Opens at 11:00

Nanda Devi

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Vegan
Diet

Recensioner (147)

Järkyttävän töykeää asiakaspalvelua ja erittäin törkeä asenne tarjoilijalla. Kysyimme voiko oven sulkea, sillä ulkoa tuli kylmää ilmaa, autojen pakokaasuja ja liikenteen melua. "Ei voida" oli vastaus. Kysyimme uudestaan uskomatta korviamme. "EI voida" oli taas vastaus. Ulkona ei ollut edes lämmin ja ilmastoinnin voisi hoitaa varmaan jotenkin muuten. Olisimme viipyneet ehkä tunnin. En ole ikinä elämässäni törmännyt näin uskomattoman törkeään asenteeseen. Ei ole ihme että palvelua moititaan jatkuvasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2019 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Nanda Devin lounasbuffet on kaupungin ellei koko maan paras. Valikoima on laaja ja aina löytyy kanaa, kasvista ja lammasta sekä eri tulisuusasteita (mieto, medium, hot ja extra hot). Lisäksi salaattia ja kasviksia, naan-leipää ja gluteenitonta leipää sekä kastikkeita ja paljon muuta.

Ravintolassa on ihan hyvä tunnelma, tosin usein melko kuuma ilma. Lounasaikaan voi joutua hetken odottelemaan vapaata pöytää. Ehkäpä pienen kielimuurin/kulttuurierojen takia palvelu välillä tuntuu hieman tönköltä, joten siitä pieni miinus.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.11.2018
Betyg: 0

ok

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 10.07.2018
Betyg: 0

MAILMAN PARASTA SAHI PANEERIA

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2018
Betyg: 0

Ruoka on kiistatta Tampereen parasta intialaista! Näiden makujen luokse palaisi mielellään kerta toisensa jälkeen, jos kokemus kokonaisuutena olisi ollut edes himpun verran miellyttävämpi. Kaksi kertaa olen täällä käynyt ja molemmilla kerroilla on tullut sellainen olo, että asiakkaat ovat ravintolalle vain pakollinen paha. Henkilökunnasta valitettavasti paistoi läpi joko kiinnostuksen puute, haluttomuus palvella tai varmuus siitä, että mahtava ruoka riittää. No, ainakaan minulle se ei riitä. Hieman ihmetytti maksavaa asiakasta, kun ruokailun jälkeen tiuskaistiin, haluammeko vielä muuta, eli epäsuorasti pyydettiin poistumaan, jotta seuraava seurue pääsisi jo istumaan. Ikävä näitä ruokia tulee, mutta siitä huolimatta siirrän rahani jatkossa toisaalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.03.2018
Betyg: -1

Aivan mahtava oli viime kerran vindaloo! Tuli intianmatkan muistot mieleen, kun hiki valui syödessä otsalta. Tosin porsaanlihaa paikassa ei käytetä, joten pieni tinkiminen aitoudesta pitänee hyväksyä.

Nykyään Nandassa tulee käytyä vain silloin tällöin lounaalla ja illalla, koska sijainti ei ole itselle kovinkaan optimaalinen (ex-sisarravintola Swagathissa kävin useammin). Omalla kohdalla palvelu on aina ollut hyvää tai vähintään asiallista. Tulisuusskaalakin on sopiva, joskin tulisin vaihtoehto on kieltämättä joskus jo turhankin tulista, mediumissa maut tulevat paremmat esiin. Myös lapset ovat tuolla käyneet syömässä alle kouluikäisesti asti, joten en voi allekirjoittaa joidenkin kommentteja liiasta tulisuudesta. Tietysti tarjoilijan kuuluisi varoittaa, ettei keskivahvaakaan kannata tilata herkälle vatsalle tai pienille lapsille. Ja lassijuoma kannattaa tilata poltetta taittamaan, jos kokki on sattunut olemaan mausteiden suhteen reilulla tuulella.

Kokonaisuutena en kyllä itse ole missään Suomessa saanut parempaa intialaista, eikä paikka mielestäni häviä esim. Lontoon "curry roadin" (Brick Lane) maineikkaillekaan ravintoloille. Mutta ehkä joku pieni makumaailman samankaltaisuus eri ruokien välillä häiritsee joskus hieman ja aiheuttaa sen, että Nandassa ei viitsisi käydä ihan joka viikko, vaan välillä suuntaa suosiolla muihin Tampereen intialaisiin tai nepalilaisiin hakemaan vaihtelua.

Hintataso lounaalla on halpa tarjontaan nähden, illalla hinnat tuntuvat jopa hieman arvokkailta. Viikonloppuisinkin on tarjolla buffet-lounas, jonka hinta on hyvinkin siedettävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 28.06.2017
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt muutaman kerran lounas-ja juhlabuffetissa. Lähes kaikki ruoat ovat olleet gluteenittomia ja maidottomia, ja on ilahduttavaa että buffetin ruoista on tehty kartta jossa kerrotaan mitä mikäkin on. Itse olen aina saanut miellyttävää palvelua. Ruoat ovat todella maukkaita ja buffet monipuolinen. Tykkään myös sisustuksesta ja ilmapiiristä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 31.03.2017
Betyg: 0

Käytännössä kaikesta joutuu maksamaan erikseen; raita, naan, papadam, mitään ei kuulu ruuan hintaan. 46€ sai kaksi pääruokaa, naan-leipää ja lassia.
Henkilökunnan kielitaito on heikko, ja ymmärrys allergioiden suhteen käytännössä nolla. Selitin moneen kertaan ja monella tavalla, että olen allerginen yhdelle hedelmälle ja paprikalle. Ruuan sisältöä tarkastettiin keittiössä moneen kertaan, ja silti sain annokseeni paprikaa. Kun mainitsin asiasta tarjoilijalle, vastaus oli, että on kasvisruoka, siihe tule paprika. Kiva, kiitos. Ei enää ikinä...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 22.12.2016
Betyg: 1

Ehdottomasti Tampereen parasta intialaista! Täällä on tullut käytyä useasti sekä lounaalla, että illalla. Harmi, että asiakaspalvelu ei ole ihan huippuluokkaa.... Melkein joka kerralla on ollut hieman "epätervetullut" olo, mutta viimeisin käynti oli kyllä kaiken huippu. Olimme 3 hengen porukalla lounastamassa; olemme kaikki kasvissyöjiä ja käyneet Nanda Devissä useasti aiemminkin. Tunnemme siis buffetpöydän päällä olevan "kartan" ja osaamme sitä käyttää. Ensimmäisenä löysin itse lauseltani huomattavan kokoisen kananpalan, jota hieman ihmettelin ja mietin mistäköhän oli sinne päätynyt. Hetken kuluttua myös toinen meistä löysi lautaseltaan kanaa! Tarjolla oli kyllä hyvinkin samankaltaista kastiketta myös kanaversiona, mutta voimme olla varmoja, että otimme omamme kasvispuolelta. Huomautimme ystävällisesti tarjoilijalle, että ottamassamme kasviskastikkeessa oli kanaa, johon hän vastasi, että ei ole, se on kasvis. Toistimme vielä asian mutta koska vastaus oli sama, sanoimme, että voi tulla katsomaan kananpaloja lautasellemme. Tarjoilija tuli, ja koska paloista ei oikein voinut erehtyäkään, hän mutisi jotain tyyliin "no asiakkaat voivat joskus sekoittaa ottimet ja kastiketta voi joutua väärään astiaan tms...." Ei pahoitellut asiaa. Itsellä meni sen verran maku ettei tehnyt mieli enää käydä kokeilemassa onneaan ja olisihan ollut tarjoililtakin fiksua tarkistaa, ettei kastiketta ole keittiön puolesta kaadettu väärään astiaan. Ja huomautuksena vielä, että lounas oli juuri alkanut, joten en usko että kukaan asiakas olisi voinut niitä niin pahasti sekoitella :) Kävisin ko. paikassa varmasti useammin, jos asiakaspalvelu olisi toista luokkaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.11.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Ehdoton suosikkini lounaspaikoista keskustan lähettyviltä. Paikka on aina ollut aivan täynnä, mutta se ei lopulta ole edes ihme. Ruoka on hyvää ja palvelu kohteliasta. Pitäisi päästä käymään useamminkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2016
Betyg: -2


Läge

Näsilinnankatu 17, 33210 Tampere - Route
(03) 213 0935
http://www.nandadevi.fi/

Options