Infisto

48 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Qualitäts-Kritiker: Die meisten + Kennzeichnungen erhalten

Blog link

Bewertungen (46)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Musiikkitalon salaattibaari oli aikamoinen turn-off. Lounaalla kahvila melko tyhjä, mutta ruoan saaminen salaattitiskiltä kesti lähes ikuisuuden tarjoilijan uskomattoman flegmaattisuuden johdosta. Lisäksi salaatti 2 täytteellä tarkoittikin ettei saanut ottaa kahta proteiinilisuketta, vaan yhden proteiinin, yhden kasvislisukkeen ja sitten kaikkiin salaatteihin kuului kaksi kasvislisuketta. Kuulostiko sekavalta? Niin minustakin.

Salaattibaarin kana oli sinänsä mehevää ja pestolla mukavasti maustettua, mutta palvelukokemus ja erittäin pieni annoskoko johtavat siihen, ettei tänne tarvitse tulla uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.05.2017
Note 0

Restaurant: Don Angelo

Hyvää pastaa olen saanut. Paikkahan on siirtynyt Mannerheimintielle Oopperan risteyksen lähelle. Pieni ja hyvätunnelmainen paikka, ystävällinen omistaja ja mutkaton meininki. Muutaman kerran olen syönyt pastaa täällä, eikä ole tarvinnut pettyä. Raaka-aineet ovat hyviä, maku kohdallaan ja annokset sopivan kokoisia. Suositus Carbonaralle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 07.05.2016
Note 0

Restaurant: Beanie

Kammottava hinta-laatu-suhde. Olen pari kertaa käynyt täällä kakkukahveilla, ja joka kerta joutunut pettymään. Mustikkajuustokakku todella kuiva ja suorastaan kumimainen. Porkkanakakkuakaan ei oltu kosteudella ja kuohkeudella pilattu. Miljöö on kiva, palvelu ok ja sijainti hyvä, mutta kun perussumppi ja kehno kakkupala maksaa kympin, niin kokonaiskokemus on välttävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.03.2016
Note 0

Restaurant: Gyosai-Sushi

Viehättävä pikkupaikka. Sushissa maut kohdallaan ja palat riittävän suuria ja huolella tehtyjä. Mukava henkilökunta ja eikä hieman nukkavieru sisustuskaan tässä kokonaisuudessa haittaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 23.03.2013
Note 2

Restaurant: Zuhat

Peruspizzeria mallia ok+. Lätyt ihan hyviä ja hyvä palveluasenne. Plussaa myös limpparin sisältymisestä pizzan hintaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 05.07.2014
Note 0

Restaurant: Mutteri

Kävin pitkästä aikaa ja paikka muuttunut huomattavasti edukseen. Sisällä tehty remonttia ja valikoima muuttunut myös. Vanhan Mutterin tietty nuhjuisuus lähtenyt tyystin pois, paikat siistit ja valoisat ja tiskillä useita oikeasti hyvännäköisiä leivonnaisia. Ja miljööhän on edelleen huikea. Pitää käydä useammin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 27.11.2013
Note 0

Restaurant: Mutteri

Mahtava miljöö. Sympaattinen pikkuinen puurakennus heti Lauttasaaren sillan kupeessa. Valitettavasti leivonnaiset eivät yllä samaan tasoon. Ystävällistä palvelua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 05.04.2011
Note 3

Restaurant: Studioravintola Paksu

Yksi parhaista lounaista pitkään aikaan. Söin lohta paahdetulla munakoisopyreellä. Lohessa kypsyys aivan täydellinen, kasviksissa hyvät maut ja hieman erikoiselta kuulostanut pyree kruunasi kokonaisuuden. Aion käydä uudestaan ja tsekata myös a la carte -puolen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 05.01.2013
Note 2

Restaurant: China Flavor

Positiivinen kokemus. Ruoka kiinalaisten ravintoloiden sarjassa hyvää keskitasoa, miljöö toki vähän kolkko, mutta palvelu erittäin ystävällistä ja hinta-laatusuhde oikein hyvin kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 18.09.2012
Note 0

Kiva kesäpaikka ja hyvää piristystä alueelle. Lounaslista vaikutti ihan hyvältä (lohikeittoa, jokirapusalaattia jne) mutta vähän ylihintaiselta (keitto 10 €, rapusalaatti 12,50 €).

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.07.2010
Note -3


Bilder


Followers

Followers (2)


Lists

Bookmarks


Favorites