli, jonka hinta kuitenkin aika railakas. Juomalasit hieman huonosti pestyn oloisia, ja pöytien siivous hidasta, jouduimme siirtämään likaiset asiat toiseen pöytään saadaksemme istumapaikan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Fan aasialaista ruokaa

Haimme take away-annoksina gyozat, BBQ tonkatsu bibimpapin ja sweet chicken -annokset. Erittäin herkullista ruokaa, jossa maut kohdallaan ja annoskoko aika suuri! Tästä tulee ehdottomasti vakiopaikka, toivotan uudelle ravintolalle pitkää ja menestyvää uraa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 14.12.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Ahorita meksikolaista katuruokaa

Kumiset tortillat, surkean pienet annokset, osittain kylmät täytteet, sitkeä liha ja kaikki hyvin mautonta. Lemonada paras osa annosta. Ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Istanbul Grilli

Herkulliset salaatit, jotka täyttivät jo ennen kuin pääsimme lämpimien ruokien pariin. Lämpimät ruuat keskivertoja, melko hyviä liha- ja kasvisruokia. Voittaa mennen tullen esim. saman hintaluoka kiinalaisbuffetit joihin alkaa jo kyllästyä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Lie Mi Vietnamese Kitchen (Liemi) vietnamilaista ruokaa

Ruoka (naudanliha pho, shrimp & fishcake pho ja fried rice with shrimp) on erittäin hyvää, palvelu suomalaiseen tyyliin melko vähäeleistä.

Ravintolan sisustus ei ole ruokailijaa suosiva: normaaleja pöytiä on vain muutama, joten ravintolan ollessa täynnä jouduimme istumaan hyvin matalille ja upottaville sohville, jotka näin pitkänä ihmisenä hankaloittivat ruokailua kovasti ja olivat hyvin epämukavat. Aurinkoisella säällä terassilla on kiva syödä ja nauttia kevään ensi säteistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Habibi (Forum) pika lähi-itä

Olen aiemmin syönyt Habibissa ihan hyvää ruokaa, mutta falafel-pita oli todella huono. Falafelit olivat kivikovia koppuroita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2014
Arvosana: 0


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit