Keittiö auki

Georgian House

georgialaista
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (18)

Talon leipä, vesi ja marinoidut herkkusienet yhteensä 16 euroa. Itämainen mausteseos maksaa enemmän, mutta jotain jäi puuttumaan. Tuplahintaan söisi jo herkkusienipitaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 12.01.2020
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viihtyisä, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.

Päällimmäisenä jäi mieleen erittäin ystävällinen ja iloinen palvelu. Tilasin Kharcho keiton ja Mtsvadi lammasta. Lisäksi jaoimme seurueeni kanssa Megruli hatsapurin. Hatsapuri oli erittäin hyvää kuten muutkin ruoat, tosin Pietarissa olen saanut vieläkin parempaa hatsapuria.

Viinilista oli yllättävän lyhyt. Vain kolme punaviiniä, joista yksi oli puolimakea. Mukuzania olisin kaivannut listalle. Erinomainen palvelu kruunasi käynnin. Suosittelen, voittaa selvästi stadissa olevan kilpailijansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 41€ Lisätty: 03.01.2018
Arvosana: 0

Lämmin alkuruoka ja leipä oli todella maistuvaa. Pääruoaksi seuralaiseni khinkalit oli herkullisia, mutta oma pyttipannun tapainen viritys jäi hintaansa nähden vähän valjuksi ja perunapitoiseksi (raa'an sipulin määrä oli myös melkoinen). Tarjoilija oli todella ystävällinen, kohtelias ja huumorintajuinen. Georgialaiset viinit oli myös kokeilemisen arvoisia. Mainio ravintolaelämys, mutta ei ihan edullisimmasta päästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 06.05.2017
Arvosana: 0

Oikein miellyttävä kokemus. Ihmetyttää muiden kommentit palvelusta, sillä me saimme mitä ystävällisintä palvelua. Lopuksi tultiin vielä narikassa kysymään tyytyväisyydestä ruokaan.

Maissileipä oli kelvollista, mutta sen kanssa tarjoiltu juusto turhan pliisua. Khinkalit olivat maukkaita, mutta niistä tuli vielä maukkaampia Satsebeli-kastikkeella, joka oli uskomattoman hyvää. Suosittelen erittäin lämpimästi ottamaan kastikkeen pääruoan oheen. Seuralaiseni Soko Ketsi ja georgialainen salaatti olivat kuulemma myös varsin maittavia.

Käyn varmasti uudemman kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 12.04.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tarjoilija tyly ja kielitaidoton. Suomi ei sujunut lainkaan ja englantikin vain auttavasti. Ruoka oli ok, joskin varsin suolaista. Annoskoot pienet. Hinta ja laatu eivät kohtaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 21.02.2017
Arvosana: 0

Georgialainen keittiö on saanut myönteistä huomiota. Siksi käyntimme Georgian Housessa oli paha pettymys: 1. Ruoka: Lampaankyljyksissä ei ollut käytänössä lihaa lainkaan. Ja sekin vähä sitkeän syömäkelvotonta. Huonoin lammasannos ikinä! 2. Palvelu oli nopeaa, mutta kun vaimo tilasi 12 cl punaviinin, tarjoilija kehtasi tyrkyttää 24 cl annosta. Vaimo joutui kahteen kertaan inttämään, että tosiaankin haluaa vain sen mitä oli tilaamaassa! Tuli mieleen se georgialainen Moskova-hotellin tarjoilija 70-luvulla, joka toi väkisin pöytäämme kalliin shamppanjapullon. 3. Ympäristö siisti, mutta muuten kuin mikä tahansa Kallion baari. Alakerta (vanha hiilikellari) ahdas ja ikkunaton loukko. 4. Annokset törkeästi ylihinnoiteltuja, esim. tilkka annokseen kuuluvasta kastikeesta maksettava 9 € lisää! Kämpin hinnat Kurvissa baarin tasoisessa paikassa! Samalla rahalla olisimme syöneet Kämp Bistrossa kaupungin parhaan brunssin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 19.02.2017
Arvosana: 0

Hauska ruoka muisteljoille ja matkailunjanoisille. Hymytön palvelu hoitui tarjoilijan puolelta kolmella sanalla (siinäkö kaikki ja annoksen nimi). Omat nyytit mainiot, avecin possuannos tavanomaisempi. Ehkä vähät rahamme kannamme ensikerralla kadun toiselle puolelle hymyilevän Italian ruuan äärelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.01.2017
Arvosana: 0

Good food, nice athmosphere. But it is clear the restaurant needs a chef or someone who can take care of the orders. We were sitting on our table (4 people) 1,5 hour before we got our starters. Also only 3 of us got the starter, I had to ask them 10 minutes later and I got my starter when the others received their main. Also one sauce never arrived. They had to tell no to several people who wanted to come to dinner same time than the whole restaurant sits waiting so they are losing alot of money this way. Also the restaurant is a bit pricy considering the products they use. E.g. If the main is pork pieces and potatoes 18 euros is couple of euros too much. But the waiters were friendly and the food good so let's hope they get organized, other vice people will not go there anymore. The whole dining room looked really bored for waiting.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2016
Arvosana: 0

Isoista ryhmistä ravintola ei selviydy. Jouduimme ravintolan putkihuoneeseen, jossa oli ahdasta. Pöytäliinoja ei kaikissa pöydissä. Tarjoilu ei toiminut, vaikka ennakkotilaus annettu. Tarjottavat ruoat tuotiin epäjärjestyksessä. Tarjoilun ammattitaito surkea. Hyvät maukkaat ruoat. Baklava-jälkiruoka kaksi hyvin pientä palasta 7 euroa ei vastannut hinta-laatusuhdetta, surkea maku. Ravintoloitsija helpottunut kun lähdimme. Eivät halua isoja ryhmiä ravintolaan, koska ei ole riittävää ammattitaitoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2016
Arvosana: 0

Kodikas ravintola jossa pyöri georgialaista tanssia telkkarista ja soi georgialaista musiikkia radiosta.
Tilattavat kuumat leivät olivat ilmiömäisiä, etenkin "Adžaruli". Pääruoat eivät olleet kovin suuria mutta leipien kanssa aivan erinomaisia. Chashushuli oli erityisen maukas. Georgialaiset viinit ja georgialainen rypälelimu myös oikein hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 11.10.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Hämeentie 62 A, 00500 Helsinki - Reitti
0453217404
http://www.georgianhouse.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita