jahapaula

78 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (75)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Döner Harju kebab

Hervoton annos seitan-kebabia lounaaksi, nam! Hyvät lisukkeet ja mausteet ja kaikin puolin hyvä annos siis, eikä taatusti jäänyt nälkä. Henkilökunta oli ystävällistä, vaikka paahtoivat duunia 30 asteen sisälämpötilassa helteellä.

Tunnelmalta ja sisustukseltaan paikka on enemmän trendikästä ei-niin-sliipattua meininkiä, eli hyvä rehellinen ruokavaihtoehto Kalliossa. Ja huippua, että seitania on tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Crazy Hedgehog Tea House teehuone

Viihtyisä, valoisa ja moderni teekuppila, jossa valtava määrä valikoimaa ja tee valmistetaan huolella. Leivonnaisia tai leipiä ei tullut tällä kertaa maistelluksi. Seuralaisen musta irtotee toimi hyvin. Itse riemastuin chain löytyessä listalta, mutta hiukan harmittamaan jäi se, että chai-teetä ei valmistettu keittämällä maidon kanssa vaan veteen ja maito tuli erillisessä kupissa. Ei siis ihan aitoa intialaista makua, vaikka hyvin maustettu tee olikin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 26.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Sävy kahvila

Todella loistavaa kahvia ja ystävällinen palvelu, symppis kahvila. Ruokapuolelta tullut kokeiltua vain jäätelöitä, jotka ovat suomalaiselta pientuottajalta ja hyviä ovat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Harvoin tulee näin masentavaa ravintolakokemusta Suomessa. Menin paikkaan, koska huhu kertoi siellä tarjottavan hyviä kasvispurilaisia. Listalla oli yksi vaihtoehto, ja sekin oli loppu - mikä selvisi vasta tarjoilijan jo tuotua juomat pöytään. Päädyimme sitten jakamaan kahdelle hengelle yhdet fish & chipsit ja rucolasalaatin, mutta odotimme niitä yli tunnin. Vasta ruoan tullessa pöytään selvisi, että rucolasalaattikin oli loppu. Myös fish&chips oli hintaansa nähden hyvin pieni ja perustasoinen annos. Henkilökunnalta olisin odottanut tämän säädön jälkeen edes jonkinlaista pahoittelua.

Ohi purjehtineet lihaburgerit sinänsä näyttivät ihan hyviltä, mutta jotenkin sitä olettaisi, että kasvissyöjän ei keskellä Helsinkiä tarvitse jäädä nälkäiseksi vaan ravintola kehittäisi vaikka varavaihtoehto loppuneen tilalle. Taisivat jäädä omalta osaltani Stone's-kokeilut tähän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Natural Flavour Tea House teehuone, dim sum

Dim sumeja, teetä ja sympaattinen palvelu. En ole muualla Helsingissä törmännyt näin hyviin dim sumeihin. Myös kasvisvaihtoehto löytyy. Kerran tuli kokeiltua myös teetä, joka tarjoiltiin pienen seremonian kera. Sijainniltaan ei ehkä maailman viihtyisin, mutta siihen nähden yllättävän rauhallinen ja viihtyisä. Kuitenkin enemmän quick eat -henkinen paikka kuin romanttinen illalliskohde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Gastone italialaista

Viihtyisä ravintolasali ja erittäin mukava ja asiallinen palvelu. Syömäni kanttarellipasta oli hyvää, mutta ei mitenkään tajunnanräjäyttävää. Parhaan kokemuksen tarjosi lounaan ohessa tarjottu talon leipä. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä valinta, jos kaipaa viihtyisämpää ja virallisempaa lounaspaikkaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Konditoria Briossi kahvila

Symppis klassisen oloinen kahvila, jossa hyvää kahvia ja ihania talossa tehtyjä leivonnaisia. Ja hyvä palvelu vielä kaupan päälle. Taidan ottaa tämän etätyöpistelistalle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Rodolfo italialaista

Yllätyksetön italialainen. Olimme liikkeellä isolla porukalla, ja saimme sen vuoksi rajatumman ruokalistan, joka kuitenkin oli melkoisen kattava. Valitsemani kasvispizza oli melko tavanomainen eikä kovin italialaismallia. Päivän jäätelönä ollut pistaasijäätelö toimi hyvin, mutta kovin paljon annosta ei oltu rakennettu. Palvelu sujuvaa ja mukavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Morrison's Grill & Green Amerikkalainen keittiö

Hyvä burgerpaikka, joka miljööltään ketjuchicoseja viihdyttävämpi, vaikka purilaiset ovatkin suht samaa laatua. Kasvissyöjälle yksi varsinainen kasvisvaihtoehto, mutta pyynnöstä vaihtavat kasvispihvin myös muihin hampurilaisiin - tästä ehdottomasti plussaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Kuningatar Saba Queen Sheba etiopialaista

Mukava paikka, jossa lounasruoka maultaan ihan ok, mutta saattaapi olla enemmän lihansyöjien voittajavalinta. Kasvismuhennos etiopialaisen indsera-lätyn kanssa oli melko tuhtia & rasvaista ja maultaan hyvää ja sopivasti tulista. Juuri tuhdin maun vuoksi muhennos olisi kaivannut vierelle jotain raikasta, mikä ei taitaisi tosin enää noudattaa etiopialaisen keittiön perinteitä. Täytynee testata uudemman kerran illallisella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.10.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat