Safkakasa

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Himalaya nepalilaista

Perus nepalilaista paikkaa hieman parempi rafla missä lounalilen silloin tällöin. Annoksien riisin voi vaihtaa osittain tai kokonaan salaattiin, mikä antaa annokselle monipuolisuutta ja keveyttä. Lounaaseen kuuluu (iso) naan leipä ja kahvi/tee. Asiakaspalvelu melko jämäkkää perustasoa, silti hyvin tehokasta etenkin ruuhka-aikoihin. Oma syy tulla tänne on Shahi Paneer eli Leipäjuustopaloja tomaatti-voi-kermakastikkeessa. Leipäjuusto sopii todella hyvin tuohon kastikkeeseen verrattuna esim. kanaan. Jos tykkää leipäjuustosta niin suosittelen kokeilemaan, etenkin puolet salaattia puolet riisiä muokkauksella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: NA'AM Afrikkalaista, Itämaista

Käynyt nyt ainakin pari kertaa syömässä lounasta, ihan törkeän hyvin maustettua ruokaa. Alkuun tulevassa salaattissa on mukavan freesi ote ja runsaasti raaka-aineita verrattuna tavanomaiseen kurkku salaatinlehti sekoitukseen mitä muissa paikoissa yleensä on. Annokset ovat olleet esteettisesti kauniita, näyttävät 13-14€ arvoisilta fine dining ruuilta vaikka maksavat vain kympin. Kaikilla käyntikerroilla salaatti ja ruoat ovat olleet hyvin maustettuja ja maukkaita. Syönyt siellä nyt ainakin koftaa, kasvislasagnea ja lammasta. Ravintolan tilat ovat suht pienet joten kannattaa ajoittaa koska menee lounaalle. Parhaimmistoa omista lounaspaikoista, maun osalta melkeinpä paras.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Pancho Villa Kluuvi meksikolaista

Käyn täällä aina välillä syömässä lounaalla kun tarvitsee vähän tukevamman olon. Purilaisannokset ovat olleet joka kerta hyviä, muuta en ole sitten ottanutkaan. Ranskalaisten mukana tuleva remu dippi on loistavan maksuista. Ranskalaiset itsessään ovat myös maustettu uskoakseni chilillä ja grillimausteella (jotkut eivät kai tykkää mutta omalle kohdalle parempia kuin perus ranut). Ainoa miinus tulee salaattipöydästä jossa kasvikset suht nuhjuisen näköisiä eikä valikoimaa siinä ole hirveästi. Asiakaspalvelu on ollut hyvää joka kerta. Kyllä tästä purilaisannoksesta mielellään maksaa sen kymmenisen euroa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: India House intialaista, suomalaista

Käynyt tässä lounaalla syömässä n. kerran viikossa. Harvoja lounasbuffetteja missä ruoka on maustettu hyvin ja voimakkaasti. Raaka-aineista osa saattaa olla sitä halvinta, mutta lähes kaikki tarjolla olevat ruoat ovat todella hyviä ja maukkaita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit