Öffnet um 11:00

Ravintola Thai & Laos

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (50)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.06.2017
Note 0

Aiemmin kävimme täällä lähes viikottain, mutta jo kahden vuoden aikana taso laski niin, että samat lempiannokset muuttuivat varjoiksi entisestä. Aloimme saamaan kanakeittoa tom kha -keiton tilalle aina kotiin haettaessa (siis sitä täysin samaa halpaa kanaliemeen tehtyä keittoa, mitä buffetpöydässä), ja antaessamme siitä palautetta he sanoivat, että nuo kaksi keittoa ovat sama asia. Harmi, koska asiakaspalvelu on ollut aina kovin ystävällistä, he muistavat meidät ja tavallisimmat tilauksemme, ja ottavat ne vastaan ystävällisesti. Tom yam -keiton ainesosat ovat myös reilusti vähentyneet, liemi vaihtunut värittömään ja mauttomaan. Nykyään lounas on vielä kohtuullista, mutta etsimme ahkerasti muuta paikkaa, minne mennä nauttimaan ruoasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 17.04.2015
Note 0

Härkä oli mautonta, väritöntä ja kumista. .
Hapanimelä-kastike oli vedellä jatkettua ketsuppia. Jäi syömättä ja lähdettiin grillin kautta kotiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.02.2015
Note -1

Nro. 14 nuudeliannos take away, 10,45e. Palvelu tiskillä hyvä. Annos iso ja kaikenkaikkiaan maukas, nam! Ainoa moite jättikatkojen vähyydestä (3kpl). Kanaa toki oli mukavasti. Aion käydä jatkossakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.02.2015
Note 0

Eat. fi arvosteluiden ja ystävämme kommenttien innoittamana päätimme kokeilla tätä ravintolaa take away -muodossa.
Sisustus ravintolassa näytti mukavalta ja meitä palvellut tarjoilija oli ystävällinen mutta kovin huonosti suomea ymmärtävä.
Ruoat luvattiin 15 minuutissa ja ne tulivat ehkä jo n. 10 minuutin odottelun jälkeen. Tilasin kasvislistalta vihreää currya ja kasviksia sekä siihen erikseen tofua 2,5€ lisähintaan (!!). Listan ainoissa kasvisruoissa, joihin tofu sisältyy, on tarjoilijan mukaan kastikkeena ainoastaan soijakastiketta. Eli soijakastike, riisi/nuudeli, pakastevihanneksia ja pari palaa tofua n. 10€??
Sitten itse ruokaan: annoskoko pieni, jaksoin syödä kaiken kerralla ilman että olin edes täynnä, vs. perus kiinalaisesta syön 2-3 kertaa ähkyn. "Vihannekset" tarkoitti annoksessa parsakaalia, jättimäisiä palasia tuorekurkkua (ei oikein toimi lämpimänä varsinkaan sen kokoisina biitteinä), bambua ja purkkiananasta. Kastike oli lähinnä kookosmaitoa jota on kömpelösti yritetty maustaa currylla, limenlehdillä ja sitruunaruoholla. Myös koostumus ihan lirua. Kastikkeesta maistoi vahvasti kalakastikkeen läpi, ei oikein hyvä juttu kun kyseessä kasvisruoka.. tofua vain pari onnetonta löysää palasta, olisin odottanut enemmän kun niistä piti eriksern maksaakin...
Pystyison ehdottomasti iitse parempaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.08.2014
Note 1

Olen käynyt aiemmin ko. paikassa muutamia kertoja. Otimme buffet lounaan ja buffetin keston piti olla klo 15 asti. Todellisuudessa ruoka loppui kesken klo 14.30, eikä sitä suostuttu tuomaan lisää useiden asiakkaiden pyynnöistä huolimatta. En ole vastaavaan aiemmin törmännyt ja tämä ruokailu oli viimeinen ko paikassa. Lisäksi asiakaspalvelu oli luokatonta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.08.2014
Note 1

Lounas tuli otettua seisovasta pöydästä. Ruoat ihan ok makuisia, plussaa tulisuudesta jota löytyi jos tarvitsi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.04.2014
Note -1

Service wasn't the best; the waitress seemed annoyed or stressed. We ordered a noodle dish and had great expectations considering the price, but ended up with a child-sized portion of overly-salted food. If if wasn't for the soup apetizer, we would have left there starved. Suggestion: go for the lunch buffet, it's the best and fair priced.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.04.2014
Note 0

Sarjassamme muka- eksoottista ruokaa tyhmille suomalaisille jotka ei osaa arvioida ruuan laatua, vaan vähän kun on kookosmaitoa lorautettu niin jo on thaimaalaista.
Annokseni green curry oli mautonta, kasvikset osin purkki/pakaste kamaa. Lisämaksusta (2,5e) tofua muutama löysä soiro. Pikku vinkkinä kokille että pieleen meni, se kuuluu paistaa rapeaksi, ei kukaan halua tuollaista löysää hyytelöä ja maksaa siittä vielä, ja miksi tämä tofu ylipäätään ei kuulunut kasvisannokseen proteiinin lähteenä perusosana vaan se piti pyytää erikseen?
Alkuun otimme kevätkääryleet, 6,5e. Tuohon hintaan odotin sieltä tulevan jotain enemmän kuin kolme pientä kääröä minimaalisella kaalitäytteellä.
Emme tule tähän paikkaan syömään enää koskaan.
Niin joo, ja seuralaiselleni tuli väärä annos, mutta nälkä oli sen verran kova että päätti syödä sen mukisematta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 05.01.2014
Note -1

Take away vähintäänkin kohtuullisella -40% alennuksella. Ruoan maku oli vastaaviin paikkoihin verrattuna keskitasoa, eli melko hyvää, muttei mitenkään erikoisen säväyttävää. Annos olisi ehkä hiukan enemmän kaivannut mausteita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.10.2013
Note 1


Standort

Näsilinnankatu 23, 33210 Tampere - Route
03-2220 615
http://www.thailaorestaurant.com/

Options