Sikki

17 Recensionen

"No man is lonely while eating spaghetti."

Badges

Blog link

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Watami Sushi

Erittäin positiivinen yllätys ennakko-odotuksiin nähden. Ravintola on sisältä kovin pelkistetty, muttei kuitenkaan häiritsevästi. Mutta pääasia, eli ruoka, oli varsin mainiota.

2 hengen "Good Friends" -annos tarjoiltiin kahdessa osassa näyttävästi puuveneen ja puisen sillan päällä pöytään kannettuna. Susheissa ei mitään moittimista, hyvät raaka-aineet ja hyvä (ja hyvin kasassa pysyvä) riisi. Osassa susheista hauskoja pieniä "tuunattuja" yksityiskohtia, kuten kalan päälle laitettua majoneesia tai pieni pala limeä. Toisen puoliskon vartaat ehkä vähän turhahkot, joskin hyvin valmistetut ja hyvänmakuiset nekin.

Tarjoilija oli ystävällinen ja välitön, kovin vähäsanainen mutta hyvällä tavalla kuitenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 04.01.2012
Betyg: 1

Restaurant: Faasai Ravintola

Edullinen ja monipuolinen lounas. Kävimme ihan lounaan viimeminuuteilla ja ystävällinen tarjoilijaneiti lupasi tehdä ruokia lisää jos ei riitä. Monipuolinen valikoima, muistaakseni 4 lämmintä ruokaa lisukkeineen, listan mukaan vaihtuu myös päivittäin. Kaikki päivän vaihtoehdot maistuivat hyvältä ja erilaisilta. Sisustus aika perinteinen thai-ravintolaksi, mutta kuitenkin ihan viihtyisä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 01.08.2011
Betyg: 0

Restaurant: New Garden

Samalla linjoilla ollaan muiden arvostelijoiden kanssa; pirteä ravintola, hyvää ruokaa ja erinomaista palvelua. Melkoisen ylipirteä omistajamamma vilkuttaa ovensuusta jo ylitettäessä tietä ja viittoo sisälle. Sama ystävällinen palvelu jatkuu myös sisällä, joka välissä kiitetään ja toivotetaan tervetulleeksi, tarjotaan odottaessa teetä tai kahvia ja jutellaan mukavia - minkä hienoisen kielimuurin läpi nyt puolin toisin ymmärretään. Hintaansa nähden annoskoot ovat suuria sekä paikan päällä että noudettuna, yhdestä take-awayannoksesta voi syödä helposti vaikka 3 kertaa, ja noudettuna hintaan kuuluu myös pieni juoma. Ruoka sinällään ei eroa muista samanlaisista ravintoloista paljoakaan, mutta ei ole koskaan tarvinut myöskään pettyä. Ravintolana perus pikkukiinalainen, asiakaspaikkoja ei paljoa ole ja sisustus on teemaan sopiva. Hauskana yksityiskohtana pöydiltä löytyy tulostettuna eat.fi arvosteluja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 15.10.2009
Betyg: 6

Restaurant: Wok Wok

Erinomainen idea eikä toteutuksessakaan ole valittamista. Wok Wok mainostaa itseään "terveellisempänä pikaruokalana", joka mielestäni kuvaa tarjontaa ihan hyvin. Itse perusaineksista kasattavat annokset ovat aina olleet herkullisia ja varmasti täyttäviä - joskin alkuaikojen jättiannoksista ollaan mielestäni siirrytty jo vähän hillitympiin annoskokoihin. Sali on pieni mutta viihtyisä ehkä noin 15 asiakkaalle kerralla, istua voi joko normaaleissa pöydissä tai japanilaistyyppisesti lattialla olevilla tyynyillä. Ruoan valmistumista voi seurailla vierestä jos tahtoo, kun keittiö sijaitsee keskellä ruokailusalia. Tästä miinuksena ajoittainen käry ravintolatilaan, jota tuntuu kuitenkin tapahtuvan harvoin. Luvattu 2 minuutin valmistusaika ei yleensä pidä ihan paikkaansa mutta ei 5 minuutin odotus mielestäni näin hyvästä ruoasta ole liikaa pyydetty. Palvelu erinomaista, varsinkin paikan omistaja on rento ja juttelee usein asiakkaille. Täältäkin plussapisteitä "perinteisistä" take-awaybokseista joita tuntuu Suomessa näkyvän lähinnä elokuvissa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.10.2009
Betyg: 0

Taannoin kaveriporukalla (5h) käveltiin Haraldiin ja jäätiin kyltille odottamaan pöytään ohjausta. Hovimestari saapui pian paikalle, katsoi koko porukkaa päästä varpaisiin ja totesi, ettei ravintolassa ole tilaa, vaikka yhdessäkään pöydässä ei ihmisiä ollut. Liekö sitten yksityistilaisuus käynnissä tai tulossa siitä en tiedä, mutta moisen kokemuksen jälkeen ei kyllä uudestaan tee mieli edes yrittää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.09.2009
Betyg: -1

Restaurant: Bodega Salud

Huippuravintola ainakin lounastajille, À la cartesta ei vielä valitettavasti henkilökohtaista kokemusta. Parasta vastinetta rahalle jota olen lounaspöydästä koskaan saanut. Itsessään yli 10e maksava salaattipöytä kuuluu kokonaisuudessaan lounaaseen jälkiruokajuustoja ja tuoreita hedelmiä myöten. Salaattipöydästä et löydä pelkkiä perusraasteita vaan oikeita salaattiaineksia ja kaikenlaisia tapasherkkuja Espanjalaiseen tapaan. Paikkana melko tavallinen mutta viihtyisä, henkilökunta ystävällistä ja tehokasta ainakin hiljaisempina aikoina. Kerran yhden seurassa olevan ruokaa odoteltiin kauan ja kysyessä sen todettiin päätyneen väärään pöytään, mutta asia hoidettiin kuitenkin ihan tyylikkäästi loppuun. Viimeksi syödessäni lounaaseen kuului myös pöytään tarjoiltu jälkiruoka, joka ei mielestäni kuitenkaan normaalisti kuulu hintaan. Tänne tulee varmasti palattua niin lounaalle kuin listaltakin ruokailemaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.10.2009
Betyg: 3

Restaurant: Café Europa

Ehdoton lempikahvilani Tampereella, varsinkin ajanviettoon kavereiden seurassa. Rento ja kansainvälinen tunnelma, sisustettu erilaisilla vanhoilla kalusteilla, paljon mukavia sohvia ja nojatuoleja normaalien kovien kahvilatuolien sijaan. Suosittu varsinkin nuorten keskuudessa, tiskin takaa saatavilla suuri valikoima erilaisia lauta- ja seurapelejä. Jättimäiset toastit hyviä isompaankin nälkään, salaatteja ei ole vielä tullut henkilökohtaisesti testattua mutta muut ovat kehuneet kovasti niitäkin. Suosittelen ehdottomasti Tampereella vieraileville, huippukahvila aivan ydinkeskustassa, tosin vähän "kulman takana" jos ei tiedä sijaintia etukäteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.10.2009
Betyg: 3

Restaurant: Pizza-Kebab 14

Ihan hyvää Tamperelaista peruskebaa. Kebab ja niiden kastikkeet varsin hyviä ja annokset isoja, kebab ranskalaisilla ehdottomasti ainakin Kalevan parasta tarjontaa. Pizzasta ei valitettavasti voi sanoa ihan samaa. Täytteet uivat tomaattikastikkeen päällä eikä niitä saa pysymään siinä oikein mitenkään pizzaa leikatessa. Pohja tuntuisi olevan pizzan parasta antia, vaikkei tomaattikastikkeessa tai täytteissäkään varsinaisesti mitään vikaa ole ollut, koostumus lähinnä tuntuu olevan vähän kummallinen. Palvelu harvinaisen ystävällistä, viimeksi sain pizzasta ihan syyttä euron alennusta koska omistajaherra tuntui olevan hyvällä tuulella. Hymyä ja hauskoja juttuja riittää, sen takia täällä varmaan tulee useamminkin käytyä, mutta suosittelen pysymään kebab -annoksissa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 15.10.2009
Betyg: 1

Restaurant: Ramen Hanabi

Piristävä uutuus Tampereen "pikaruoka"tarjontaan. Hauska ja tyylikäs sisustus, ainut laatuaan kaupungissa, hyvä ruoka ja todella ystävällinen henkilökunta tuovat tälle ravintolalle varmasti suosiota. Vaikka annoskoko on ihan kohtuullinen, kannattaa lisätäytteitä silti ottaa ihan vain monipuolisuuden lisäämiseksi. Ramenissa liemi on pääosassa ja se oli kyllä varsin onnistunutta. Pieni miinus raa'an sipulin läpitunkevuudesta annoksessa (sipuli lisätäytteenä), muuten pelkästään positiivinen yllätys. Tulee varmasti mentyä uudestaankin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 29.09.2009
Betyg: 4

Restaurant: Pizzeria Napoli

Varmasti Tampereen monipuolisin pizzalista. Ruoan laatu ei kuitenkaan koskaan ole mitenkään säväyttänyt. Ihan hyvää pizzaa hyvistä raaka-aineista, muttei kuitenkaan erotu edukseen mielestäni maineensa veroisesti. Mielenkiinnosta tulee joskus käytyä erikoisempien pizzojen takia, isohkon lätyn päälle saa normaalien täytteiden lisäksi kaikenlaista etanoista ja strunsinlihasta Finlandia -vodkaan. Tarjoilu ihan ystävällistä ja nopeaa asiakkaiden määrään nähden - ravintola ollut lähes täynnä aina kun siellä olen vieraillut, niin lounasaikaan kuin iltaisinkin. Valkosipuli tarjoillaan pöytään erillisessä astiassa, siitä plussaa. Salaattipöydässä perusraasteita ja hernemaissipaprikaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.09.2009
Betyg: 1


Bilder


Followers