Avautuu 12:00

Himalaya

nepalilaista
Arvosana 1.5 / 5

Suomen ensimmäinen nepalilainen ravintola


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (128)

Perusnepalilaista heikompaa, lisäksi annos pienehkö.

Ruoakalistan lupaus tulisuudesta ei ainakaan tikka masalan kohdalla toteudu.

Tarjoilija katseli puhelimestaan musiikkivideoita, volume luonnollisesti niin kovalla että ravintolan taustamusiikki jäi helposti kakkoseksi.

Kaiken päälle yritti laskuttaa kortilla kahteen kertaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2019
Arvosana: 0

Tulimme lounaalle, istuimme pöydässä terassilla todella pitkään näkemättä vilhdustakaan tarjoilijasta, vaihdoimme ravintolaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.08.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Menin kokeilemaan lounasta suositusten perusteella.
Tilasin ja maksoin annoksen lounaslistalta ja istuin pöydässä odottamassa hyvän tovin, kunnes naapuripöydässä vaihtuivat asiakkaat ja huomasin, että heille sama annos tuotiin melkein heti. Asiasta huomauttaessani kuulin tarjoilijalta, että ruokaani ei ole tuotu koska olin yksin (???? Koska lounasta on mahdotonta syödä yksin??? ). Sattuuhan noita mokia joskus kaikille, mutta hyvän ja fiksun asiakaspalvelun reaktio ei ole pahentaa asiaa oudoilla ja loukkaavillakin selityksillä, vaan pahoitella reilusti, myöntää virhe (arvaukseni on, että oikeasti vain unohtivat tilaukseni) ja tarjota kohtuullinen hyvitys.

Sinällään ravintola on miljöönä ok. Ruoan laadusta en osaa sanoa, koska en sitä ikinä syönyt, todennäköisesti on ok. Palvelun takia syön lounaani kyllä seuraavatkin vuodet jossakin toisessa lähistön ravintolassa, johon olen tervetullut silloinkin, kun olen liikkeellä yksin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.04.2018
Arvosana: 0

Perus nepalilaista paikkaa hieman parempi rafla missä lounalilen silloin tällöin. Annoksien riisin voi vaihtaa osittain tai kokonaan salaattiin, mikä antaa annokselle monipuolisuutta ja keveyttä. Lounaaseen kuuluu (iso) naan leipä ja kahvi/tee. Asiakaspalvelu melko jämäkkää perustasoa, silti hyvin tehokasta etenkin ruuhka-aikoihin. Oma syy tulla tänne on Shahi Paneer eli Leipäjuustopaloja tomaatti-voi-kermakastikkeessa. Leipäjuusto sopii todella hyvin tuohon kastikkeeseen verrattuna esim. kanaan. Jos tykkää leipäjuustosta niin suosittelen kokeilemaan, etenkin puolet salaattia puolet riisiä muokkauksella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.12.2017
Arvosana: 0

Ehdottomasti paras nepalilainen, jossa olen käynyt! Ruoka on aina hyvää ja edullista ja asiakaspalvelu on ammattitaitoista. Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja ravintolasta lähtee aina hyvillä mielin. Annoskoko on mielestäni sopiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2016
Arvosana: 0

Klassikko nepalilainen! Lämmin, asiallinen vastaanotto, siisti ja herkullisen tuoksuinen ympäristö. Taattua laatua vuodesta toiseen, sydämellä tehtyä rehtiä nepalilaisruokaa. Keskustelu ruuasta ja elämästä kuuluu asiaan, annoksensa saa aina sellaisena kuin toivoo.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.11.2016
Arvosana: 0

Helsingin ykkösnepalilainen! Mielettömän hyvä lounas, nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen ehdottomasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 1

Mainio paikka. Etenkin lounaslistan leipäjuustoannokset ovat mahtavia. Hyvää on myös se, että lounasannoksensa voi valita pelkän riisin sijaan puoliksi salaatilla tai kokonaan salaatilla. Erinomainen mangolassi. Kahvi tai tee kuuluu lounaan hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 1

Ravinto Himalaya on yksi parhaimmista Intialaisista Helsingissä. Tilaan joka kerta kasvisruan joka on aina ollut hyvä. Ainut miinus on se että salaattipöytä ei kuulu lounaseen. Saalatia saa halutessaan riisin tilalle. Pääruan annos voisi myös olla isompi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.12.2015
Arvosana: 0

Suosittelen ravintola Himalayaa kaikille! helvetin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Ja ei mikään kovinkaan kallis paikka :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 1


Sijainti

Ratakatu 1, 00120 Helsinki - Reitti
(09) 647 551
http://www.himalaya.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita