eeansa

8 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tämä arvostelu koskee vain lounasta, en ole syönyt täällä listalta mitään enkä osaa siitä näinollen sanoa mitään. Lounasta olen kuitenkin työkavereiden painostuksesta johtuen syönyt useasti. Buffetin ruoat ovat täysin mauttomia, lukuunottamatta kanakeittoa. Lisäksi naudanlihakastikkeiden liha on lähes poikkeuksetta sitkeää ja huonolaatuista (tai ei ainakaan tarpeeksi pitkään haudutettu). Keskittyisin ruokalajien suuren määrän sijaan tekemään niitä vähemmän mutta paremmin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.10.2012
Betyg: 1

Restaurant: Maruseki

En ymmärrä miten jotkut voivat kehua tätä yhdeksi parhaista sushiravintoloista, vaikka väittävät syöneensä sushia paljon myös ulkomailla. Itse tunnen paremmin Yhdysvaltain länsirannikon, erityisesti pohjoisosan sushitarjonnan keskimääräisen laadun ja jotenkuten myös Tokion. Yksittäisiä kertoja olen syönyt sushia erittäin monessa paikassa ympäri maailmaa. Jos jätetään arvostelun ulkopuolelle kaupoista saatavat valmisannokset, niin kahden kokemuksen perusteella tämä on kyllä yksi huonoimmista. Riisipallon pitäisi "oikeaoppisesti" olla sellainen, että se juuri ja juuri pysyy kasassa kun sen siirtää suuhun, jossa se sitten lähes "sulaa". Täällä se on erittäin tiukkaan painettu, lähes sitkeä möykky, joka tuntuu melkein liimalta suussa. Suurempi ongelma on kuitenkin kalan ja riisin suhde. En ole Suomea lukuunottamatta saanut missään niin ohuita ja pieniä siivuja kalaa riisipallon päällä. Tämä tekee myös hinta/laatusuhteen erittäin huonoksi kun suurin osa annoksesta on puoli-ilmaista riisiä. Eikä se kalan vähyys missään nimessä makuunkaan auta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 09.10.2012
Betyg: -4

Restaurant: Ohranjyvä

Seuraavat kommentit koskevat ainoastaan lounasta kahden käyntikerran perusteella tällä viikolla. En ole syönyt ala-carte listalta mitään. Intouduimme käymään täällä, kun lehdessä oli juttu omistajanvaihdoksesta ja kerrottiin kuinka nykyään oikein panostetaan ruokaan.

Aiemmin viikolla söin vuohenjuustosalaatin, joka oli ihan mukiinmenevä. Aavistuksen pieni toki ja leipää olisi saanut tulla mukana, ilmeisesti sitä olisi saanut hakea keiton vierestä, mutta kumpanakaan päivänä asiasta ei mainittu puolellakaan sanalla. Oikeastaan suurin "puute" annoksessa oli käyttää teollista paholaisenhilloa, sitä samaa jota monet ketjuravintolat käyttävät. En pidä sitä ruokaan panostamisena.

Huomasimme ensimmäistä kertaa käydessämmä, että tänään olisi kuhaa tarjolla, ja päätimme kokeilla paikkaa vielä toistamiseen. Kuha kun on melkoinen harvinaisuus lounasruokana. Hyvänä puolena tällä kerralla oli, että itse kuha oli varsin hyvää, tosin annos oli taas melko pieni. Valitettavasti sitten kokonaisuus oli pilattu kaameilla teollisilla "röstiperunoilla", niillä samoilla joita saa kaupan pakastealtaasta ja joita en suostuisi kotonakaan syömään. Lisäksi kastike oli jotain valmiskamaa, eikä valitettavasti paremmasta päästä. Myös salaatinkastike oli teollisen makuista, mutta kuitenkin parempaa kuin pari edellistä komponenttia. Ihmetyttää miten paikka voi mainostaa panostavansa ruokaan ja käyttää tällaisia oikopolkuja joka paikassa. Kuha-annoskin olisi ollut todennäköisesti erinomainen jos tuosta olisi tehty itse muutakin kuin paistettu kuha. Onhan se toki työläämpää kuin lämmittää eineksiä, mutta olisi varmasti sen arvoista. Epäilen vahvasti että tänne enää eksyisin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.12.2012
Betyg: 2

Restaurant: Edun herkkukeidas

Täällä on toki jos jonkinlaista lounasta eri hintaluokissa. Oma suosikkini on kuitenkin lohi ruokaisalla salaatilla tai vaihtoehtoisesti kaalikääryleet. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoat maistuvia. Hyvää peruslounasruokaa. Ruokailuympäristö voisi olla miellyttävämpikin, mutta lounaspaikaksi kuitenkin ihan OK.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Nanda Devi

Ihan hyvä lounas. Kastikkeet valitettavan samanmakuisia, riippumatta lihasta, mutta muuten kaikki on kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Pizzeria Napoli

Tampereen paras pizzeria. Suomen parhaaksi joskus valittu Denny's tulee kaukana takana (sekä Tampereen, että alkuperäinen Turun ravintola). Lounasaikaan hinta/laatu suhde on erinomainen, ála carte listan hinnat aavistuksen korkeat, mutta kokonaisuutena keskivertoa parempi. Paikka on usein täynnä, mutta homma toimii siitä huolimatta eikä laatu laske.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ritvan Kala-Kahvila

Kuten nimikin kertoo, kala on pääosassa ruokalistalla. Ruoka on hyvin tehtyä ja maukasta, ei mitään einesmoskaa. Salaattipöydästä löytyvä graavilohi on yksi suosikeistani. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Borneo

Ehdottomasti yksi Tampereen parhaista etnisistä ruokapaikoista. Sekä lounas, että listaruoat erittäin hyviä. Palvelukin on mutkatonta ja joustavaa, hymyn kera.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.10.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (1)