Keittiö auki

Baribal

pubiruokaa
Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Julmetun kallista liharuokaa.

Lounaalla ei ollut mitään kasvissyöjälle, listallakin vain yksi vaihtoehto. Pasta-annos oli pieni, kallis ja tylsän makuinen. Ruokaa sai jostain syystä odottaa kauan, vaikka olimme ainoat asiakkaat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: 2

Kivi sisään.
Biljardisalin yhteydessä tarjoiltavat ateriat ovat tavanneet olla toast-suolapähkinä-osastoa. Tallinnasta Etelä-Helsinkiin levittäytynyt Baribal on pitänyt listalla lounasta sekä iltamättöä pubiruokameiningillä.

Lounaat ovat edullisia, sen sijaan 'menu' tuntuu kohtuuarvokkaalta. Liekö tuo näkyisi myös laadussa? Eestiläistyövoima vaikuttaa alkuun hyväkäytöksiseltä, homma toimii hymyn kera. Kaljaa saa edulliseen hintaan ennen kuutta.

Listalta tilattu spesiaalihamppariannos saapuu melko nopeasti. Vaikuttaa kuitenkin, että sen valmistumisprosessista vastasi samainen tarjoilija. Hmm, 13 euron safkassa ei enää saisi olla näin. Ranskalaiset ovat pakastinkamaa, tuoksukin sen jo paljastaa. Nahkeita, mutta syötäviä toki. Määrässä ei valittamista. Kastikkeita on ohessa runsain määrin, molemmat valmista purkkimössöä. Ihan kelpoa, ei siinä mitään.

Rankka päivä -efekti! Valokuvassa burgeri näytti oikein lupaavalta kanafileineen. Kana-liha-hamppariviritelmä on kuitenkin todellisuudessa täysfarssi. Jauhelihapihvi SAATTAA olla paikan päällä valmistettua, ei tosin saman päivän aikana. Mikään muu ei missään tapauksessa. Kanapihvi kohoaa pakastinaltaasta. Sämpylä synteettisempaa ääripäätä. Makujen yhdistelmä tylsääkin tylsempi.

Lopuksi, maksaessani myös biljardilaskua, yrittää tarjoilija vedättää meiltä yli tuplamaksua biljardiosuudesta. Pitkän väittelyn jälkeen asiakas ON oikeassa. Näiden valokuvilla ja muulla vekslaamisella huijaavien, tämän hintaluokan mestojen soisi jäävän valtakunnanrajojen toiselle puolelle. Paikasta jäi poikkeuksellisen paha maku suuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 28.04.2011
Arvosana: 3

Harvinaista: Ruokaa biljardipöytien kupeessa. Ei tänne nyt Perämiehenkatua kauempaa nyt ihan vartavasten syömään tulla, mutta pari kertaa vuodessa lounaan pystyy lähistöltä heittämään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.10.2009
Arvosana: 0

Ennen oli oikeasti halvimpia paikkoja mitä löytyy. Annokset kunnon kokosia ja monet kehuivat. Sitten nous joku päähän ja hintoja nostettiin ihan älyttömästi. Palvelu ihan ok. Tunnelma kamala, eihän se mikään hieno ravintola olekaan. Mutta en aio syödä enää ihan vaan hintojen nousun takia. Ei ole sen arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.06.2009
Arvosana: 1

halpaa, mutta täyttä kuonaa. mm. kana maistuu synteettiseltä kumipandalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 11.05.2009
Arvosana: 1

Lounas lista on laajennettu sillä rahalla saa salaatti,keitto sekä pääruoka. Kävin yksi iltaa a"la carte ruoka syömässä otin lämminkana salattiin se maistui tosi hyvälle ja oli täyttävä.
Alex

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.03.2009
Arvosana: 0

Tämä oli vielä hetki sitten vakiopaikkani: edullisin kuviteltavissa oleva lounaspaikka, jossa oli isot herkulliset annokset, mutta ruokaa sai odottaan 45 min. Nyt listaa on karsittu roimalla kädellä ja hinnat nousseet huimasti, samalla kuin annoskoot ovat pienentyneet niin että jää nälkä. Palvelu on kyllä nopeaa, koska olen usein ainoa asiakas. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä ja ihana ciabattaleipä. Illalla ravintolassa nautitaan olutta ja asiakaskunta on lähes pelkästään miehiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.03.2009
Arvosana: 1

Lounaslistalta irtoaa eteläisen Helsingin edukkaimmat lounaat. Hinta-laatu lounaalla erittäin kohdallaan. Illalla kaljapaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 27.12.2008
Arvosana: 0

Perusbaariruokaa, nälkä lähtee. Kaljaukot valtaavat usein penkit biljardiyleisönä, ruokailijana istumapaikan löytäminen ajoittain hankalaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.12.2008
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 17.11.2008
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Perämiehenkatu 6/8, 00150 Helsinki - Reitti
(09) 67 3525
http://www.baribal.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita