vesi

768 arvostelua

Eräänä päivänä huomasin syöneeni lähes koko elämäni ulkona.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä
Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Arvostelut (768)

Ravintola: Korean Kitchen korealaista

- pieni annoskoko
- kuiva annos
- ei kovin kaunis esillepano
- ei salaattia
- ahdas
- hinta hitusen yläkanttiin kioskiaasialaiseksi
- vesi maksaa
+ soodavesi maksaa vähän
+ ruuissa maut _ihan_ hyvät
+ ystävällinen palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.05.2017
Arvosana: 2

Ravintola: India Tandoor intialaista

Päivitys.

Lounasbuffet neljällä lämpimällä ja miellyttävällä meiningillä. Kympin diili on loistava. Kaikki maistui. Kasvispuikot makeassa tomaattikermassa olivat ensiluokkaiset.

* * *

Kohtuullisesti hinnoiteltua Intia-mättöä.
Toistaiseksi pettämättömällä laadulla sekä rennolla otteella vakuuttanut kamppilainen toimii kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Maustesuhde kohdallaan. Samoin hinta-. Maisema ikkunasta ei ehkä hätäisyydessään ole parasta viihdettä rauhalliselle ateroinnille. (24.10.2010)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.03.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Kuja Bar & Bistro

Rentokuja.
Hakaniemenrannan Karhunpoika on siirtynyt lopullisille talviunille ja tilalle on noussut trendikäs bistro. Muutos ei voi olla huono, vaikka Karhunpojassakin monet hyvät hetket tuli vietettyä. Hampurilaiset ovat täälläkin ilmeisesti vetonaulana.

Alkuun oli oletus, että paikkaa vetäisi Sävelen tiimi, mutta nyttemmin kuuluu huhuja yhteydestä 9-baariin. Toivottavasti palvelussa ei olla samalla linjalla. Se tsekataan.

Porukkaa rutosti. Kova vauhti päällä tiskillä. Ihan asiallinen palvelu. Ei valittamista. Salaattipöydässä paria leipää. Vaalea omatekoista ja todella tuoretta. Tummakin hyvää, vaikka muualta. Salaatit hyvin valmisteltuja, ei mitään bulkin tuntua. Kunnon jäävettä tiskiltä.

Kanaburger on mielenkiintoinen. Kana palasina curryn seassa. Hyvää toimintaa. Kaikki raaka-aineet tasapainossa. Pulla on Avikaisen leipomosta. Kerrassaan erinomainen. Hyvät ranskalaiset. Riittävän kokoinen lounasannos. Muidenkin annokset miellyttävät silmämääräisesti. Uusi tsekkaus pikapuoliin. (22.6.2013)

Pari uutta päivitystä tullut vuoden aikana tsekattua. Brunssit on vielä tyyppaamatta. Listaburgeria on tarkkailtu, ja hyväksi on todettu. Bataattilohkot vaihtoehtona miellyttävät. Muutenkin erittäin hyvä, että asioita voi vaihdella. Burgeri on mielettömän kokoinen, nälkä ei tule seuraavana päivänäkään. Makua on. yksi valtakunnan parhaista.

Palvelukin on omalla kohdalla osunut oikein kohdalleen, monella muulla on ollut erittäin paljon ysibaarihenkistä valittamista. En ylläty siitä. Kaljalistasta en valita. Terassi kivasti urbaani. (10.8.2014)

Päivitys. Vuoden tauon jälkeen lounastamassa. Kaveri nappaa paahtopaistisalaatin, joka on ensiluokkainen lounasannos. Itselle ensikokemus paikan kikherne-burgerista. Ei mukisemista siitäkään. Alkusalaatti on edelleen loistokas, meininki rullaa, ja jengi on tyytyväistä. Tässä on ainekset pysyväksi klassikoksi helsinkiläisessä mittapuussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.08.2015
Arvosana: 1

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: No.5 Coffee vietnamilaista ruokaa
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Xin Long aasialaista

Xin Long, Tapiola.

Tämä on aina tätä. Edellä ylistetään ja keskiarvo on Tapiolan parhaita. Todellisuus on kuitenkin vain aromivahventeen makuinen kiinalainen seka-Aasia-buffet, vieläpä ihan heikoimmasta päästä. Kohta joku sanoo, että "sulla sattui vaan huono päivä". Niitä ei ravintolla saa sattua. Ja nyt ei ole siitä kyse.

9,50 euroa maksaa arkisin. Lautanen ojennetaan tiskillä. Palvelu on oikein poikkeuksellisen sympaattista, tärkeämmissä asioissa ei kyllä suomenkielellä pärjää.

Sushit näyttävät viihtyneen tiskissä huomattavan ajan, enkä ole väärässä. Valitsin lähinnä kasvisvaihtoehtoja. Alle keskitason. Siis buffet-sushivertailussa.

Friteerattuja kalapaloja (ok), kasvisrullia (tuntuu pakasteilta, ok), sekä paneroituja kanafileitä (veikkaisin pakasteiksi näitäkin, hiton sitkeitä ja ylipaistettuja ja kuivia, välttävää). Hapanimeläkastike on imelä. Ehkä se oli tarkoituskin. Silti aika ällö.

Riisi on hyvää ja paistetut nuudelit ok. Kipoissa on kaikenlaista, mutta mieluummin ottaisin yhtä hyvää kuin kuutta sinnepäin. Näistä nimittäin mikään ei ole kovin hyvää. Sichuan-kana ei vaikuta koostumukseltaan kanalta, mutta en lähde sitä miettimään sen enempää. Ehkä se oli kanalaji, jota en tunne. Mustapapu-nauta oli seisseen makuista. Tofu jossain tunnistamattomassa curryssa oli päivän paras suoritus.

Erittäin heikko kokonaisuus, aitojen makujen metsästäminen jäi haaveeksi. Purkkivihannesten, vahventeiden ja heikkotasoisen lihan sinfoniaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Fusion Square kiinalaista
     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Funky Burger hampuriaisia
     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kylä suomalaista ruokaa
     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Kalabaari

Käytäväkala.

Edellä luettavana oleva arvio on hyvinkin todellinen. Samat kysymykset, samat tunnelmat.

Hiukan epäkohtelias fiilis tuli palvelusta, tai sanotaanko, että monia palveltiin huomattavasti paremmin. Ehkä kyselimme liikaa.

Noh. Kaverille jonkinlainen kalalautanen, minulle silakkapihvit. Hommat mikroon ja bling! Aaargh.

Epätasalämpöistä, kuivaa. Ei edes kovin hyvää. Kastikkeessa säästellään, sietämätöntä. Kaverilla on parempi fiilis, minulla jää varmasti viimeiseksi kerraksi. Kympin annos, hyvä kun nälkä lähtee.

Miljöö on karua ostarimeininkiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0


Seuraajat