Köket är öppet

Pizzeria Napoli

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (131)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Vaikea ymmärtää tämän paikan suosiota, mahtaneeko liittyä jättisuureen valikoimaan. On aina jono, paikka ei ole erityisen viihtyisä, eikä salaattipöytäkään saa riemastumaan. Plussa puolena on se, että salaatin saa heti ja maksaminen on mutkatonta. Olen täällä käynytkin muutamia kertoja, lähinnä ystävien pyynnöstä. Tällä kertaa valitsin testipitsaksi Margheritan, jonka sanotaan paljastavan pitserian todellisen tason. Se oli liki yhtä kuvottava kuin erään tunnetun ketjun Margherita-rasvalätty. Vaivoin sain syötyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0

Kehujen perusteella odotin ravintolalta päräyttävämpää kokemusta. Ruoka oli hyvää ja odotusaika maltillinen, vaikka ravintola oli täynnä. Salaattipöytä oli suppea ja palvelu olematonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.08.2017
Betyg: 0

Ennen Napoli oli suosikkipizzeria, mutta vaihtoivat gluteenittoman pizzapohjan pienempään ja siitä jää nykyään vaan nälkä ja paha mieli, kuitenkin gluteenittomasta pohjasta täytyy maksaa 1.6 e extraakin eli hieman ylihinnoiteltu tällä hetkellä.

Henkilökunta on aina ollut todella ystävällistä ja salaattibuffet hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 28.03.2017
Betyg: 0

Loistavat pizzat! Palvelu nopeaa ja ystävällistä, ruka tuli nopeasti vaikka paikka oli tapansa mukaan täynnä. Poropizzassa oli pihistelty lihan kanssa, mutta muuten täydellistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.12.2016
Betyg: 0

Jostain syystä pitsat ovat lähteneet pienenemään viime aikoina. Vielä nälkä lähtee mutta kannattaisi pienentää laatikoitakin kun pitsat lentelee laatikossa miten sattuu.:)

Aikaisemmin erittäin pätevä gluteeniton pizza olikin outoa ja kumista viime kerralla. Harmittaa vieläkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 29.09.2016
Betyg: 1

Ihan ok pizzat, mutta kyllä liikaa hehkutetaan. Tilasimme miehen kanssa mukaan ja kun tulimme noutamaan, olivat he tyrineet minun pizzani jo kaksi kertaa (pohja revennyt). Odotimme kolmatta yritystä ja siihen oli sitten tullut mukaan väärä täyte. Olivat kovasti pahoillaan ja tarjosivat sitten kuponkileimoja, joilla saa sitten joskus ilmaisen aterian. Mutta ei se enää kauheasti piristänyt turhan odottelun jälkeen. Jäi siis kieltämättä huono maku koko paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 26.09.2016
Betyg: 0

Harmittaa etten asu Tampereella. Harvoin tekee mieli itkeä kun ruoka on niin hyvää. Aivan mahtavaa, tulemme varmasti uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 17.06.2016
Betyg: 0

Tuo nimetön joka tuossa Napolia parjaa oli sitten varmaan tilannut pasta putanescaa. Se on juuri tyypillinen näiden"poikaystävien" kanssa ravintoloissa luuhaavien neitosten valinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.06.2016
Betyg: -3

En ymmärrä miksi ihmiset hehkuttavat Napolia. Pitsan eivät ole millään tavalla ihmeellisiä, melko mauttomiakin. Lisäksi lihasuikaleita sisältävien pitsojen liha ollut aina rutikuivaksi paistettua. Ei viitsi tuollaisen takia jonottaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 0

Napoli on tosiaan perinteinen pizzeria. Ei syyttä hyvässä maineessa, sillä homma on toiminut hyvin vuosikaudet, eikä suosio ole sokaissut. Eipä tuosta pahaa sanaa ole helppo keksiä, vaikkei paikassa tai sen ruuissa mitään mullistavaa olekaan. Jos pitsa ei maistu, listalla on myös pastoja. Tosin yksi kerta jäisiä lihapullia riitti siitä puolesta. Pitseria tämä on, ei italialainen ravintola.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 2


Läge

Aleksanterinkatu 31, 33100 Tampere - Route
(03) 223 8887
http://www.pizzerianapoli.net/

Options