Köket är öppet

Kolme Kruunua

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Tillgänglig

Recensioner (93)

Rentoa, tunnelmallista, mukavaa. Palvelu oli mutkatonta ja nopeaa, ja ruokalistalla oli paljon kiinnostavia vaihtoehtoja. Otin lopulta kapteenin menun, ja kyllä oli hyvää. Etanat lilluivat voissa, leike oli valtavan kokoinen ja herkullinen ja muusi itse tehtyä hyvää. Ei ollut halpaa, etenkin juomien hinnat menasivat järkyttää, mutta mielestäni oli hintansa arvoinen paikka. Kävisin useammin jos voisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 02.05.2019 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Really good food and friendly service
The menu claims, the reindeer steak might be the best you're going to taste. Costing 33€ it's not cheap, but really worth it - amazingly tender!
But: few vegetarian and hardly any vegan dishes.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 22.05.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihanan vanhanaikainen mutta samalla tyylikäs ravintola. Ruoka-annokset ovat todella isoja joten hinta-laatusuhde on erittäin hyvä! Maultaan ruoka oli hyvää, mutta ei aiheuttanut mitään suuria sydämen tykytyksiä. Mutta jos haluat perinteistä suomalaista ruokaa kivassa ympäristössä, tämä on sinun paikkasi.
Ainoa miinus tunnelmaan tulee siitä, että ravintolassa oli todella kuuma!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 19.05.2017
Betyg: 0

Varsin klassisia ja tasokkaita ruokia tyylikkäässä ympäristössä. Ravintolan FB-sivujen mukaan ruokalista on pysynyt käytännössä samana jo vuodesta 2012, kenties pidempäänkin. Hinnat ovat sen sijaan nousseet viiden vuoden aikana ainakin pihvien osalta n. 50%, ja täytyy sanoa, että 32 euron pihvi ei enää ole hinta-laatu-suhteeltaan oivallinen. Mutta hyvää ruokaa täältä saa, mistä on osoituksena myös se, että ravintola on usein lähes täynnä, kun siellä asioi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.03.2016
Betyg: 0

Hyviä suomalaisia ruokia. Tänne on hyvä viedä ulkomaisia kavereita maistelemaan suomalaisia makuja. Viihtyisä sisustus ja rauhallinen miljöö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 27.02.2016
Betyg: 0

Kolmessa kruunussa yhdistyy arvokkuus ja leppoisa tunnelma menneiltä vuosikymmeniltä.

Ruuat ovat kalliihkoja mutta toisaalta tasokkaita. Kasvisruokia voisi olla enemmän kuin kaksi. Nyt olevista vaihtoehdoista kasviskääryleet ovat kyllä todella hyvät, ja ne onkin tullut syötyä toistakymmentä kertaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 25.02.2016
Betyg: 0

Hieno tunnelma ja todella hyvää ruokaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 20.01.2016
Betyg: 0

Tunnelma on aivan kohdallaan ja palvelu ystävällistä. Kasvissyöjän kiusaksi tomaattibasilikakeitto osoittautuin ylipippuriseksi. Kasviskääryleannoksen kääryleet olivat sitä astoin täysin mauttomia, sisällä on tunnistamattomaksi silputtua kasvista ja ylikypsää puuroriisiä. Toinen kääryleistä on savoijinkaalia jonka kypsyysaste muistutti märkää paperia. Kokoon keitetty kerma kastikkeena ja voisilmä muusissa - siinä kaikki. Surullinen annos.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.10.2015
Betyg: 0

Todella tympeää palvelua saimme tummatukkaiselta tytöltä. Ei tervehdystä ei katsekontaktia, viitottiin istumaan. Ruoka keskinkertaista, aika mautonta. Lihapullat kivikovia, spydäri pussista. Kokit kulkee salissa likaisissa t-paidoissa ja verkkareissa: melko erikoista "tämäntasoisessa" paikassa missä ovessa lukee ensimmäisen luokan ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Luulin juottolaksi, osoittautui klassikoksi. Aika pysähtyy, ruoka ja juoma maistuu. Tänne uudestaan. Tunnelma pitäisi naulata suojelukohteeksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.07.2015
Betyg: 0


Läge

Liisankatu 5, 00170 Helsingfors - Route
(09) 135 4172
http://www.kolmekruunua.fi

Options