Loomis

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Kustaa Bar & Kitchen

Neljän hengen seurueestamme jäi kaksi tyytyväistä ruokailijaa. Hampurilaiset maukkaita ja kookkaita, mihin auttaa sekin että annoksen voi hyvin pitkälle tuunata juuri itselle mieluisaksi. Otin kolmella jauhelihapihvillä ja kokoa löytyikin sitten sen verran että osa oli pakko jättää syömättä. Burgerien lisäksi suosittelen myös yrtti-chili lohkoperunoita, aivan loistavaa tavaraa. Palvelukin pelaa. Miinuksena se seikka että seurueemme naisten mielestä kanaruoat eivät olleet kovin erityisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Etelän Kebab House

Keskitason kebab-mesta, joskin kuten edellä mainittua laatu vaihtelee hiukan eri päivinä. Pizzat ovat vielä kokeilematta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.11.2013
Rating: -1

Restaurant: Shawarma Jahala

En ollut kovin vakuuttunut. Kanaruoka oudon mautonta höttöä, lisäksi annosta odoteltiin 20 minuuttia mikä on lounasaikaan liian kauan. Annokseen sai alkuruoksi ilmaisen keiton josta plussaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.11.2013
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Thai & Laos thai

Take away vähintäänkin kohtuullisella -40% alennuksella. Ruoan maku oli vastaaviin paikkoihin verrattuna keskitasoa, eli melko hyvää, muttei mitenkään erikoisen säväyttävää. Annos olisi ehkä hiukan enemmän kaivannut mausteita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 24.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Pizzeria-Kebab Drina

Pizzat ovat kookkaita, mutta maussa on jonkin verran petrattavaa (keskitasoa). Ilahduttavana bonuksena valkosipulia kylvetään lättyihin oikein isolla kädellä jos sitä sattuu pyytäämään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.10.2013
Rating: -1

Restaurant: Galata Kebab House

Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Olen käynyt pari kertaa lyhyen ajan sisällä ja käyn varmasti vielä monta kertaa uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 24.10.2013
Rating: -2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites