Köket är öppet

Himshikhar

Betyg 1.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (124)

Olin lasteni kanssa syömässä lauantaina. Palvelu välinpitämätöntä ja hidasta. Ei niinä mitään, mutta kaikki kolme annostakin oli kauheaa kuraa. Riisi oli ainoa raaka-aine mitä ei oltu onnistuttu pilaamaan. Raita soossi oli lähempänä majoneessia kuin jugorttia.. Annokset oli oilattu valmissoosseilla ja naan leipäkin oli onnistuttu sössimään jollain kummalla tavalla. Vesi oli haaleaa.

Pari vuotta sitten viimeksi kävin tässä paikassa ja ei mitään valittamista siltä keikalta. Nyt oli kuin eri planeetalta ja omalta kohdaltani viimeinen kerta.

Laskku oli 51 € mikä sinänsä ei ole paha kolmelta ruokailijalta. Mutta tästä kurasta aivan posketon hinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.11.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounas, kaksi annosta. Hintaan kuuluu salaattipöytä mutta se on pahasti nuupahtanut. Annoksissa kasvikset loistavat poissaolollaan ja kana on rutikuivaa samoin kuin lammaslihapulla. Palvelun taso on ala-arvoisen ja olemattoman välillä, asiakkaita ei juuri huomioida ja naapuripöydän asiakkaat saavat etsiä henkilökuntaa itse tilausta varten. Pöydissä on likaisia laseja ja tästä huomauttaessa henkilökunta väittää vastaan. Kastikkeiden perusmaut ovat ok, mutta mausteisista annoksista puuttuu rohkeus. Seudulta löytyy nykyään niin monta erinomaista lounasravintolaa ettei tule eksyttyä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.10.2016
Betyg: 1

Ovella luki isolla -15% opiskelija-alennus mutta maksettaessa sitä ei saanutkaan, vaan sitä olisi pitänyt pyytää siinä vaiheessa kun tilaa ruokaa?? Tuli huijattu olo. Asiakaspalvelu oli tökeröä ja jäi huono maku suuhun käynnistä. Ei tarvitse tulla uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.04.2016
Betyg: 2

Palvelu oli erinomaista. Valitsemme ruoka hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2016
Betyg: 0

Ruoka oli ihan ok, naanleipä tosin todella hiivainen ja ehkä raa'ahko, palvelu-sanaa ei juuri tunnettu. Lounasaikaan salaattipöytä heikko ja tarjottavat loppumaisillaan, tee kylmää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Mukava henkilökunta ja hyvää ruoka, mitä muutakaan vaatia! Ollaan nyt kolme kertaa käyty ja henkilökunta aina ollut erittäin ystävällistä (niinkuin ulkomaalaiset yleensä). Mukava palvelu siis ja tunnelmallinen nepalilainen sisustus. Ruokalistassa ehkä hitusen liikaa valikoimaa niin tuntuu että tarvitsee tunnin sen läpi kelaamiseen jos ei ole valmiiksi miettinyt mitä tekee mieli. Mutta jokaisella kerralla kaikki ruuat olleet erittäin maukkaita ja mukavan mausteisia. Lisäksi saa odotellessa semmoisia rapeita naposteltavia dipattavia juttuja. Ehkä ei täysin tyhjällä mahalla kannata mennä mutta toisaalta mukava ettei tule ihan ähkyjäkään. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.02.2015
Betyg: 0

Aivan ihana palvelu ja raikas, laadukas ruoka. MInttukastike oli piste i:n päälle!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 14.02.2015
Betyg: 0

Palvelu töykeää ja molemmille syöjille tuli pian ruoan jälkeen vatsakipua ja ripulia. Olisiko liha ollut huonosti kypsytettyä tai pilaantunutta? Terveysviranomaiset voisivat tsekata paikan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 14.02.2015
Betyg: -3

Hyvin ystävällinen henkilökunta. Ruoka todella hyvää ja riittoisaa. Lammas masala herkullista, lisää tulisuutta pyytäessä. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.01.2015
Betyg: 0

Ruokansa tunteva henkilökunta, joka osaa suositella päätöskyvyttömälle.

Ruokalistan laajuuden takia en tälläkään kertaa osannut päättää, mitä haluaisin. Kerroin toiveeni mausteista ja muista mieltymyksistäni, ja ystävällinen nuorehko poika jaksoi ehdottaa ja kuvailla pari vaihtoehtoa ihailtavan tarkasti. Lopulta löysimme listalta sopivan vaihtoehdon, jota hän vielä pyysi keittiötä tuunaamaan pienehkön lisätoiveeni mukaisesti.

Annos lisukkeineen (salaatti, riisi, leipä) todella mehukas ja kohtuukokoinen hintaansa nähden. Suosittelen ehdottomasti Hakaniemen lähiravintoloista Himshikharia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 20.01.2015
Betyg: 0


Läge

Siltasaarenkatu 3, 00530 Helsingfors - Route
09 5626995
http://www.himshikhar.fi

Options