Robben

23 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (22)

Restaurant: Siilinpesä

Kävin kymmenisen vuotta sitten säännöllisesti syömässä Siilinpesässä varsin mainion perjantai-pizzan. Nyt, pitkän tauon jälkeen, tuli testattua paikan pizzat uudestaan, ja voi mikä pettymys! Ihan ihmetyttää, miten lätty ei maistu miltään, vaikka näyttää ihan hyvältä. Onko sitten niinkin yksinkertaisesta asiasta kiinni kuin tomaattikastike, en tiedä. Mutta minun pizzatilaukseni ottaa jatkossa vastaan jokin muu ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.03.2019
Betyg: 0

Restaurant: Siilinpesä

Kävin kymmenisen vuotta sitten säännöllisesti syömässä Siilinpesässä varsin mainion perjantai-pizzan. Nyt, pitkän tauon jälkeen, tuli testattua paikan pizzat uudestaan, ja voi mikä pettymys! Ihan ihmetyttää, miten lätty ei maistu miltään, vaikka näyttää ihan hyvältä. Onko sitten niinkin yksinkertaisesta asiasta kiinni kuin tomaattikastike, en tiedä. Mutta minun pizzatilaukseni ottaa jatkossa vastaan jokin muu ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.03.2019
Betyg: 0

Restaurant: Nepali Chulo

Päätin antaa Nepali Chulolle uuden mahdollisuuden yli vuoden tauon jälkeen. Mitään parannusta ruoan laatuun ei ole tullut, vaan tarjolla on samaa tympeän valmisruokamaista makumaailmaa kuin ravintolan avauduttuakin. Toisin kuin suurimmassa osassa muita nepalilaisia ravintoloita, noutoruoasta ei myöskään saa alennusta. Lopputulos: ylihintaista ja mautonta ruokaa, jota ystävällinen palvelu ja viihtyisä miljöö eivät pelasta. En mene kolmatta kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 13.01.2019
Betyg: 0

Restaurant: Farang

Parasta aasialaista ruokaa, mitä olen Suomessa syönyt, vieläpä kohtuullisen suurella erolla seuraavaksi parhaaseen. Maistelumenun annokset olivat toinen toistaan herkullisempia, ja omaksi suosikiksi nousi hieman yllättäenkin rapeaksi paistettu "Crispy Pork". Vain tofu/kasvisannos "Morning Glory" aiheutti pienen pettymyksen - sen olisi voinut jopa jättää menusta pois tai korvata jollain pienellä seafood-annoksella. Ruokaa nimittäin kannettiin pöytään alun pienten suupalojen jälkeen enemmän kuin tarpeeksi.

Palvelu oli kautta linjan huomaavaista, ripeää ja ystävällistä. Ainoan miinuksen annan hälyisestä tilasta, joka ravintolan täytyttyä häiritsi keskustelua jonkin verran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 69€ Tillagt: 22.08.2018
Betyg: 0

Restaurant: Nepali Chulo

Krunikan ensimmäinen nepalilainen ravintola avasi ovensa kuukausi sitten, ja pienellä viipeellä pääsin vihdoin tutustumaan paikkaan. Sisustuksensa puolesta Nepali Chulo jatkaa kaikista Suomen muista nepalilaisista ravintoloista tutulla linjalla, ja kovin on myös ruokalista tutun oloinen. Kun vielä sama "Tunnelmia Himalajalta" -kasetti soi non-stoppina kaiuttimissa kuin muissakin nepskuissa, ei arvioitavaksi jää kuin se, erottuuko ruoka edukseen verrokkiryhmästä vai ei. Palveluhan nepalilaisissa on pääsääntöisesti erittäin kohteliasta, niin täälläkin.

Yhden käyntikerran perusteella on valitettavasti todettava, että kanta-asiakasta minusta tuskin tulee. Kana-annos oli erittäin suuri, ja itse kana mukavasti kypsennetty, mutta masala-kastike maistui lähinnä purkkikaman ja lihaliemen vahinkolapselta. Tuskin soosi oikeasti tuli purkista, mutta ilmeisesti tuoreista aineksista ja mausteista säästeltiin sen verran, että kovin maistui teolliselta.

Toivon paikallisille yrittäjille aina menestystä, niin nytkin. Tason on kuitenkin noustava reilusti, jos mielii kilpailla Helsingin kärkinepalilaisten kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.12.2017
Betyg: 1

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomaista, hyvin valmistettua ja maustettua ruokaa. Erityisesti nieriärisotto sai kehuja, mutta pippuripihvi oli myös onnistunut suoritus, vaikkakin pihvin kypsyys oli mennyt pikkaisen yli.

Ravintolassa oli melko paljon asiakkaita tiistai-iltana, ja välillä tuntui siltä, että yksi lisätarjoilija olisi ollut tarpeen. Tästäkin huolimatta emme joutuneet odottamaan palvelua mitenkään kohtuuttomasti.

Tänne tullaan varmasti uudemmankin kerran, ja väittäisin, että ainakaan Myyrmäessä ei vastaavan tasoista ruokaa ole tarjolla. Erikseen voisi mainita vielä ravintolan kohtuullisen hintatason, joka Helsingin hintoihin tottuneelle oli miellyttävä yllätys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 02.03.2017
Betyg: 0

Restaurant: Kolme Kruunua

Varsin klassisia ja tasokkaita ruokia tyylikkäässä ympäristössä. Ravintolan FB-sivujen mukaan ruokalista on pysynyt käytännössä samana jo vuodesta 2012, kenties pidempäänkin. Hinnat ovat sen sijaan nousseet viiden vuoden aikana ainakin pihvien osalta n. 50%, ja täytyy sanoa, että 32 euron pihvi ei enää ole hinta-laatu-suhteeltaan oivallinen. Mutta hyvää ruokaa täältä saa, mistä on osoituksena myös se, että ravintola on usein lähes täynnä, kun siellä asioi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Cheng Long

Ehkäpä annosten tasossa on vaihtelua, sillä oma kokemukseni Kung Po -kanasta oli hyvin erilainen kuin edellisellä arvostelijalla. Aivan erinomainen suoritus! Sopiva tulisuus, tarpeeksi rapeita vihanneksia ja ylipäätään erittäin tasapainoinen kokonaisuus (oli minunkin annoksessani yksi parsakaalin lohko, mutta en ymmärrä, millä tavoin sen pitäisi kieliä heikosta tasosta). Hintaa annokselle taisi tulla mukaan noudettuna 9 euroa, joten kalliiksi ei voi todellakaan moittia, olkoonkin että eat.fi:n hinnasto lupaa saman annoksen mukaan seitsemällä eurolla.

On ehkä hyvä mainita, että ravintolassa on istumapaikkoja hyvin vähän. Tietämättä sen enempää ravintolan suosiosta, voi ruoan noutaminen olla ainakin lounasaikaan varteenotettava vaihtoehto. Myös nettisivut voisivat olla ravintolalta sopiva panostus näin ATK-ajan kunniaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 26.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Grill It!

Arvosteluista päätellen ravintola on tarjonnut vaihtelevia kokemuksia - omani oli erinomainen. Alkuruoaksi valitsin Caesar-salaatin ja pääruokaksi metsästäjänleivän. Caesar oli tyylipuhdas suoritus, mutta illan tähti oli kuitenkin metsästäjänleipään täydellisesti valmistettu flank steak. Palvelu oli ystävällistä ja huomioivaa (käyty 10.12.).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 23.12.2015
Betyg: 0

Restaurant: Himalaya

Himalaya sijoittuu mielestäni Helsingin nepalilaisten ravintoloiden parempaan puoliskoon. Palvelu on aina ripeää ja ystävällistä, ja ruoka sopivan mausteista ja maukasta. Mitään yllätyksiä ei kaupungin Nepal-blokin läpikäyneelle ole kuitenkaan luvassa.

Osittain ravintolan hyvästä tasosta johtuen ihmetyttää nämä joko ravintolan itsensä tai ravintoloitsijoiden tuttavien "parasta Helsingissä" -kommentit. Paikka on oikeasti hyvä, joten eikö voisi antaa rehellisten palautteiden puhua puolestaan?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.08.2014
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites