Closed now

Don Angelo

Note 5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (24)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aivan tajuttoman hyvää ruokaa! Ihan kuin olisi italiassa, saman tasoista saa etsiä kissojen ja koirien kanssa! Henkilökunta ystävällistä ja ihmisläheistä, rento tunnelma. Syömme usein ulkona ja arvostamme hyvää ruokaa, harvoin yllättyy näin positiivisesti. Kiitos tästä Don Angelo, palaamme varmasti takaisin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 13.05.2017
Note 0

Hyvää pastaa olen saanut. Paikkahan on siirtynyt Mannerheimintielle Oopperan risteyksen lähelle. Pieni ja hyvätunnelmainen paikka, ystävällinen omistaja ja mutkaton meininki. Muutaman kerran olen syönyt pastaa täällä, eikä ole tarvinnut pettyä. Raaka-aineet ovat hyviä, maku kohdallaan ja annokset sopivan kokoisia. Suositus Carbonaralle.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 07.05.2016
Note 0

Tunnelmallinen ravintola, joka ei turhaan yritä olla jotain muuta kuin se on. Ei siis hienohelma-diningia vaan rentoa ja ystävällistä palvelua kuin missä tahansa italialaisessa korttelin tavernassa.

Muutin perheen kanssa äskettäin Ruoholahteen ja paikasta on tullut kyllä vakiopaikka ainakin perjantai-illan noutopizzojen muodossa, jotka päihittävät helposti muut alueen kilpailijat. Pizzoja saa moneen eri makuun, pohja on ohut ja rapea eikä mitään pullamössöä, täytteitä ei tungeta liikaa eli pizza on läpikypsä jo lyhyen paistamisen jälkeen. Parmankinkku-rucola -pizzasta on tullut suoranainen legenda, todella maukasta.

Pizzan ja pastan lisäksi ravintolasta saa liharuokia, joista varsinkin broileriannokset olivat hyviä eikä liian kuivaksi ja ylikypsäksi valmistettuja. Lampaan sisäfilee oli maukasta, joskin ainoa miinus annoksen koosta eli isolle miehelle olisi jäänyt hieman nälkä ellei alkupalaksi olisi saanut mainioita ja vuoden ympäri erittäin maukkaita bruschetta-leipiä.

Omistaja on todella ystävällinen harmaantuva herrasmies, joka keskittyy mielellään asiakkaisiin ja haluaa miellyttää. Suomalaiset ovat hieman ujoja juttelemaan, mutta tämän miehen ystävällinen hymy ja hauskat jutut nostattavat kyllä tunnelmaa, kun asiakas uskaltaa avata suunsa ja lopettaa jurottamisen.

Voin lämpimästi suositella paikkaa. Toki keskustasta löytyy vielä "aidompia" italialaisia paikkoja, mutta niissä hinnatkin karkaavat eri kymmenluvulle ja tunnelma ei ole enää niin välitön.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 23.09.2015
Note 0

Todella ystävällinen herrasmies. Ollaan käyty jo. 2.v ja aiotaan käydä niin kauan kun pitää vielä auki. Ihminen joka etsii vikoja, pitäisi pysyä kotona, ja syödä hernekeittoa purkista. Annan 10+. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 23.06.2015
Note 0

Huonoa ruokaa, hidas palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 18.04.2015
Note -4

Hieno paikka, ei siis fiini, mutta tunnelmallinen. Pienehkössä ateriasalissa hieman kävi nenään satunnaisesti pizzauunista tupsahtaneet käryt.

Joku valitteli liian suolaisia pizzoja, voin allekirjoittaa tämän vain jos tilaa salamia pizzaan. Esimerkiksi tilaamani parmankinkku + rucola -pizza oli taivaallisen hyvää eikä täytteitä säästelty (peri-italialaiseen tapaan liiaksi).

Suolaisuus on toki jokaisen oman maun mukainen, mutta allekirjoittanutta se ei haitannut, Tulen kyllä varmasti tänne uudelleenkin käymään.

Hyvä, lupsakka, meininki ja sopivasti italialaissävytteiset annokset vievät kielen mennessään. Salaattipöytää voisi vähän parantaa, mutta toisaalta noin pienessä ravintelissa siihen ei liene edes suuremmin mahdollisuutta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 20.11.2014
Note 0

Suolattua evästä. Päätin lähteä kokeilemaan silkasta mielenkiinnosta italialaistyyppistä lounasruokaa. Paikalle saavuttuani tilasin lounasmenussa olevan Pizza Ochie Di Buen (kinkkua, kananmunaa, tomaattikastiketta ja juustoa). Pizzaa odotellessa nappasin salaattihyllyltä sienisalaattia ja pizzapohjan näköisiä leipiä. Salaatti ja leipä olivat oudosti miltei tönkkösuolattuja, joten nestettä meni rutkasti niitä syödessä. Ajattelin, että kuulunee asiaan.

Hetken odottelun jälkeen saapui pizza. Pizzan ulkoasu ei kyllä näyttänyt mitenkään erityisen hehkeältä, mutta en antanut sen häiritä, joten upotin ruokailuvälineet lättyyn. Tomaattikastike ja juusto olivat täysin mauttomia ja pohja oli jätetty paksuksi. Pohjan koostumuksesta kertonee se, että kun pizzaslaissin taittoi kädessä, niin pohja rusahti taitoskohdalta naksahtaen poikki. Kinkkukaan ei maistunut yhtään miltään muulta kuin suolalta, ja suolaisuutta pizzassa nimenomaan riitti. Erikoisinta makuelämyksestä teki se, että keskellä ollut kananmuna maistui kaikkein eniten, ja kaikkihan tietävät ettei kananmunassakaan ole hirveästi makua. Koko makuelämyksen "kruunasi" outo oreganon ja mintun makea yhdistelmä, joka ei toiminut mauttomaan suolajauhopommin kanssa lainkaan.

Kokonaisuudessaan pizza salaatteineen oli todella heikko esitys ja tämä kaikki vielä reilusti ylihintaan, joten en näe mitään syytä, miksi tänne kannattaisi tulla syömään. Ainakaan pizzaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 05.09.2014
Note 0

Pienen paikan viihtyisyyteen toisi paljon, jos asiakkaita tervehdittäisiin hymyn kera. Ruoka oli hyvää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.08.2014
Note 0

Todella hyvät pizzat!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.08.2014
Note 0

Molemmissa (erilaisissa) annoksissa 30. 11.2013 puolet sinisimpukoista olivat aukeamattomia. Tämä pitäisi jo huomata annosta aseteltaessa. Eikä se makukaan simpukanraikas ollut. Kokki ymmärsi tuoda korvaavat annokset. Muuta hyvitystä ei tarjottu, enkä kysynyt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 07.12.2013
Note -1

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (1)


Standort

Mannerheimintie 64, 00260 Helsinki - Route
096940078
http://www.donangelo.fi

Options