ninsq

18 reviews

Badges

Blog link

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: American Diner Lielahti american diner

Mitäänsanomatonta. Tilasin cheese-chili-burgerin 15,20e. Olihan se ihan syötävää, mutta ei mikään makuelämys. Lapsi söi kids burger -aterian 6,90e. Tykkäsi ainakin pahviautosta jossa annos tuli. Eipä siinäkään burgerissa hurraamista, cheddarsiivu oli laitettu kylmänä väliin ja vieläpä keskeltä taittuneena. Ranskikset huonolaatuisia, mustia päitä jne ja punertava mauste ei kovin hyvää. Tilasin chilidipin kylkeen, virhe. Oli pahaa ja jäi syömättä (makeaa). Paikassa ei sinänsä valittamista, loossit mukavia istua. Mutta. Se mikä jäi kunnolla nyppimään on vesilasin hinta 1e/kpl. Kiitos ja hyvästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.02.2018
Rating: 0

Restaurant: Yi sushi

Olen silloin tällöin ostanut 10 euron sushilajitelma A:n, joka on ollut hintansa väärti. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tilasin tuon annoksen ja tajusin, että koot ovat pienentyneet reilusti! Nigirien päälliset ovat huomattavasti pienempiä, avokadot alle puolet entisestä! Kurkkumakit miniatyyrimaisia. Harmillista, hinta-laatusuhde otti melkoisen osuman.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.10.2017
Rating: 0

Restaurant: Shanghai Chinese Restaurant chinese food, chinese

Pikkukinkin mummulla oli puhelin kiinni, joten soitinpa Shanghaihin. Olen täällä käynyt ainoastaan kerran aikaisemmin ennen imagouudistusta eli vuosia sitten. Kääg-kana lähti mukaan eikä ollut pöllömpää, casheweita vähän pihdattu. Chilipurkkia oli heiluteltu juuri sopivasti, se kun tuppaa luomaan aina hienoisen jännitysmomentin näissä käägeissä. Muutoin soosi aikalailla identtinen Nguyenin vastaavaan, ehkä vähän paksumpaa. Myyjä ystävällinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.05.2016
Rating: -1

Restaurant: Shishkebab

Kolme varrasta: kana, lammas, lammaskebakko. Kana oli alikypsää, yksi pala raaka, hyviä muut palat kuitenkin. Parasta kuitenkin kebakko eli jauhettu lammas. Jotain soosia olisin kaivannut lihan ja leivän väliin, mutta meni se noinkin hyvin.
Itse ravintolasta sen verran, että perus pizzeriaolemus, täynnä arabeja. Piiiitkän miinuksen toi ihan ruskea salaatti salaattipöydässä kera banaanikärpäsen. Kääk.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 10.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Pieni Panda

No jaa. Ruokien lämpötila ketutti. Ihan haaleita, vain hieman lämpöä aisti. Höyrystä ei tietoakaan, vaikka ruoka tulisi säilyttää yli 60 asteessa bakteerien kasvun estämiseksi. Ei ne edes oikein kylmänä maistuneet kummoiselle, tosin taitaa olla aikas pliisuja kuumanakin. Teki mieli itse säätää laarin nupista vähän asteita lisää, ärsyttää kun ilmeisesti sähkössä pitää noin kovasti säästää. Sushi (=californiarullat) oli ihan kelvollista, joskaan en tohtinut raakaa kalaa sisältävää sorttia ottaa kun en tiennyt kauanko ne siinä laarin reunalla ovat seisseet. Kaippa jossain välissä annan vielä mahdollisuuden..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.07.2015
Rating: -1

Restaurant: La Fiesta

Käytettiin sellainen kotiin tullut 2 yhden hinnalla -kuponki. Paikka oli lauantain alkuillasta puolillaan ja tasaiseen tahtiin tuli asiakkaita lisää. Suosittu paikka näemmä, mikä tosin on ymmärrettävää Kalevan muun tarjonnan huomioon ottaen. Ja siis mahtavaa, että on ja toivon, että menestyy. Sisustuksesta pidin eniten koko paikassa - erittäin lämpimän ja mukavan oloiseksi saatu, oli kiva räntäsateesta astua sopivan hämyiseen väriläiskään. Vessatkin viihtyisät mattoineen, täydet pisteet!
Ruuissa kesti pidempi tovi, koska kaikki aiemmin saapuneet olivat ilmeisesti tulleet samaan syssyyn vain hetkeä ennen meitä.
Tilasimme fajitakset kanalla ja härällä. Tarjoiltiin ihan hienoin puittein. Hieman ylisuolattu annos oli, mutta hyvää kuitenkin. Ei silti mitenkään merkittävästi eronnut muiden meksikolaisten fajitaksista, hinta hieman yläkantissa. Kokemuksena mainio, tarvinnee testata lounas lähiaikoina.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.02.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Thai & Laos thai

Nro. 14 nuudeliannos take away, 10,45e. Palvelu tiskillä hyvä. Annos iso ja kaikenkaikkiaan maukas, nam! Ainoa moite jättikatkojen vähyydestä (3kpl). Kanaa toki oli mukavasti. Aion käydä jatkossakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Kalaravintola Kalax

Minusta tämä oli oikein mukava kokemus. En ihan ymmärrä mistä tämä sisustuksen arvostelu johtuu, tyylinsä kullakin, eikä siinä ollut minusta mitään vikaa. Vähän vain ikävän syrjäinen lokaatio. Näin 80-luvulla syntyneenä minä en ajatellut paikkaa "fossiilisena", vaan pikemminkin perinteisenä. Ja katoava 'luonnovarahan' tämmöiset ruokalat on. On totta että pieniä puutteita oli, mm. leipänä vain näkkileipää, mutta kukapa sitä nyt vatsansa leivällä tahtoisi täyttää kun tarjolla on maukasta kalaa. Tarjottimia tosin olisin itsekin kaivannut.

Ruoka oli maittavaa, silakkarullat, salaatit, graavilohi.. Lämpimissä oli tarjolla leivitettyä kampelaa sekä lihapataa, jotka molemmat olivat mielestäni oikein hyviä. Ainoat joista en pitänyt oli keltainen majoneesipohjainen salaatti ja patee.

Muut asiakkaat olivat pelkästään eläkeikäisiä eli selvästi vanhemman väen mieleen on. Pitäjä-rouva tuli ruokailun päätteeksi kysymään miltä maistui ja kertoili lämpimien ruokien valmistustavoista valurautapannuineen, se oli mukavaa. Yhteenvetona: ei mikään trendipaikka vaan rauhallinen vanhantyylinen paikka, joka kelpasi mainiosti tämmöisen nuoren aikuisen vatsantäyttäjäksi ;)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 02.10.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Miami

Saavuimme melkein tyhjään ravintolaan ja istuuduimme pöytään odottamaan tarjoilijaa, joka kyllä huomasi tulomme palvellessaan toisia asiakkaita. Noh, odotimme ja odotimme ja kaksi tarjoilijaa vain hengasi tiskin takana ja palvelivat juomia hakevia terassiasiakkaita. Jouduin siis itse mennä hakemaan listat tiskiltä ja ilmoittamaan tarjoilijalle, että tulimme syömään. En tiedä tuliko se jotenkin yllätyksenä? Pian tilauksemme tultiinkin ottamaan vihdoin.
Tilasimme burgeriannokset, jotka saapuivat suht nopsaan ja näyttivätkin ensivilkaisulla hyville, mutta voi taivas sitä hemmetin lihapiirakan kokoista harmaata tiivistä pihviä.. huhhuh. Söimme molemmat vain about puolet burgereista. Rasva ja suola päärooleissa. Ranskalaiset ihan jees, perustavaraa mausteineen. Tuohon hintaan olisi ollut kiva jokin dippi kuitenkin.
Saimme syötyä ja pälyilimme tarjoilijaamme saapuvaksi. Eipä näkynyt missään ja vuoroon oli tullut pari muutakin jo. Heillä ei näyttänyt kovin paljoa hommaa olevan siellä tiskin takana, mutta vilkuiluni odottavan näköisenä ei saanut heihin mitään reaktioa. Halusimme tilata vielä juotavaa, mutta palvelu ei oikein kiinnostanut. Vihdoin tarjoilijamme saapui ilmeisesti tauolta ja pian hän huomasikin tulla pöytään. En tunne ravintolahenkilökunnan työtapaa, mutta olin luulossa että joku voisi tuurata toisen hommia tauon ajan. Periaatteesta en mennyt enää tiskille pyytämään palvelua, jos kerran näkyvissä on 4-5 työntekijää ja asiakkaita lisäksemme kahdessa pöydässä. Kiitos hei.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 17.04.2014
Rating: 1

Öööö menin lounasaikaan tilaamaan pizzan mukaan, jouduin itse kysymään siihen kuuluvaa juomaa. . ensin hinta 9,4e, juoman jälkeen 9,9e, listahinta 8,8e... salaattipöytä tyhjä??? olkoot viimeinen kerta tuossa paikassa. Samaan aikaan paikassa joku viranomainen sopimassa jonkinsortin tarkastuksesta ja ilmoitti haluavansa kassakuitit, nuori myyjä ei (muka) tajunnut, viranomainen osoitti kassakonetta ja sanoi kuitit, tajuatko? ja myyjä otti lompakkonsa ja näytti omia kuittejaan :D uskomatonta settiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.08.2014
Rating: -1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites