Stängd

Edun herkkukeidas

Betyg 1.8 / 5

Recensioner (31)

Ruoka on ihan ok, mutta palvelun laadussa ja annosten koossa on vielä paljon korjattavaa. Ei todellakaan mikään halpa paikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 17.09.2016
Betyg: 0

Todella ala-arvoista, ei voi muuta sanoa! Muutamalla kerralla täältä on saanut ihan hyvää ruokaa, vaikka ylihinnoiteltu tämä paikka on ollut aina itse ruuan määrään nähden.

Tällä kertaa lihan koostumus oli kuitenkin kumimaista ja se oli kylmää. Kun asiasta käytiin sanomassa, otettiin asia hyvin tökerösti vastaan ja pitkin nokkineen antoivat minulle uudet fileet hyvitykseksi - jotka nekin olivat samanlaista kylmää kumia. Onneksi edes perunat ja salaatti oli syötävää, vaikka laihaksi lohduksi jäi! En suosittele!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää kotiruokaa kyllä, ei voi muuta virkkoa. Yleensä syön lohta, muusia ja herkullista sienikastiketta. Lätkäjätkät sais vaan mennä jonnekin muualle syömään, kuin tänne, koska ne tulee collegehousuissa, lippis väärinpäin päässä ja Crocsit jalassa. Vähän tyylitajua hei yleisille paikoille!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.11.2014
Betyg: -1

Lounaspaikka jossa kokoat oman annoksesi. Ruoka on maukasta suomalaista ruokaa ja annoksen sisältö ja koko määrittelee hinnan. Henkilökunta on ystävällistä mutta paikka itsessään on varsin karu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.09.2014
Betyg: -1

Salaatit ovat hyviä ja raikkaita. Salaattia saa edullisesti ison annoksen joko mukaan otettavaksi tai paikan päällä syötäväksi, ja annokseen saa valita makunsa mukaan joko yhtä tai useita erilaisia salaatteja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2014
Betyg: -1

Aivan loistavat lounassalaatit! Todella mukavaa, kun saa valita montaa eri salaattia, ja hinta todella edullinen. Mukaan otettunakin annos niin suuri, että riittää vähän jopa toisellekin aterialle. Monipuolisia salaattivaihtoehtoja, joka kerta vähän erilaisia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 5€ Tillagt: 27.04.2014
Betyg: -1

Vaikka paikka onkin tungoksineen ja itsepalveluineen hyvin lounaspaikkamainen, ruoka ja hinnoittelu tekee siiitä käymisen arvoisen vähän kauempaakin. Sääli vaan, että vain poliisit saavat autot parkkiin ihan ravintolan oven eteen:)

Annoksesta voi hyvin pitkälti rakentaa mieleisensä, vaikka kaikki annostellaankin tiskin takaa. Paistettu lohi pärjää laadussaan monille "oikeille" ravintoloillekin ja hinta on tosiaan kohtuullinen. Eikä ne isot lihapullatkaan kastikkeineen yhtään häpeä pyörykkäbaarille - ovatko jopa samoja, en ole muistanut selvittää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.02.2014
Betyg: 0

Ehdottomasti alueen paras lounasrafla. Hurjasti valinnanvaraa, reilun kokoiset annokset ja edulliset hinnat. Klo 11-11:30 yleensä pitkä jono, joskus jopa ulos asti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2013
Betyg: 0

Ainoa miinus asiakkaita liikaa mikä ei varmasti ole omistajan mielestä miinus vaan plussa. Suosittu eli kertoo olennaisen. Saa mitä itse haluaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.08.2013
Betyg: -1

Aivan erinomainen lounasruokala! Itse saa koota mieleisensä satsin tuoreista kamppeista. Ihan lämpimästi tätä voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.04.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Tullikamarin aukio 1, 33100 Tampere - Route
(03) 356 3566
http://www.edunherkkukeidas.fi/