suironkalttaani

12 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Happy Food Garden aasialaista

Oman tofu-annoksen seassa oli vahingossa kanaa, kaverilla oli sitkeän ja mauttoman mustekalan kaverina pakastevihannekset. Ylihintaista ja ala-arvoista. Oli virhe tulla, petetty olo. Yritin selittää tapahtunutta virhettä, en tullut ymmärretyksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Grand Shanghai kiinalaista

Kävin buffet-lounaalla, en tykännyt. Huonointa sushia miesmuistiin ja muut ruuat lilluivat rasvassa. Ensivaikutelma puitteista ja meiningistä oli ihan asiallinen (asiakkaitakin näytti riittävän tungokseksi saakka), mutta jotenkin paikka henkii "siitä, mistä aita on matalin" -asennetta. Never again.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: East Asia Restaurant kiinalaista, aasialaista

Erikoinen paikka – sijaintiin ja asiakasmäärään nähden valtavasti tilaa ja päällisin puolin ihan asiallisen tuntuinen paikka, mutta melko nopeasti käy selväksi, että siisteyden ja asiakkaiden huomioimisen kanssa on vähän niin ja näin.

Useampi pöytä on usein jätetty siivoamatta, ympärillä pörrää pieniä kärpäsiä ja kerran sisällä oli jopa pikkulintu, jota kukaan ei viitsinyt häätää pois. Vesikannu on nähtävästi seissyt pöydässä jo pidempään.

Tällainen epämääräisyys ja välinpitämättömyys hygienian suhteen tekee paikasta epäviihtyisän ja jopa vastenmielisen, vaikka ruoka onkin periaatteessa ihan ok. Lounasbuffet pitää sisällään montaa sorttia, myös sushia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Piccolo Pizza pizzaa

Onneksi olkoon Piccolo Pizza, onnistuitte tekemään elämäni kuvottavimman pitafalafelin! Falafelit mikroon ja päälle tolkuttomasti salaattia nahistuneen leivänkäppyrän sisään plus jokunen kurkkuslaissi. Nam nam eli hyi helvata

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: -1

Ravintola: Pizzeria Sopranos pizzaa, pastaa

Turborasvatut lätyt. Hinnassa parin euron Ullanlinna-lisä. Ukko tiskin takana vähän tympeän ja kyllästyneen oloinen. Ainakin mukaan otettaessa pizzan kylkeen saa pienen salaatin, mistä pieni plussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Bravuria italialaista

Typerä konsepti, jossa asiakas tuntee olevansa pelkkä maksaja. Ruoka oli tehty tuoreista raaka-aineista, mutta oli kovin tavallista. Tyylikkyys ja viihtyvyys on kaukana, kun pöytään saa mukaan värisevän muovisen vehkeen, joka ilmoittaa pieniä punaisia valoja vilkuttamalla milloin valmis ruoka pitää hakea tiskiltä. Vesi maksoi erikseen. Ylihintaista pikaruokaa kauppakeskuskansalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: -2

Ravintola: Baribal pubiruokaa

Julmetun kallista liharuokaa.

Lounaalla ei ollut mitään kasvissyöjälle, listallakin vain yksi vaihtoehto. Pasta-annos oli pieni, kallis ja tylsän makuinen. Ruokaa sai jostain syystä odottaa kauan, vaikka olimme ainoat asiakkaat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Himalaya nepalilaista

Erittäin mainio lounaspaikka! Toimii toki myös lounasajan ulkopuolella, mutta lounasaikaan hinta-laatusuhde mielettömän hyvä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Nerone italialaista/pizza

Annokset ovat isoja ja kohtuuhintaisia. Lounasaikaan saattaa olla ahdasta. Kodikas, ei turhan sliipattu paikka, tämä pätee sekä sisustukseen että ruokaan. Takahuoneesta kuuluu aina italiaa. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Four Seasons Salads & Delicatesses ranskalainen

Hyvä lounas, joskin vähän kalliin puoleinen. Paikkana mainio, varsinkin kesällä kelpaa istua kadulla aurinkovarjojen alla, useimmiten kuitenkin vähän ahdasta. Ilmeisesti aina tarjolla myös lämmin kasvisvaihtoehto.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.07.2011
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit