Tokiobaby

11 arvostelua

Itsestäänselvyyksien, kuten ruuan maun, määrän ja esteettisen vaikutelman lisäksi, Hyvä Ravintolakokemus riippuu siitä, vastaako ravintola omaa senhetkistä tarkoitusta. Tässä on vastuu ennen muuta myös kuluttajalla - carolssista et saa kulinaristista nautintoa, etkä cheeztä pikaruokaa, silti molemmissa voi ja saa käydä.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sävel finbistro

Söin Classic-burgerin oluen juonnin lomassa. Ehdottomasti hyvä laatuinen perusburger, huomattavasti parempi kuin esimerkiksi Chicosin vastaavat. Sain kaverilta vaihtarina vielä valkosipulimajoneesin ketsupin tilalle ja sehän toimi erinomaisesti hyvinmaustettujen ranskaisten kanssa. Iso miinus kokemuksesta tulee vieressä mölynneelle seurueelle joka huusi täyttä kurkkua jo kahdeksan aikaan, mutta sehän ei toki ole ravintolan vika. Hinta on varmasti aivan sopiva pääasian baarina toimivalle paikalle ja vastasi ruuan mauttavuutta. Sävelelle plussaa jääkylmistä Hoegaarden tuopeista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.05.2010
Arvosana: 5

Ravintola: Aschan Coffee & Deli Vallila lounaskahvila

Kun ympäristön lounaspaikat olivat menneet kiinni, päätin käydä syömässä Aschanissa jotain pientä. Otin pariloidun paahtopaisti paniinin, joka sinänsä näytti aivan kelvolliselta, mutta jonka pohja oli palanut lämmityksessä niin, että koko leipä maistui palaneelle. Kiireessä en mennyt valittamaan, vaan vetelin leivän naamariin teen kanssa. Tee oli pussiteetä, mutta kuppi hyvän kokoinen. Paikka itsessään on minusta viihtyisä ja on varmasti niin, että tämänkertainen pohjaanpalaminen oli yksittäistapaus. Reipas miinus siitä silti ruokapuoleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.05.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Thai Fast Food Du Dii (Dudii) pikathaimaalaista

Du dii ei petä, ei koskaan. Matkustimme kolleegan kanssa Arabiasta asti valtaisan nälkäisinä katsomaan, josko Dudiista löytyisi pari vapaata paikkaa. Satuimme onnekkaasti hyvään rakoon ja pääsimme nauttimaan safkat paikan päälle. Otin Noodeleita thaimaalaisittain, ihan jo vertaillaakseni viimeaikaisten noodles-annosten kanssa. Mitä voin sanoa? Tämän ravintolan voittanutta ei ole. Safkat höyryävinä suoraan wokista naaman eteen. Erinomaisesti maustettu, raaka-aineet laadukkaita, höystettynä pähkinällä ja persoonallisella palvelulla. Ystäväni otti pienen annoksen, joka sekin vastaa monen ravintolan normaalia annoskokoa. Molemmat poistuimme tyytyväisenä ja jälleen kerran hämmästellen pikkupaikan pettämätöntä tasoa. Täydet pisteet - loistava ruoka, mahtava henkilökunta ja hinta/laatu-suhde aivan loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.04.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Thamrab Thai thaimaalaista

Buffet pienehkö, mutta sammutti nälän. Söin paistettuja noodeleita, riisiä, kanaa vihreässä curryssa ja kookosmaidossa, basilikapossua ja kevätrullia. Sopivan tulista ja maustettua ruokaa oli. Hieman oli odotukset korkealla ja täytyy sanoa, että esim. Happinessin lounas menee tästä thaikusta ohi, mutta taidan tulla uudestaankin kokeilemaan jotain listalta. Henkilökunta oli ystävällistä ja ravintola viihtyisä, hillitöntä tuulettimen hurinaa lukuunottamatta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 28.12.2010
Arvosana: 1

Ravintola: China Inn kiinalaista, take away

Singapore noodles annos vastasi hyvin odotuksia ja palvelu oli miellyttävän ripeää. Annos oli runsas, yksinkertaisella tavalla esteettinen ja hyvin maustettu. Paikka on valoisa ja siisti, pieni miinus tuli radion soitosta, mieluummin olisin kuunnellut vaikkapa niitä peruskiina-iskelmiä. Menin suhteellisen alhaisin odotuksin, mutta lähdin vatsa täynnä ja tyytyväisenä. Vesi oli myös ilmaista. Eli aivan hyvää peruskiinalaista - ei enempää, ei vähempää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.04.2010
Arvosana: 5

Ravintola: Tablo Ateneum bistro-café

Syömäni Entrecote oli aivan kelvollista, ei enempää, ei vähempää. Hintansa väärtti, annoksen kasvikset ja perunat olivat maittavia, vaikka alkusalaatti jäikin varsin köykäiseksi. Paikka on kuitenkin mukava paikka lounaspalaverille ja pöytiintarjoilu hieman nostaa ravintolan lounaspaikkamaista fiilistä. Kun tilauksen aikana puhuin puhelimeen, odotti tarjoilija ystävällisesti kysyäkseen vielä kypsyyasteen. Varmasti poikkean joskus uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 01.05.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Chinaman aasialaista kotiin

Kung Po Mix-noodelit possulla kotiinkuljetettuna vastasivat odotuksia ja olivat perillä alle puolentunnin. Netissä tilaaminen oli myös vaivatonta. Ruoka oli ok. En ihmeitä odottanut, mutta söin sen hyvällä ruokahalulla ja tulin täyteen - joten annos oli sopivan kokoinen ja täytti tarkoituksensa. Ehkä ensikerralla kokeilen jotain muuta kuin noodeleita, mutta varmasti tulee joskus tilattua toisenkin kerran. Visa Elektron käy ja maksaminen oli nopeaa. Hinta kotiinkuljetuksen huomioon ottaen passeli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ichiban Sushi Aikatalo japanilaista

Tuli taas syötyä Pair annos + tonnikala makit, enkä pettynyt. Riisi oli erittäin hyvää ja kalakin ok. Parempiakin sushi kokemuksia minulla on ollut, mutta Aikatalon Ichiban on kätevässä paikassa ja laatu on aina ollut hyvä. Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen eikä taatusti viimeinen kerta kun käyn Pairin tai lounaan vetäsemässä. Tällä kertaa pöytiin ohjaus ja palvelu oli hieman hidasta ja kylmää - vaikka ruoka tuli kyllä nopeasti. Sushi on kallista kaikkialla, joten siinä mielessä tuo 16 € (10 nigiriä + 2 isoa makia) + 4 € (6 makia) on linjassa Suomen oloissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 01.05.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Johto Cafe kahvila

Kylmäsavulohipasta oli hyvää ja paikka on ostoskeskusympäristöstä huolimatta viihtyisä. Pasta oli sopivasti al dente, lohi ja sitruunainen kastike oikein hyvää, samoin kuin leipä. Kattoikkunoista tulviva valo tekee paljon, samoin plussaa paikalle siitä, että läppärin saa kätevästi lataukseen osassa pöydistä. Paikkoja on runsaasti ja paikan päälle voi jäädä pidemmäksikin aikaa työskentelemään tai istuskelemaan. Viereisistä liikkeistä kantautuu tietenkin musiikkia, mutta ei häiritsevästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.05.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Dylan lounasta ja brunssia

Aivan erinomainen lounaspaikka Taideteollisen korkeakoulun kupeessa Arabiassa. Erityismaininnan saa mahtava salaattipöytä, jonka anti ilahdutti erityisesti erilaisista pastapohjaisista salaateista pitävää! Kuten joku muukin mainosti, en malttanut olla vetämättä kunnon salaattiannosta, mikä tarkoitti, että olin aika täynnä kun rupesin syömään varsinaista Cheese Burgeria, joka sinällään oli aivan kelvollinen. Ensi kerralla saatan tyytyä pelkkään isoon salaattiin lounaaksi, jonka hinta taisi olla vajaat 7 €. Tämän kaiken lisäksi sai vielä teen (eri laatuja, joita sai itse hauduttaa) ja palvelu oli nopeaa, hymyilevää ja asiakkaat huomioon ottavaa. Paikka on tyylikkäästi sisustettu ja linjasto on toteutettu toimivasti, vaikka kulku saattaa lounasaikaan hieman ruuhkautua. Loistopaikka! * Edit: Erityiskiitos kuuluu suurista, marinoiduista juustokimpaleista joita salaattiin sai kerätä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.04.2010
Arvosana: 5


Seuraajat

Seuraajat (2)