mlaitinen

29 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Georgian House georgialaista

Oikein miellyttävä kokemus. Ihmetyttää muiden kommentit palvelusta, sillä me saimme mitä ystävällisintä palvelua. Lopuksi tultiin vielä narikassa kysymään tyytyväisyydestä ruokaan.

Maissileipä oli kelvollista, mutta sen kanssa tarjoiltu juusto turhan pliisua. Khinkalit olivat maukkaita, mutta niistä tuli vielä maukkaampia Satsebeli-kastikkeella, joka oli uskomattoman hyvää. Suosittelen erittäin lämpimästi ottamaan kastikkeen pääruoan oheen. Seuralaiseni Soko Ketsi ja georgialainen salaatti olivat kuulemma myös varsin maittavia.

Käyn varmasti uudemman kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 12.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Georgian House georgialaista

Oikein miellyttävä kokemus. Ihmetyttää muiden kommentit palvelusta, sillä me saimme mitä ystävällisintä palvelua. Lopuksi tultiin vielä narikassa kysymään tyytyväisyydestä ruokaan.

Maissileipä oli kelvollista, mutta sen kanssa tarjoiltu juusto turhan pliisua. Khinkalit olivat maukkaita, mutta niistä tuli vielä maukkaampia Satsebeli-kastikkeella, joka oli uskomattoman hyvää. Suosittelen erittäin lämpimästi ottamaan kastikkeen pääruoan oheen. Seuralaiseni Soko Ketsi ja georgialainen salaatti olivat kuulemma myös varsin maittavia.

Käyn varmasti uudemman kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 12.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Vihreä Holvi korttelibistro

Hyvää korvaushoitoa Allotriaa kaipaavalle. Ehkä. Alkusalaatti oli yksinkertaista, mutta maittavaa. Leipä tuoretta ja hyvää. Kana-mole oli maukasta, mehukasta ja hyvin maustettua. Ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta hyvää kuitenkin.

Palvelu oli oikein ystävällistä ja paikan sisustus miellyttä silmääni. Sijainti on hyvä ja suuret ikkunat tuovat mukavasti valoa sisään.

Mutta. Akustiikkaa ei ole huomioitu mitenkään. Lounasaikaan klo 12:30 hälinä oli niin järkyttävä, että keskustelemisen edellytyksenä oli kumartuminen pöydän ylle ja äänen korottaminen, eikä sekään tuntunut riittävän. Lumipalloilmiömäisesti muutkin joutuvat korottamaan ääntänsä ja lopputuloksena on korvia riipivä melu.

Haluaisin kokeilla paikkaa uudestaan, mutta en nykyisellä akustiikalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 12.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: We Pasta italialaista

En voi suositella. Menimme pienessä kiireessä illalla syömään pastaa. Otin normaalikokoisen lohipastan ja tyttöystäväni kanapestopastan. Tilauksessa kesti 25 minuuttia, eikä kumpikaan annoksista oikein tuonut vettä kielelle.

Kanapestopastasta oli luultavasti unohtunut pesto-osuus, sillä annoksessa ei ollut viittaustakaan pestoon. Lohipastan lohi oli joko ylikypsää ja/tai peltipurkista lähtöisin. Tagliatelle oli mukavan al dente, mutta muuta hyvää en siitä osaa sanoa.

Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Musiikki oli kovalla ja akustiikka kehno, joten keskustelua varten joutui ottamaan pienen etukumaran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Grillsson pihvi, hampurilainen

Olin vähän ennakkoluuloinen yläkerran Bambun / Habaneron kokemusten takia. Onneksi kävin kokeilemassa, täällähän oli oikein mainiota hampurilaista! Hinta hieman korkea, mutta olen valmis maksamaan laadusta. Pihvi oli tuhti ja raaka-aineet laadukkaita.

Paikka on viihtyisä, palvelu hyvää ja lähistöltä ei juuri vastaavanlaista paikkaa löydy.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: -3

Ravintola: Sandro Kallio Pohjois-Afrikkalainen

Ruoasta plussaa, palvelusta pitkä miinus. Odotimme ruokaa tunnin. Ymmärrän, ettei tämä ole mitään pikaruokaa, mutta tunti on pitkä aika odottaa mitä tahansa ruokaa. Joimme odotellessa koktailit, jotka olivat omaperäisiä ja raikkaita.

Cleopatra's Garden -menu kahdelle oli valtava vati täynnä erilaisia maukkaita kasvisherkkuja sekä pienempi lautanen, jossa oli "vegaanikebabia" Fatania ja Halloumia. Juuri tällaista halusimmenkin; paljon erilaisia makuelämyksiä leipineen ja tahnoineen. Fatanin koostumus oli lihakebabiin tottuneelle liian taikinainen, eikä makukaan oikein vakuuttanut. Annoksen falafelit olivat todella maukkaita.

Jälkiruoan minttutee oli hyvää, ja onneksi ei kovinkaan kuumaa, sillä ravintolassa oli todella kuuma. Baklava oli hieman odotettua kuivempaa, mutta makeat mansikat piristivät.

Pääruoan pois vieminen ja jälkiruoan tuominen kesti myös erittäin pitkään, joten päätin pyytää laskun jälkiruoan tarjoilun yhteydessä. Sain laskun eteeni puoli tuntia myöhemmin pyydettyäni sitä yhteensä kolmelta eri tarjoilijalta.

Kokemuksemme on ristiriitainen. Akustiikka oli surkea ja meteli kirjaimellisesti korvia riipivä. Palvelu oli alkuun ystävällistä, myöhemmin ylimielistä ja epäammattimaista. Tarjoilijat kinasivat välillä keskenään, eikä meininki ollut hyvin organisoitua. Ruoka oli kuitenkin kokonaisuudessaan erittäin maukasta.

Hyvä mieli tästä illallisesta ei jäänyt, enkä ole vielä päättänyt, annanko Sandrolle uuden mahdollisuuden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 21.09.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Sasso pohjois-italialaista

Viihtyisä paikka, mutta nälkä jäi. Äitienpäivälounaan parsat olivat hieman kuivaksi paistettuja. Pistaasivinaigrettea olisi siis saanut olla enemmän. Muuten kyllä ihan maukkaita.

Odotella sai. Viereisen pöydän samaan aikaan tullut porukka söi jo jälkiruokiaan, kun vielä odottelimme pääruokia. Pääruoaksi söin karitsaa, joka oli todella mehukasta. Ainoa pettymyksen aihe oli annoksen naurettavan pieni koko. Ymmärrän, että kolmen ruokalajin aterialla on vähän pienempiä annoksia, mutta tämä oli oikeasti pieni.

Mukava paikka, ystävällinen palvelu, mutta aivan liian pienet annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kiila Food & Bar

Kiva terassi, hyvä sijainti, mutta en suosittelisi.

Ulkona ei lukenut, että tilaukset on tehtävä tiskiltä, joten istuimme tovin terassilla hölmöinä saamatta palvelua. Menin sisään tilaamaan. Paikka oli sisältä ihan tyylikkään näköinen. Tilasin annokset ja kiikutin juomat ulos pöytään.

Ruoat tuotiin n. 15-20 min kuluttua. Klubileipäni kanapalat olivat kuin kengänpohjia. Kuivia ja mauttomia. Jotain kertoo myös se, että mukana tullut pihviveitsi ei meinannut kyetä niihin. Mehukkaalla ja maustetulla kanalla leipä olisi luultavasti ollut ihan maukas. Ranskalaiset olivat kovin vähäsuolaisia, ja ne olisivat kaivanneet kaverikseen majoneesia. Ketsupistakin tuli vähän peruskoulun ketsuppi mieleen.

Terassi oli viihtyisä ja sää hyvä. Palvelu ei ollut erinomaista, mutta ei nyt oikeastaan huonoakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Street Gastro street food

Näitä lisää! Nyt ei tarvitse enää harmitella, ettei Suomessa saa yhtä maukasta katumättöä kuin ulkomailla. Karitsaleipä täytti odotukset, eikä 9 € ole ollenkaan liikaa laadukkaista raaka-aineista ja muutenkin hyvästä setistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pastis ranskalainen

Hävyttömän hyvää meriahventa (=päivän kalasaalis). Paras kala-ateria, jonka olen koskaan syönyt. Kyseessä oli siis kokonainen kala, jonka sisällä oli muutama valkosipuliylläri, ohessa kantarelleja + salaattia.

Lisukkeeksi otin tryffelisuolatut maalaisranskalaiset, jotka olivat suuria ja maukkaita, mutta tryffeliä en siitä kyllä erottanut. Se ei haitannut, koska en ole erityisen suuri tryffelien ystävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 02.08.2013
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit