hannn

24 Recensionen

Badges

Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (22)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Hella & Huone Deli

Parhaimmat aseman patongit Suomessa vaikkakin leivissä oli enemmän mehevyyttä alkuaikoina. Palvelu on aina miellyttävää ja ystävällistä ja patonkien hinta-laatusuhde on mieletön, salaatti sen sijaan on vähän kalliin tuntuinen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ainakin palviniska-maalaispatonkia junaeväänä, kahvikin on vallan kelpoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.11.2010
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Speakeasy

Tälle paikalle annoimme muutamankin mahdollisuuden sillä ravintola itsessään on hauska ja tunnelmallinen. Palvelu ei vaan toimi, tarjoilijat eivät tervehdi ja ovat muutenkin tympeitä. Juomissa kestää, ruoassa kestää ja laskussa kestää vaikka paikka olisi tyhjilläänkin. Kiireaikoina tarjoilijoihin ei saa minkäännäköistä kontaktia joka on kahdesti aiheuttanut poistumisen ennen pöytään pääsyä. Siivet olivat varsin kelpoja, harmillista ettei tänne enää halua palata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.08.2009
Betyg: 8

Ruoka oli ehdottomasti parasta kiinalaista mitä Helsingissä olen syönyt. Tofua ja jauhelihaa -annoksen oltua loppu valitsin tofua, maapähkinöitä ja chiliä eikä todellakaan enää harmittanut jauhelihan uupuminen. Ruoka oli herkullista ja ihanan tulista. Ystävä kehui omaa paistettua mustekalaa-annostaankin ja mietoine makuineen se kyllä suli suussa.
Palvelu sitten olikin eri asia. Kaikki sujui ihan mallikkaasti aina ruokailun päättymiseen saakka, jonka jälkeen jäimme odottamaan astioiden korjaamista melkein puoleksi tunniksi. Tarjoilija kyllä käveli ohitsemme muutamaan otteeseen, viereisissä pöydissämme oli asiakkaita, mutta me tunnuimme olevan huomaamattomia. Jälkiruokaa ei kysytty eikä listaa itsekään enää siinä vaiheessa huvittanut pyytää. Laskun kanssakin oli sekaannusta.
Toivon ravintolalle pitkää ikää ja henkilökunnalle lisää kokemusta. Hyvän ruoan perässä menen kyllä toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.09.2009
Betyg: 9

Restaurant: Kolme Kruunua

Hieno kokemus, tunnelmallinen vanhan ajan kortteliravintola. Kävimme työporukan kanssa illallisella ja kaikki toimi hienosti. Tarjoilijaherrat olivat asiansa osaavia, mutta rennon hauskoja. Ruoka oli hyvää ja tuli suht nopeasti. Ankan rinta mainion medium ja portviinikastike taivaallinen. Ikäväksemme kuitenkin jälkiruoaksi suositeltu mustikkapiirakka oli melko vaisu esitys, varsinkin kun omani tuntui olevan hieman raaka. Juustolautasen kylmistä juustoista myös noottia.
Tänne tulen uudestaankin varsinkin testaamaan klassikkoannoksia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.01.2010
Betyg: 7

Restaurant: New Garden

Mielettömän ystävällinen palvelu ja take away-annokset todella isoja. Plussaa mukaan tulevasta limusta. Kana sitruunaruohokastikkeessa vallan mainio, jättikatkarapu chilikastikkeessa olisi saanut olla tulisempikin kun vielä kysyttiin että laitetaanko paljon vai vähän chiliä. Sijaintinsakin ansiosta tästä muodostuu varmasti Tampereen lempparikiinalainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.08.2009
Betyg: 5

Restaurant: Peso

Tämän ravintolan takia voisin muuttaa Tampereelle. Matkaa keskustasta ravintolaan on paljon, eli ehkäpä pitäisi muuttaa ihan Tesomaan.
Ravintola sijaitsee hieman nuhjuisessa ostarissa, mutta paikka on kivasti sisustettu. Hauska yksityiskohta on katettu kaivo, jolta saa hakea alkupaloiksi keittoa ja nachoja.Tarjoilu oli rempseää ja mukavaa, juomat tarjoiltiin jäädytetyistä tuopeista ja hampurilaisia kehuttiin kaupungin parhaiksi. Itse vedimme jättisetin chicken wingsejä, jotka oli erittäin hyvin valmistettu: rapeita ja kastikkeet oikean tulisia. Ristikkoperunat olivat myös erinomaisia, tosin annoskoko oli totuttua pienempi. Dipit olivat ainakin kaupungin parhaat.
Kaverit söivät niitä ylistettyjä purilaisia, ja olivatkin kuulemma hyviä. Eniten kiitosta tuli kuitenkin ranskalaisista, perunahommat täällä siis osataan.
Seuraavan kerran pitää mennä hankkimaan ähky perjantai-illan siipibuffettiin, ja toki ne hampparitkin pitää itse kokea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.09.2010
Betyg: 3

Restaurant: Madal

Positiivinen yllätys, en ollut aiemmin edes kuullut ravintolasta. Lounasta saa kolmeen asti, mistä ensimmäiset pojot. Paikka oli kahden jälkeen tyhjillään, joten saimme tarjoilijan jakamattoman huomion ja palvelu olikin erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Ruoka oli hyvää, hieman pliisusti maustettua tosin. Salaatti oli tylsää jenkki-kurkku-sekoitusta mutta raita-kastike ja toisessa kulhossa olleet curry-maustetut latva-artisokan palaset kyllä pelastivat senkin. Varmasti tulee käytyä toistekin. A la cartea pitää myös kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 02.11.2009
Betyg: 3

Restaurant: Ravintola Ilves pub

Pari kertaa nyt kokeiltu ja valitettavasti täytyy sanoa ettei taideta enää mennä muuta kuin bisselle. Burgerille voisi periaatteessa vielä antaa mahdollisuuden, ranskalaiset kun tosiaan olivat mainioita kuten täälläkin on aiemmin mainittu. Ilves-toast oli perunoita lukuunottamatta aika karmea esitys: paahtamatonta kylmää paahtoleipää, liian vähän kastiketta, kuivaa kanaa, pekonia ja paistettua munaa, ei edes salaatinlehteä välissä. Jokirapusalaatissa oli ihan jees yritystä, mutta oliivit nyt eivät millään siihen istuneet ja jotenkin lattea mieli siitäkin jäi.
Palvelu oli kyllä oikein pirtsakkaa ja ystävällistä ja paikassa on sellaista karun ihanaa rock-tunnelmaa vaikkei musiikki raikaakkaan. Sääli keittiön puolesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.11.2010
Betyg: 1

Niinkuin muutkin arvostelijat ovat ylistäneet, on Gran Delicaton leivät ihan omaa luokkaansa! Tuoretta, maukasta, mainiota. Hinta kohdallaan, kahvi erinomaista ja tunnelma miellyttävä.
Ainoa miinus siitä, että maksu hoidetaan lähtiessä eikä tilausta tehdessä, menee vähän sekavaksi.
Joka tapauksessa tämä on ehdoton lempparini Helsingin sämpylämestoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.09.2010
Betyg: 5

Restaurant: Ristorante Monte Etna

Puitteet aivan mainiot, viihtyisä ja kauniisti sisustettu paikka. Siinä ravintolan hyvät puolet.
Kävimme syömässä a la carte -listalta salaatit sunnuntai-iltapäivällä, jolloin ravintolassa oli reilusti tilaa. Tarjoilijan näkemys kuivasta omenasiideristä oli Green apple. Olisi kai pitänyt tajuta pyytää nimenomaan Crowmooria. Listalla toistuu typerästi kirjoitusvirheet. Salaattien annoskoko hintaan nähden naurettavan pieni, eikä tarjoilija osannut ottaa palautetta vastaan. Harvoin ravintolasta lähtee nälkäisenä, täältä painelin suoraan kotiin jääkaapille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.04.2010
Betyg: 1


Bilder


Followers